utorok 20. júla 2010

Sally Hansen in DM Drogerie





Tento prispevok nebude celkom o recenziach skor o objave, ze Sally Hansen sa objavila v Dm. Priznam sa, ze s touto kozmetikou nemam skusenosti, no na nedavnych potulkach po obchodoch som ju zbadala v uz zmienovanej drogerii, a tak som to zobrala ako osud, ze je cas.:) Predavacka nam povedala, ze to je akcia a nevie, ci este budu mat tieto produkty, ze mozno nie, mozno ano. Navyse nas pri pokladni cakal darcek.

Vrchny lak predlzujuci trvanlivost laku, krasna mankura po 10 dni:)
Vhodne pre manikuru, ktora bledne a dlho nevydrzi.
Ma fungovat tak, ze vrchna vrstva laku spoji vsetky vrstavy laku v ochranny stit, odolavajuci otlceniu, popraskaniu a odlupovaniu. Obsahuje platinovy puder znamy zrkadlovym leskom a pevnostou.
Pouzivate bezne nanesiete 1 silnejsiu vrstvu na mokry alebo suchy lak, a opakujete v pripade potreby, pokial potrebujete dodat lesk ci ochranu.


Olejcek s vitaminom E na nechty a nechtovu kozicku.
Vhodne pre krehke, nerovne nechty, lahko lamuce. Suchu nechtovu kozicku a zadery. Budete mat pruznejsie nechty a jemnejsiu a vlacnu kozicku.
Ako to funguje? Komplex prirodnych esencialnych olejov a psenicnych klickov, marhulkovych jadier a saflorovym olejom, aloe a pantenolu sa rychlo vstrebava a pomaha vyzivovat.
Ma sa nanasat kazdy vecer na nechty a nechtovu kozicku. Vmasirovanim prekrvite nechtove lozko a stimulujete rast nechtov.


Profesionalny odlakovat:) pre citlive a umele nechty s vitaminom E a rumancekom. Vdaka tymto a vitaminu B5 pomaha nechty udrziavat zdrave a pevne.


Vyzivny krem na nechtovu kozicku, zabranujuci vysusovaniu a popraskaniu nechtovej kozicky.
Urceny pre suchu, zanedanu nechtovu kozicku a slabe krehke nechty.
Po pouziti vam slubuje hebku a valcnu nechtovu kozicku a zdravo vyzerajuce, ziarive nechty.
Extra bohaty krem na kozicku s exkluzivnymi mikrocasticami diamantov a proteinov a vitaminov poskytuje okamzitu, dlhotrajucu hydrataciu. Pravidelnym pouzivanim ziskate hebku, vlacnu kozicku a hladke, menej krehke nechty.
Nanasa sa male mnozstvo kremu na kozicku a nechty rano a vecer, vmasirujete.



Vhodny pre nechty, ktore sa lamu a odlupuju. Manikura, ktora bledne a lahko sa odiera.
Po pouziti budete mat dlhotrvajucu manikuru s vysokym ziarivym leskom.
Pri pouziti ako podkladovy lak, nechty vyzivuje a hydratuje vitaminom B5 vyhladzuje povrch nechtu a pomaha k lepsej prilnavosti laku. Pri pouziti ako vrchny lak chrani povrch vdaka nylonu. Nechty su chranene pevnou, ziarivou a odolnou vrstvou.
Pred pouzitim jemne pretrepte. Naneste na ciste a suche nechty ako podkladovy lak a nechajte zaschnut. Pri pouziti ako vrchneho, naneste 1 az 2 vrstvy a nechajte zaschnut.


Okamzita spevnujuca starostlivost-pomaha zastavit lamanie nechtov.
Pre krehke a makke nechty,ktore sa lamu, preskaju a stiepia. Nechty, ktore nevyrastu bez toho, aby sa lamali.
Po pouziti budete mat udajne silnejsie, pevnejsie a zdravo vyzerajuce nechty behom 5 az 7 dni.
Zlozenie vdaka titanu a pravym mikrodiamantom okamzite spevni a spoji krekhke vrstvicky nechty v prakticky nerozbitny ochranny stit.
Pred pouzitim pretrepat. Naniest tenku vrstvu na ciste a suche nechty a nechate zaschnut. Pre extra silnu ochranu naneste druhy vrstvu alebo ako spevnujucu starostlivost naniest ako podkladovy lak.


