pondelok 28. júna 2010

Nail art/ stamp art

Tuto sadicku som si kupila cez internet www.mimibazar.sk. Mam ju doma uz vyse 2 mesiacov. No este som ju nejak vyrazne nevyuzila. Ale prisiel jej cas.Tuzila som po nej uz dlhsie najma, ked som ju idela na viacerych blogoch. V obchodoch ju nemali, znacku essence predavaju ako- kde a skor nie ako ano, no nedavno som bola v DM v Novom meste nad Vahom a normalne tam maju pult znacky Essence. Bola som prekvapena! Navyse som bola vo viacerych Dm drogerkach a nikde nemaju tento pult. Nechapem. Razitko vsak ani tu nemali. Ale podme k veci...


Nechtiky si predpripravime tak, ze ich nalakujeme farbou akou chceme mat zaklad. Nezabudnime na podkladovu vrstvicku!!Nechame dokladne zaschnut. Ja si nechty lakujem vecer, ked byvam na nete, takze idealne je, ked ich nechate pripadne cez noc zaschnut a na druhy den spravite razitka. Treba aby podkladovy lak bol zaschnuty, pretoze by ste si ho mohli poskodit(posunut, doskrabat,...).


Nezabudnime ani na drobne pomocky: vatove tycinky a odlakovac. Budeme ich potrebovat!



Vyberieme si motiv, ktory chceme razitkovat! Pokial je dosticka nova nezabudneme stiahnut foliu, ktora chrani dosticku pred poskriabanim.



Vyberieme si lak, ja mam na to "akoze" specialne laky, ktore su hustejsie oproti normalnym. Ale myslim, ze sa to da aj s normalnymi pokial nie su moc riedke. Idealne su tie zdobiace.






Lak nanesieme na vybrany motiv. Netreba setrit, lebo v malom mnozstve lak zaschne uz na dosticke a nic z toho nebude. Treba take mnozstvo, aby bol motiv zaliaty lakom.



Zoberieme stierku a teraz musime pracovat pomerne rychlo, aby nam lak nezaschol este pred otlacenim na necht. Z dosticky odstarnime prebytocny lak tak, ze prejdeme stierkou pod uhlom cca 20°.







Teraz rychlo zoberieme razitko otlacime nan motiv.



A rychlo orazime dokladne na necht, lak rychlo zaschyna tazke nie je casu nazbyt. Treba konat rychlo. Priznam sa moj prvy pokus dopadol tak , ze som toto razitko uz nechcela ani vidiet. No zalezi aj na danom motive, niektore sa otlacaju lahsie na ine treba lepsi grif:)
A nezabudnut po kazdom otlaceni prejdeme vatovou tycinkou namocenou v odlakovaci a ocistime motiv, aby sme mohli pokracovat. Samozrejme treba ocistit aj razitko.
Dufam, ze som pomohla tym, ktorym to nejde, pripadne vas navnadila:)




Vysledny efekt...Nezabudnite aplikovat aj "top coat", aby Vam vytvor dlho vydrzal a nezmazal sa prirychlo:)!!!



Po ziskani troska zrucnosti si mozte robit uz aj multifarebne razitka ako ako cervena kvetinka so zelenou stopkou. Dobre hadate ja som do tohto stadia este nedosla:D

19 komentárov:

  1. zlatko môžem sa opýtať, nepamätáš sa od akého predávajúceho si kúpila tie šablónky? ja mam pečiatky essence ale len jednu šablónu a tá ma nudí, chcela by som viac :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj mozem sa ta opytat kde si kupila tu sadu od essence ? DAKUJEM

      Odstrániť
    2. tato konkretne nie je od essence, nizsie je uz moja odpoved...ale najdes ju napr. na mimibazar.sk pod nazvno nail art, treba sa tam pohrabat, inak tato sada byva bezne na nechtovych e-shopoch. A ak mas zaujem konkretne od Essence, tak je to druhy stojon s Essence produktami, ktory vsak nie je vsade. Ak mas este nejake otazky napis:)

      Odstrániť
    3. No, hej diki ale ze na tych e-shopoch maju vzdy len od konadu alebo ked nie tak su dost drahe .PPoznas nejaku stranku kde e to lacnejsie ?

