sobota 3. júla 2010

Real or fake?

Poculi ste uz o novinke na trhu? Ze nie?
Je nou biogel na nechty. Je dalsou novinkou v skraslovani o nechty. Gel sa vytvrdzuje tak ako aj u klasickych "geloviek" UV lampou. Aplikuje sa na prirodne nechty, cize vase vlastne.
A co vam ponuka spevnenie vlastnych oslabenych a poskodenych nechtov, prirodzene vyzerajuci lesk. Gel je dobre prilnavy a trvacny, a hovori sa o nom ako o buducnosti kozmetickych salonov.
Pokial Vam ich robi profesional a nie s nejakymi podradnymi produktami, Uv gel neprechadza do vasho vlastneho nechta, zostava len na povrchu a chrani nechty. Nie je teda nebezpecny a neposkodzuje ani vase vlastne nechty. Nie je tu potrebne ani zbrusovanie povrchu ako u uz spominanych "geloviek".
Pokial si myslite, ze ma tento gel nieco spolocne s bio-produktami vyvediem vas z omylu. Nie je z prirodnych latok ( biologickych, ci ekologickych), je to len ina forma akrylovych nechtov, vsetko su to plasty.
Uv gel aj jeho kvalita su vhodne aj pre tehotne zeny. Je taktiez vhodny pre gelovu manikuru aj pedikuru a taktiez pansku gelovu manikuru.
Na vlastnych nechtikoch vam vydrzi 2-3 tyzdne, odstranuje sa specialnym roztokom, ktory gel vlastne rozpusti. Nechty mozte nalakovat aj sami lakom aj vlastnym lakom a odlakovat, odporuca sa vsak bezacetonovy odlakovac.
A nebojte sa nudy, s gelom sa da spravit aj francuzska manikura, farebne nechty- pretoze sortiment ponuka aj farebny biogel. Ak tuzite po dlhsich nechtoch ani to nie je s tymto biogelom nemozne.
Na Slovensku sa tato technika este len rozbieha no uz aj to najdete dost salonov, ktore ho robia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Thank you for leaving comment:)