štvrtok 24. júna 2010

Yesterday shopping

Vcera som si konecne s mamou bola pre naramok, ktory sme mali objednany. Pandoru. Mozno to poznate je to naramok, na ktory si navliekate koralky vzdy pri nejakej pre vas vynimocnej prilezitosti. Ja som vsak chcela tento naramok len cisto bez akejkolvek koralky, pripadne casom nejakej jednej strasovej. Troska mi evokuje take tie snurky, troska tie take morske naramky aj ked tento je strieborny:). Preto ho mam v najmensej dostupnej velkosti 18cm, pokial by ste si vsak chceli navliekat ( resp. nasrobovavat) koralky treba si kupit vacsi lebo tie koralky to fakt dost nadvihnut. Myslim, ze velkosti, po centimetroch az do dlzky 21cm.

Yesterday I was finally with my mother for a bracelet that we had ordered. Pandora. Maybe You know this is a bracelet, which will always be threaded beads when you have some special occasions. But I like this bracelet purely without any breads, eventually I will give here some bread llike Swarovski crystal. It evokes me the laces like beach laces but this is made of silver. I have it in the smallest size in 18cm. If you give there beads you need bigger beads because in fact beads are big and the bracelet should be small after some breads, ot takes place. I think the size is after each centimeter so 18, 19, 20, 21 centimeters.



Dalsimi vecickami do kozmetickej vybavy sa stal aplikator na ocne tiene teda na ich rozmazavanie, dva laky trosku podobnych odtienov ale neodolala som, baza pod ocne tiene udajne idealna pod pudrove ocne tiene a tiez penova licenka z manhattanu, ktora je myslim novinka lebo som ju tam v zivote nevidela.

I bought also another cosmetic things: the eye shadow applicator for blurring, 2 nail polishes a little similat colour, base under eye shadow and also blusher from manhattan. I think is new product because I don´t see there yet.


A kedze sme zavitali aj do Tesca - bol v tom zamer, lebo som chcela jedny topanky, ktore tam vsak uz nemali, ved nie nadarmo sa hovori kto neskoro chodi sam sebe skodi. Ale do ocka mi padli ine a kedze boli na zozname " must have" putovali do kosika. A tiez som tam natrafila na plavky, na tento typ si brusim zuby odkedy som ho videla, takze nebolo o com.

We visited also Tesco there I would buy some boots but there wasn´t already, so I bougnt another one. I took also this swimwear, I would have this type for a longer time.

7 komentárov:

  1. Fiha tak o tom naramku som nepocula. Moze to byt fajn nosit na ruke goralky, ktore maju nieco pripominat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no ja ho mam zo sofie, ak ta to zaujma na www.sofia.sk mozes kuknut aby si mala predsatvu vo svete je to rozbehute len k nam to doslo len teraz, a dokonca nieco na tento styl myslim ponuka aj bijou brigitte alebo aj v oriflame alebo avone som to videla take tie odrody..a dakujem za komentar:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ty botičkyyyy!!! ta barva je nádherná, takový shánim, jen s trochu silnějším podpatkem :)
    a myšlenka to je pěkná, s tim náramkem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. dakujem, no v tescu mavaju zaujmave kusku, len kedze to neni koza topanocky radi otlacaju, ako aj tieto...:(este by som chcela cisto v nude farbe:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ééj, miluju Pandoru, náramek mám asi půl roku a je to nová obsese! Každý si může uděla svůj náramek a každý prívěšek pro něj ůže něco znamenat, miluju to!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. len ked je ten privesok plny koralok je aj riadne tazky:) ja som uz medzitym zase presedlala na charmie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. parkrat som aj ja natrafila na skvele topanky z tesca :)
    takze chvalim topanocky a krasna farba

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)