piatok 12. novembra 2010

CLEAN & CLEAR

Opäť jedná vychválená vychytávka.
Zmatňujúci hydratačný krém značky CLEAN & CLEAR.
Obsahuje výťažky z lemongrass a ovocné výťažky. Udržuje pleť celý deň sviežu, matnú, bez nežiaduceho lesku. Tento krém je ideálny pod make-up. Jeho krémovitá sa dobre roztiera, v priebehu chvíľky sa vstrebe. Pokožka zostáva jemná a hydratovaná zároveň. A ááách, tá vôňa. Na mladú pleť je ideálny.
Odporúča sa na pleť a dekolt:) (taká perlička:))) )
Čo na koniec? Oplatí sa vyskúšať!

Translation:
Again one of good cosmetic thing.
Matting moisturizing cream from Clean & Clear.
It contains of extracts of lemongrass and fruit extracts. Skin is fresh all day, matt, without unwanted shine. This cream is deal under make-up. It´s good creamy, coating, in few minutes is absorbed into a skin. Skin stays soft and moisturized at the same time. And aahhh that smell:).Very nice. For young skin is perfect. It is recommended for face skin and cleavage:) (such pearl:) )
In the end, is worth try it!

4 komentáre:

  1. Ja mam rada zelenou radu Eucerin
    resp. ted uz pouzivam Avene, protoze uz jsem "starsi" a je treba jina pece, ale vseobecne si rikam ze jsem mela kosmetiku z lekarny pouzivat uz driv

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som z Eucerinu mala pletovu vodu(zelena rada, pre problematicku plet) po prvom pouziti nadsena a potom mi akosi nesadla, mala som aj nieco z Avene (nepamatam si presne, ci pletovku alebo gel na umyvanie pleti, skor to druhe), ale ta bola pre mna taka-nenadchne-neurazi.Tuto som kupila, lebo mala dobre referencie a potrebovala som nejaku rychlo, tak som moc casu na vyberanie nemala:). V poslednej dobe si ludia dost chvalia kozmetiku z lekarne.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Také vlastním a jsem s ním spokojená :-) Na večer používám hutnější a mastnější hydratačním krém a ráno před nanesením make-upu dávám tento. Stačí opravdu jen troška a poměrně rychle se vstřebává.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja zase na noc nemozem nic, lebo to by bola hotova pohroma, a asi by som mala premastenu kozu, nehovoriac o tom , ze by sa mi plet vyhadzala :)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)