nedeľa 5. septembra 2010

Luxury Lancome

Chcem sa Vam pochvalit akeho mam neskutocneho priatela:)
To, co vidite na obrazku som od neho totiz dostala:) ( a ako dovod nebol ziaden sviatok)
Zatial som vsetky este nevyskusala, vlastne len jeden, ten hnedy s nazvom NYC 109 Chelsea Coffee:), a vonia ako karamelka, na zlu naladu idealny, a dobru este vylepsi:)))
Okrem toho mam este: 105 RIO Rio Peach(ten velky marhulkovy)

A ako ich hodnotim: rozhodne luxusna je ich cena, avsak daju sa zohnat aj lacnejsie ako v kamennom obchode. Prijemna konzistencia, krasne vonaju, nechaju aj zafarbeny lesk, vydrzou celkom fajn-akurat, ze som v neustalom pohybe, tak to neviem vycislit na hodiny:))) a taktiez priebezne podla potreby obnovujem vsrtvy. Hydratuje. Nehovoriac, ze aj vy sa s takymto doplnom na perach, ci v kabelke citite luxusne:)
Pre druhykrat by som vsak do nich neinvestovala, kedze na trhu sa pohybuju aj lacnejsie a kvalitne verzie.
Prajem Vam krasnu nedelu.



3 komentáre:

  1. já jsem měla svoje Juicy Tubes období, ale teď už vím, že jsou svým způsobem ikonické, ale nevyplatí se do nich investovat. Mám svůj oblíbený (odstín Lychee) a na ten nedám dopustit, je nádherný.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jj, presne tak musim suhlasit, za tie peniazky si mozes kupit nieco ine, ale zase, ked vyskusas aspon vies ake skutocne su, kukala som na ten lychee, ked som sa rozhodovala, aky odtien by som chcela:D, no nakoniec som si vybrala ine

    OdpovedaťOdstrániť
  3. KRÁSA!
    U každých podobných článků by se dané výrobky měly hned prodávat. To by byl byznys:-)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)