streda 30. júna 2010

Show me volume

Dnes si do parady zoberieme maskary... pouzivavam cierne no a dnes si zhodnotime tieto....

1.Show me volume mascara, Gosh
Tuto maskaru som mala doma asi measiac alebo aj viac nez som ju zacala pouzivat. A ked som ju konecne otvorila uplne som sa prelakla, ze je uz vyschnuta. Oproti predchadzajucej, ktoru som pouzivala sa mi zdala kefka privelmi sucha. Co sa mi vsak pacilo bol kartacik. Presne tento typ kartacu mozem. Vacsi pravidelny a husty. Nemam totiz rada plastove a tie take co teraz vacsinou davaju na riasenky. Ked som si ju nedavno naniesla na riasy kvoli ilustracnej fotke zdala sa mi uz lepsia. Konzistencia, hm ako som uz spominala zdala sa mi suchsia, no da sa s nou namalovat troska mi pripomina 2000calories a im podobne. No je lacnejsia. Nevytvara hrudky, mozno po case zacne...Balenie klasicke, ked sa priznam zlakala ma prave tymto balenim a napisom obsahujucim volume. Riasy zhusti. Odlicovala sa mi trosku horsie. Myslim vsak, ze pri kazdej riasenke plati, ze ucinok sa znasobi poctom vrstiev.



2. Extra volume collagene, Loreal
Dlho som si ju chcela kupit, no vzdy ked som prisla do drogerie alebo kdekolvek kde predavali tuto znacku nasla som len prazdny regalik. No tentoraz som uz neodolala a kupila ju. Ma pre mna obrovsky kartacik, s ktorym som sa musela trosku naucit narabat, myslim si vsak, ze pri akejkolvek novej riasenke sa clovek musi naucit ako na nu:). Konzistencia mi vyhovuje, riasenka nevytvara hrudky, ked pridete na grif ako pracovat s kartacom nalicite sa rychlo. Odlicovanie mi dalo trosku zabrat. Riasy vam zahusti, a hadam nanesenim vrstvi aj kvapku predlzi. No osobne vyskusala som a myslim, ze nabuduce skusim zase inu:). Inak mi vyhovuje, no pri dnesnej produkcii riaseniek je skoda zostat pri jednej.



3. Great lash (blackest black mascara), Maybelline
Ovplyvnena pozitivnymi reakciami na internete som podlahla a kupila ju. Nuz obal je krasny uplne taha oci, vesela kombinacia ruzovej a zelenej vas nenecha chladnou. No akonahle som ju otvorila schladila ma velkost kartaciku. Ako som uz spominala mam rada vacsie a tento je dost maly a na moj vkus redsi. A tak som ju hned odrucila mame. Ani som ju moc nevyskusala. Kvoli sprievodnej fotke vsak prisiel cas aj na nu. A tak som sa s nou nalicila a mozem povedat, ze ma prekvapila. Pokial nanesiete 2-3 vrstvy riasenky uz sa to s nou aj celkom da, ale ziadna slava. Cierna je naozaj cierna. Riasy obali ciernou a predlzi. Ale len podla vasich vlastnych vlastne vam dofarbi vase vlastne vyblednute konceky mihalnic. A konzistencia fajn. Hm, ale ako som uz povedala kartacik je ozaj maly, pripada mi ako tie dnesne mascary an dofarbenie malych mihalniciek. Odlicovanie pre man zase nebolo najjednoduchsie. Teraz mi to vnuklo myslienku ci by som nemala vymenit odlicovac:)



Nezabudnite si menit spiralu kazdych 6 mesiacov, dokonca som sa nedavno docitala, ze sa ma menit kazde 3 mesiace. No myslim, ze to je aj celkom casto. Sice pri dnesnych novinkach by sa to celkom mozno aj hodilo.

A este mi nieco vadi pri predaji riaseniek. Ze niektore z nich vobec nemaju testery cize si nemozete pozriet aky ma riasenka kartacik. A napriklad ja sa dost rozhodujem podla toho. A vsimli ste si ako vyzeraju testery po miliontom otvoreni, hadam aj riasenka, ktora sa normalne nehrudkuje, zhrudkovatie. Nehovoriac, ze niektore uplne zmenia konzistenciu a vonu.

utorok 29. júna 2010

Solar sublime

Konecne sme sa dockali slniecka.:) ved bolo na case mnohym uz ani neprislo, ze je leto.
No je tu a netreba zabudat ani ani skodlive slnecne luce, preto by sme nemali zabudat aj na ochranu vlaskov. Ved nie nadarmo sa hovori vlasy koruna krasy.

