štvrtok 7. októbra 2010

Fast fish


Aj napriek tomu, ze v dotazniku sa neobjavil ani jeden zaujemca, ktory rad cita o vareni, ci peceni...uverejnim tento post. 
Nedavno som robila rybaciu pomazanku. Isto ju poznate.
Priprava je uplne jednoducha potrebujete len konzervu ryb, cibulu, lyzicku horcice a vajicko uvarene natvrdo. Vsetko spolu zmiesame a podavame s chlebikom.



Neda mi nepodelit sa s Vami o prihodu z dnesnej hodiny:)
Spoluziak mal referat a nasa aktivna ucitelka vzdy chce, aby sa zakladne pojmy vypisovali na tabulu. Mal napisat prinosy. Bohuzial, slovencina neni jeho silnou strankou. Najprv napisal "Prinosy"-no bolo to skrabopisom, takze ste z toho poznali len "Pri....", a zvysok ste hadali. Ked mu povedali, aby krajsie pisal, asi to zle pochopil, pretoze koncove "prinosy-y" zmenil na "prinosi", pomaly sme sa zacinali smiat z tejto situacie, co pochopil, ze asi ani to nie je dobre. A tak to prepisal na neurcite "prinosov" a dopredu dopisal "typy" tak sme mali " typy prinosov".


P. s. Radi citate o tom, co som cez den zazila?

4 komentáre:

  1. Ahoj Evie, chtěla bych reagovat na dva články zpět: Miluju kočičky a hlavně koťátka!!! To Tvoje je neuvěřitelně roztomilé!! Ach, kéž by tak koťátka zůstala napořád koťátky, co?:)
    A ještě k těm samolepkám od Essence: Já mám francouzskou manikůru hrozně ráda! A nikdy bych nečekala, jak krásně ty samolepky můžou vypadat! A dokonce, že i dobře drží, jak píšeš! Já mám pouze třpytivý lak na špičky nehtů, ale ten se hrozně špatně sundává dolů.. Opravdu jsi mě inspirovala k jejich koupi, díky!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no to hej keby maciatka boli nazvdy maciatka a steniatka zostali stale take zlatucke:)
    mimochodom k tym nalepkam essence z predosleho clanku som ti pisala uz aj na tvoj blog, ze sice dobre drzia, ked sa nalepia, bohuzial sa zacnu po par dnoch lamat z koncov, mozno aj preto si rada robim pri francuzskej hrubsie pruzky, vyzdrzia mi tak dlhsie. Pokial vsak rada striedas farby na nechtoch stoji to aspon za vyskusanie. Mozno sa ti to podari lepsie nalepit a vydrzia dlhsie. A je to doslova francuzska rychlovka.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nejdřív moc děkuju za komentář a pochopení :) Taktéž gratuluji k followers, to jsou vždycky radosti :)
    A ty tvoje nehtíky tady, vypadají strašně hezky!!

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)