      Odstrániť
    4. uplne posledny koment kukni:)

      Odstrániť
  2. špecialne pre teba som to pozerala, v starych mailoch:), kupovala som to od " bazarik88", pozerala som vsak, ze uz neni medzi inzerentami-asi skoncila, ale " moniart" ma dost siroku ponuku, niekedy byvaju aj na aukre.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj ja bývam v BN a tam sa to neda nikde kupit(myslim od essence- nail art stampy set) . Chcea by som sa ta opytat ci by si to za mna tam kupila a potom mne poslala na dobierku .

    OdpovedaťOdstrániť
  4. a chces konkretne tie Essence, lebo vlastne to iste je aj tu:http://www.dream-factory.sk/dreamnail/eshop/65-1-Nail-art-ozdoby/427-3-Peciatkove-sady, len tam nie je napisane Essence...tuto mas cisto len to razitko so stierkou:http://www.dream-factory.sk/dreamnail/eshop/65-1-Nail-art-ozdoby/427-3-Peciatkove-sady/5/11223-Peciatkova-sada-TOP-CENA, pripadne: http://www.dream-factory.sk/dreamnail/eshop/65-1-Nail-art-ozdoby/426-3-Nastroje-na-peciatkovanie a keby chces rozsirit zbierku od dosticky:
    http://www.dream-factory.sk/dreamnail/eshop/65-1-Nail-art-ozdoby/425-3-Dosticky-na-peciatky. Postovne: Prvá trieda 2.5€ Druhá trieda 2€ nad 61€ zdarma.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. páni VELMI PEKNE TI DAKUJEEEEEEEEM si velmi zlata uz som prehladala vsetky mozne www stranky a nikde som taketo nenasla
    DAKUJEEEEEEEEEEEM ---uz si ich idem hned objednat---- ESTE RAZ DAKUJEMMMM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nemas zac! rada som pomohla a dufam, ze dobre posluzia!...na tychto nechtovych som to nasla v kategorii nail art, zdobenie.... hadam na vsetkych, tento som ti poslala tak namatkovo, co som si posledny pamatala! Potom daj vediet ako si spokojna!

      Odstrániť
    2. Môžem sa ťe ete opýtať či poznaš podobne stránky kde je to lacnejšie ? :-)

      Odstrániť
  6. no neviem o ktore konkretne mas zaujem, ci len razitko a stierku, alebo aj nieco k tomu, ale pokial len samotne tak, co som ti sem dala ten odkaz je dobra cena, alebo potom ebay: 0,99 libry+ postovne zdarma...http://www.ebay.co.uk/itm/New-Nail-Art-Stamping-Stamp-Tools-Scraping-Knife-Set-/170664036210?pt=UK_Health_Beauty_Nails_Manicure_Pedicure_CA&hash=item27bc5e8772#ht_2846wt_1185, pokial sa nebojis objednavat zo zahranicia...mozes pokukat kombinacie na ebayi:
    http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=stamp+nail+art&_sacat=See-All-Categories

    OdpovedaťOdstrániť
  7. a poznaseste nejake podobne stranky kde je to tiez lacnejsie ?

    OdpovedaťOdstrániť
  8. a toto sa ti zda este drahe? podla mna je to fajn cena, neviem o co mas konkretne zaujem ci len o to razitko a stierku, alebo....ale myslim, ze lacnejsie uz nenajdes.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. nie nezda len chcem vedieť či su ešte take podobne stránky. Prosím ak poznás napises. Chcem to vediet pretožena tej stranke su tie platnicky skoro vsetky vypredane. ALE PROSIM AK POZNAS ESTE NEJAKE NAPIS :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jasne, ze su podobne stranky, len ked mi nenapises, co konkretne chces, tak potom neviem:
      http://nechtovyshop.sk/konad-dosticky-na-nechty-c-81_211.html
      http://www.vsetkoprenechty.sk/146-doticky-na-nechty
      tu su lacnejsie:
      http://www.nechtovyraj.sk/nechtovyraj/eshop/12-1-PECIATKOVACE-DOSTICKY
      http://www.nailshoptiffany.sk/nailshoptiffany/eshop/16-1-Peciatky-na-nechty

      Odstrániť
  10. Hi, І wοuld likе to subѕсribe foг this wеblog tο obtаіn latest updates,
    so where can i ԁο it pleaѕe helр out.


    Stοp by my homеpagе :: best online payday Loans
    Also visit my webpage :: Pay Day Loans

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)