streda 23. júna 2010

Duo Neutrogena

Kedze som o tejto znacke citala uz dlhsie neodolala som a kupila ju. V ponuke je aj peeling no ten som akosi vynechala uz aj preto, ze peelingy moc nemusim.
Radsej som si vybrala nieco na vecerne osetrovanie a to wash/mask=2 v 1.Mozete ho pouzit aj ako masku pokial ho nechate dlhsie tuto moznost som vyuzila len raz.
Co ma prekvapil, ked som ju 1x pouzila bola textura, ktora bola hustejsia a biela ale nie ako gel. Neviem ci poznate zinkovu mast tak tento produkt mi ju dost pripomina.
Inak som nepozorovala nejake vyrazne zhorsenie, alebo zlepsenie. No plet bola celkom v pohode. Takze asi zase vyskusam nieco nove uz aj preto, lebo plet si zvykne dost rychlo navyknut na produkty a po case vam nezaberie ani pokial dovtedy zaberala. Okrem toho ma odstranovat necistoty a aj pory. No mne pory ostali rovnako velke.

Because I read about this brand for longer time so I resist to buying it. You can buy also peeling but didn´t buy it because I don´t like peeling.
Rather I chose something for evening care Wash/mask=2 in 1. You can also use it as a mask when you let for longer time on face. I used it only one time as a mask.
What surprise me when I used it at first was the textures, which was dense and white but not as a gel. If you know zinc mask this product reminds me a lof of its textures.
Otherwise, I observed any significant deterioration or improvement. But my face was alright. So I am trying something new already, because skin usually knitted quite quickly habituate to the products and then it haven´t any effect. Moreover it should improved impurities and the pores.
But my big pores remained at same.

Druhym produktom je kremik oil-free moisturiser. Tento dokonale hydratuje, no na leto sa mi zdal byt dost mastny alebo som ho naniesla moc velku vrstvicku. Proste leskla som sa. Kupila som si ho, pretoze slubuje zjednotenie farby pleti.Ako som uz spominala mam trosku problematicku pokozku a fliacky po akne. Tento problem aj celkom riesil. Po naneseni pocitite chladivy pocit.

Second product is a oil-free moisturizer. It perfectly hydrates, but for summer it seeems to me quite oily or probably I get a big quantity? I was just bright, I brougt it because it promises that your face will have unified skin tone. I have problematic skin and some smear of acne. I think this cream is good for this. And after application you feel cooling effect.

2 komentáre:

  1. Používám od Neutrogeny Spot Stress Control scrub, takový ten se zelenými perličkamí a musím říct, že je výborný. Scruby mi vždy vysušovaly pokožku, ale tento můžu používat o 2x denně a pokožka je stále jemná a hydratovaná. Navíc krásně osvěžuje, má trošku chladivý efekt, ale ne takový ten mentolový, ten moc nemusím=)

    Co se týká krémíku, také používám a ze začátku jsem měla stejný problém jako ty. Přišel mi příliš mastný. Potom jsem začala používat jen na noc a na den Imparialis od Lushe a je výborný. Ráno vstávám se super pletí, žádné suché šupinky, s kterými mám někdy problém.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. dik za tip este porozmyslam ci nevyskusam:), inak s tym kremom ja mam tento problem v lete,ale myslim, ze s kazdym kremom takze teraz som trosku vynechala aj ranne kremovanie, inak by som zosalela a mala strasne vyhadzany ksicht, preto si ani nemozem kremovat tvar na noc, holt zmiesana/problematicka pokozka. A miesto, kde predavaju lush blizko nemam, ale dost sa na blogoch o nej pise tak ma trosku zacina lakat:)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)