Priehladny lak sa vzdy hodi. Mali aj ine odtiene, ale ziaden ma akosi neoslovil:(


Uz zmienovany darcek, ktory dostanete pri nakupe 2produktov Sally Hansen:)


V Dm-ke boli aj dalsie produkty, ktore tu nie su vyobrazene.

p.s. Ako som uz spominala nemam s touto kozmetikou skusenosti, preto to berte cisto ako inspiraciu, neviem ci skutocne robia zazraky, ake slubuju:)Pevne vsak verim, ze hej.

Mate skusenosti so Sally Hansen???

10 komentárov:

  1. zkusenosti nemam, ale vypada to fajn, trpim na lamani nehtu

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no staci si skusit vybrat neico z tohto,hadam to zaberie dost si to aj takto chvalia, mama ma tiez dost lamave nechty, porozstiepovane z prace tak som jej teraz robila ten nobility biogel-uvidim ako ucinny bude, ja mam nastastie nechtiky celkom fajn

    OdpovedaťOdstrániť
  3. evie: zajímavý článek..celkem by mě zajímalo jestli tyto produkty opravdu fungují:-) a nezmiňovala se Nat (fashionaffair) o této značce i v nedávném článku u ní na blogu? Pokud by jsi měla s touto značkou dobré zkušenosti, určitě bych zkusila zavítat i do našeho DM:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. hej spominala myslim, ze pouziva nejaky oranzovy ci co?? mama si davala ten diamond strenght a celkom si ho pochvalovala nemala ho sice dlho, lebo som jej robila ten biogel, ale bola spokojna, ze sa jej hned nezmyl a neolupoval ako u inych "akoze spevnujucich" lakoch..a coze mate vy v Dm??? pochval sa:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Abych pravdu řekla, já o této značce vůbec nevěděla, až u Nat mě to zaujalo a když koukám, že máš o této značce článek a že by měla být dostupná i v DM, tak budu muset někdy do města zavítat a okouknout jestli to seženu:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja som ju tak okrejovo vnimala hlavne na youtube, alebo roznych blogoch...no to teraz prvykrat co som to videla v Dm aj to nemali klasicky na pulte, ale na takom tom vysunutom pri dekorativnej...takze keby to nemozes najst skor sa spytaj, aby si nemrhala casom:),mozno to budu mat niekde zastrcene..ja som to nasla V Trencianskej DM-ke, napr. pultik so znackou essence,co som zatial videla maju len v Novom Meste/n.Vahom takze ponuky jednotlivych DM sa mozu lisit

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Až zajedu k nám do města tak to půjdu okouknout a dám ti vědět, jak jsem dopadla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. inak som si spomenula, ze na lamanie nechotv a ich posilenie su dobry zelatinovy medvedikovia, alebo aj cokolvek, co obsahuje zelatinu, a mandle tak 10 ale treba ich dobre pohryzt!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. O těch gumových medvídkách jsem dnes také někde četla. Mimochodem jsem šla včera udělat větší nákup do DM a vzpomněla si na pomocníky na nehty od Sally Hansen, tak jsem tu prodejnu prošmejdila ještě jednou a kupodivu našla. Sice už nebylo k mání úplně vše a nakonec jsem si stejně odnesla jen ošetřující lak na nehty, ale jiný než máš uvedené ve článku. Je to lak Hard as Nails, který zabraňuje lámání a třepení nehtů a má celkově zpevnit nehty.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. jee no super, ze si dala vediet, ja som tam bola nedavno tiez a uz to mali normalne v takom papierovom stojane s cenovkami, lebo vtedy sme sa museli ist opytat na ceny k pokladni, ja som najnovsie pocula o tuniakovi, ze je dobry na nechty:)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)