pondelok 30. augusta 2010

Are you ready?

Opat som doma na uprsanom Slovensku...
V najblizsich dnoch sa chystam pretriedit fotky z dovolenky a dat ich sem, aby som Vas trosku podrazdila letnou atmosferou, kedze sa nam september nezadrzatelne blizi a s nim aj chladnejsie pocasie....

Dost som o tu tento mesiac zanedbavala, preto som sa takto zhurta rozhodla podelit sa s Vami o moju zatial No. 1 maskaru:)
Mojou favoritkou na maskaru je Clinique high impact mascara. Je dostat aj v "curling" verzii. Pri nej si budete potrebovat troska zvyknut na zahnnuty kartacik, ale myslim, ze je to cisto o zvyku. Ja som zahnutu verziu neskusala stale som verna klasickej.:) Aj ked obcas podlahnem a kupim si inu znacku na tuto nedam dopustit. Ma prijemnu konzistenciu a vysledok vidite uz po prvom pretreti. Povedala by som, ze je zahustujuca aj predlzujuca. Samozrejme, ze pokial mate extra kratke riasy " false lashes" nevytvori. Ale dost tento efekt priblizi:)(aspon u mna)Ma presne taky kartacik, aky oblubujem. Pohodlne sa da odlicit.

Neskoncime dnes len touto maskarou dalsou v poradi je YSL, ktora ma vytvorit efekt umelych rias. Kupila si ju moja mama, neplanovane, ked ju jedna zakaznicka v parfumerii vychvalovala a hned si zobrala asi 4 kusy, kvoli jej nedostupnosti.
Moja mama sa z nej vsak dlho neradovala a asi o mesiac prislo sklamanie. Pokial sa lepsie zahladite na kartacik, pochopite preco. Uplne zlahol. Na to, ze je na internete dost vychvalena a dost na nu vsetci spievaju ody-slabota. Neviem, ci mame stastie na nepodarky, alebo co....
Napriek tomu musim spomenut, ze pekne vonia, dobre sa odlicuje a balenie posobi luxusne. Ved akoby aj nie pri jej cene:)
p.s. a skutocne riasy namaluje, aj ked to vam uz pri jej aktualnom stave moc predviest nemozem, prikladam fotku, myslim, ze tam mam namalovane riasy zrovna touto maskarou aj ked ruku do ohna by som za to nedala.

Loreal 4x volummisie patri ku klasikam "loreal-ovskeho" sveta, pri tychto maskarach nebyvam sklamana, cena tiez nie je prehnana. Slubuje objem, ktory splni. Ako som vsak uz spominala netreba cakat neocakavane, aj ked celkovo loreal maskary prijemne prekvapia, nech zvolite akykolvek typ. Su k dostaniu aj vo vodeodolnej verzii. S odlicovanim tiez nie je problem, pokial nezvolite vodeodolnu verziu. Ta sa mi vsak zda zbytocna pokial vyslovene neplanujete pobyt vo vode, mne kludne aj k moru staci klasicka nevodeodolna verzia. A kartacik je presne podla mojho gusta.
Obrazok z vysledneho licenia bohuzial nemam.

A pikoska na zaver:
Vlavo:Takto vyzera lak po par dnoch pobytu pri mori.
Vpravo: Original farba:D

10 komentárov:

  1. Mozna ta ysl moc vyschla, dostal se tam vzduch...
    ale je to fakt zvlastni, ja uz jsem nejak zustala verna 2000calories...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no praveze to mala mamina, a ani s nou nepumpovala, aby sa tam nedostal vzduch a toto sa jej stalo ono ani nejde o to, ze by vyschla, ale na tom kartaciku sa zlozili tie stetiny a skusala som su tvrde takze to neni take ako ked splihne nejaka srst, alebo tak, neviem cim to je...ale neplati, ze draha spirala-kvalitna, aj s lacnejsimi sa daju spravit divy, mala som aj tu 2000calories aj s tou som bola spokojna, len ja rada vyskusam aj nove :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značka Clinique je sama o sobě moc dobrá, mám s ní pozitivní zkušenosti :-).
    Laky na nehty mám hodně podobné, jsou moc pěkné.
    Hodně mě taky štve, že je ošklivo, ty posledné dny prázdnin je to dost smutné :-D.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. no ja mam o par dni prazdnin naviac, ale neviem si predstavit, ze by som mala ist uz o par dni zase drat skolske lavice

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak baby prave som sa docitala na omlazeni, ze nie sme jedine, co mali problem s YSL riasenkou,niektore tam pridaju par kvapiek ocnych kvapiek alebo vody, pripadne vyperu kartacik mydlom, a ze jej skodia aj nizke teploty, lebo hmota zatuhne na stenach. A ze sa im to stalo tiez v priebehu 2-4tyzdnov, ze zacala vysychat.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ahoj, ten ružový lak je akej značky? ináč, super blog :) len tak ďalej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. myslim, ze je to znacka cosmetica fanatica:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Clinique je ok, pri tej YSL som sklamana, myslela som, ze to bude taky Bentley medzi kozmetikou, ale asi nie vzdy je cena rozhodujuce. Ja som inak spokojna s Bourjois Ultra

    http://saschanitra.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ta řasenka YSL je zatím jediná na trhu, která mě uspokojí, je prostě nejlepší, nicméně na Vánoce mi ji mamka koupila-a byla úplně vyschlá-štětinky se slepovaly, tak jsme šly reklamovat, dali nám zpátky peníze, že to je asi vadná série, protože jim to dělaly všechny řasenky...Tak jsi měla asi smůlu..Jinak to je opravku ta NEJ ze všech řasenek. Nedám na ni dopustit!

    B.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tu pouziva mama nie ja...skor nas sklamalo, ze mala asi po mesiaci lahnute stetiny, ale citala som to aj na jednom fore, ze sa to stalo viacerym...

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)