piatok 15. októbra 2010

These things...

Ako sa máte? Konečne je tu víkend a mne je super, dnešný deň si konečne po dlhšej dobe užila, konečne som mohla dlhšie spať a hlavne žiadna škola:))))



Čo ma zaujalo a čím som si istá, že si už nekúpim. Tu je menší zoznam:
Presný názov neviem, no myslím, že chvíľu potom, čo som si tento produkt kúpila už bol so zeleným vrchnáčikom. V tomto poste ho nájdete s modrým. Jedná sa o Ebelin odličovacie obrúsky. Dlhšiu dobu som totiž používala z DM-ky také väčšie odličovacie tampóny v papierovej krabičke. Až som si raz povedala, že v prepočte ma tieto vyjdú lacnejšie a navyše sú vlhčené. Osudová chyba. Nevyhovuje mi ani vôňa, ani látka, ktorou sú vlhčené. Takže nad ďalšou kúpou neuvažujem.
V časopise bol pribalený tento krémik, v ďalšom tiež a tak som sa s mamou spravodlivo podelila. Jeden mne a jeden jej. Dermacol hand elixir je síce omladzujúci krém na ruky, no mne ani toto nezabráni v jeho používani. Ruky si vždy krémujem pred spaním, ma príjemnú vôňu. Obsahuje macadamiový olej a maslo karité.
Essence pomarančové drievko na zatláčanie nechtovej kožicky. Úžasné odporúčam. I keď kúpila som si ich hneď ako prišla Essence do DM-ky a odvtedy som ich tam už nevidela. Čo je podľa mňa škoda.
No práve som došla na to, že aj napriek tomu, že som doteraz myslela, že sú to pomarančové drievka- vykľuli sa z toho asi drievka z ružového dreva- rosewood:)))
Kappa sprchový gél sladučko vonia. Pokiaľ máte chuť a radi sladšie vône tak do toho:)
No a na nedávnej výstave mi prišiel pod ruku šampón z firmy Doliva Limoni do Amalfi šampón na objem a hustotu vlasov s citrónom. Vlasy som mala po umytí lesklé, jemné, vzdušné, voňavučké. Spokojnosť:) Obsahuje aj extrakt z kvetov mandľovníka, pantenol (proti vypadávaniu vlasov).

4 komentáre:

  1. Úú, sem ráda, že sis odpočinula. A díky, v Egyptě bylo skvěle, ještě teď cítím slunce v zádech =)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tie essence drievka mam aj ja, su naozaj vyborne super je aj cena cize skvele posluzia tomu co maju:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. takžesuper blog! a balerinky su GAte a svetrik H and M :) vobec neisi otravna ked chce clovek nieco vediet treba sa spytat! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Gel Kappa tedy určitě vyzkouším, mám ráda sladké vůně!:)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)