utorok 27. júla 2010

Evening body care

Uz som vyskusala viacero telovych mliek, no vzdy sa vratim k Nivei. Je cenovo dostupna mne vyhovuje. Z tejto rady som skusala uz aj to Happy time mlieko, ale nesadla mi vona. A Garnier mlieka su na mna moc tekute(vodnate)viem, ze dost ludom vyhovuju, no kolko ludi tolko chuti.
Toto mi vyhovuje aj napriek tomu, ze je urcene pre suchu plet. Dobre sa rozotiera a vsiaka. Plet mam po nom vlacnu. Moj top v telovych mliekach.
Davkuje sa pumpickou a priznam sa, ze nenacham ani omrvinku a nadobu kludne rozrezem, neverili by ste kolko kremu sa tam este nachadza. Vyskusajte to niekedy.


Hm, je leto mnohe z nas trapi celulitida v roznych stadiach. A pokial vam krem slubi, ze v urcitych partiach ubudnu centimetre, kto by odolal. Priznam sa, z casu na cas podlahnem reklame. Z tejto rady som pouzivala uz aj Roll on, ktory som mala aj viackrat za sebou,a s nim som bola asi najviac spokojna. Mala som aj ten taky masazny nie som si ista, ci bol z tejto znacky no pri urcitych pohyboch sa mi podarilo pristipnut kozu, co bolo bolestive a na svete bola modrina.Nic prijemne.
Skusila som aj Niveu, ale vysledky boli minimalne, ak nie ziadne a momentalne sa uz v obchodoch nachadzaju aj rozne vynovene verzie, k tym som sa nedostala.
A pokial vas zaujma, ci tieto vyrobky skutocne funguju....asi takto...podla mna uz len tym, ze si dane partie masirujete, oproti tomu, ze inokedy nic, urcite ma nejake ucinky. Pokial su tam urcite latky, tieto napomahaju mikrocirkulacii krvi, je to len dobre. Samozrejme aj tu plati, ze treba prisposobit jedalnicek a pohyb je tiez vitany(ak nie nevyhnutny!). Na fotke vidite Garnier (tvarujuci zostihlujuci gel proti celulitide).


Vdaka casopisu Joy som prisla k tomuto kremiku, ktory je urceny na tvar, no na mna dost tekuty a taktiez mastny na leto-cize pre mna vhodny na vecernu starsotlivost dekoltu:)


Toto je len ilustracna fotka Lorealu perfect slim laser, momentalne ho uz nepouzivam, bola som spokojna aj s nim. I ked je otazne, ci tieto gely nieco robia, niekedy staci uz len pocit, ze ste nieco pre seba spravili:D


Pomocky, s ktorymi mozte napomoct mikrocirkulaci, pripadne k odstraneniu odumretych buniek. Priznam sa, ze ich moc nepouzivam, lebo vecer som rada, ked sa osprchujem a nakremujem:D


No a nakoniec si pozornost zasluzia aj nozky..., ale o tych som pisala nedavno:)
A co vy a vasa "body routine"?

7 komentárov:

  1. Já souhlasím s tou Niveou. Taky jsem si na léto koupila So Smooth a musím říct, že je to moje nová láska. Jak říkáš, pokožka je vláčná a ta moje má i lepší barvu. Připadá mi, že vypadá i víc opáleněji=)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :)opalnejsia si nepripadam, ale urcite to zabranauje olupovaniu a vysusovaniu pokozky:), este mam kupene to z tej rady angel uvidim ako bude na pokozke vonat to:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zrovna tento tělový krém používám, ale ten určený pro citlivou pokožku. Nivea je prostě klasika. Příjemně voní, má dobrou konzistenci a dobře se vstřebává a občas ji střídám i s tělovými mléky Dove. K těmto dvoum se vracím nejčastěji, i když někdy vyzkouším i nějakou tu novinku od jiných značek.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mne trosu vadilo, ked naposledy menili obaly a premenovavali tie vyrobky akosi som si nemohla najst ten svoj, ktory by mi vonal, ale konecne som zakotvila pri tomto:)dove som este myslim neskusala len sprchace, to by sme neboli my keby z casu na cas nieco nove nevyskusame vsak:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja tiez niveu, aj ked inu ako ty :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Taky Nivea akorat Q10 na suchou plet, ta pumpicka je na tom fakt super, nemam rada kdyz mam ruce od kremu a musim otvirat tubu.
    Na celdu se mi osvedcil dermacol, loreal taky neni spatky a ten granier jsem taky mela. ALe nejvic se mi osvedcilo prestat brat hormonalni antikoncepci.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Berry Sugarmoon: je vyhoda, ze nivea ma sirsiu radu vyrobkov, kazdy si moze vybrat, aku pouzivas ty?

    Arthera: ja som si nedavno vsimla ze So Smooth, ktory mam ja je na suchu pokozku, ale vyhovuje mi aj, ked ju az taku suchu nemma skor normalnu:D...mne ta pumpicka vadi akurat, ked chcem dostat z nej zvysky...normalne by som nadobu otocila na hlavu, no tu to akosi nejde.....btw. dik, ze si sa pridala k mojim followers:)kazdeho si cenim:)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)