Vybrala som si troch zastupcov slnecnych pripravkov na vlasy.
Ako prvy najlacnejsi Balea haircare. Chcela som usetrit a tak som si z ponuky vybrala prave tento. Tuto znacku najdete v Dm. Popravde neviem ci od minuleho roka zdokonalili techniku, no akosi ma nenadchol. Dokonca som kupu olutovala kvoli voni, bola mi protivna nijak vyrazna, ale nemusela som ju. Rozhodla som sa ju vsak dominut a tak ju tento rok poctivo minam. A uz mi nevadi ani vona. A ci ucinkuje neviem zodpovedne posudit. Druhykrat si ju vsak uz nekupim. Pripada mi vsak, ze vlasy sa mi uz tak nelesknu.Balenie sa mozno uz zmenilo, nekupovala som ho tento rok. Ako hlavne osetrujuce zlozky su vypichnute Vitamin B5 a avokadovy olej.



Druhym v poradi je BC Bonacure. Kupila som si ho na zaklade toho, ze som z tejto rady mala bezny sampon nazov si uz nepamatam, no bola som s nim spokojna. Vlastne uplne prvym produktom z tejto znacky bola dvojfazova kura. Po case som vsak mala pocit, ze mi az moc zjemnuje uz moje aj tak dost jemne vlasy. Ale podme poporiadku ked som v kadernictve zbadala ponuku, ze ked si kupim sampon dostanem aj tento ochranny sprej, kto by odolal. Sampon som minula a tento prostriedok mi este ostal. Ako som uz spominala je dvojfazovy tazke ho treba pred pouzitym pretrepat. Mozte ho nastriekat na suche alebo mokre vlasy. Je definovany ako sprej na ochranu pred Uv ziarenim. Vona sa celkom da. A zanechava na vlasoch jemny lesk. Dostanete kupit v kadernictvach a specializovanych obchodoch.



Tretim vlasovym sprejom je Loreal solar sublime, podla neho vlastne aj dnesny nazov prispevku.
Patri medzi mojich favoritov mam s nim uz skusenosti. A dokonca nan neda dopustit ani moja mama, co je uz co povedat, lebo je trosku narocnejsia. Ma vytvorit okolo vlakna jemny ochranny film aj vdaka zlozke mexorylu. Predaj v kadernictvach a specializovanych obchodoch.



Ja na podporu pouzivam este aj vyzivujucu a regeneracnu masku. Netreba jej nanasat moc, aby vam vlasy zbytocne nezatazila. S tymto produktom je takztiez spokojna aj moja mama, ktora ma jemne vlasy a tak sa maskam uplne vyhyba. Vlasy mam po nej hebke, pruzne a leskle. Davam si ju podla toho ako moc som na slnku pokial intenzivne tak raz za dva- tri dni. Doba posobenia je 2-3 minuty. A vona mi pripomina citrusy.



Pre zvysenie ochrany je idealne si na slniecku zakryt vlasy nejakym siltovkou, satkou pripadne prehodit uterak.

A nezbudnite chranit ani vase oci, ale to vam asi pripominat nemusim....
p.s. ja som si musela zaobstarat na slnecne tvrde puzdro, lebo som mala moc velku spotrebu okuliarov.

pondelok 28. júna 2010

Nail art/ stamp art

Tuto sadicku som si kupila cez internet www.mimibazar.sk. Mam ju doma uz vyse 2 mesiacov. No este som ju nejak vyrazne nevyuzila. Ale prisiel jej cas.Tuzila som po nej uz dlhsie najma, ked som ju idela na viacerych blogoch. V obchodoch ju nemali, znacku essence predavaju ako- kde a skor nie ako ano, no nedavno som bola v DM v Novom meste nad Vahom a normalne tam maju pult znacky Essence. Bola som prekvapena! Navyse som bola vo viacerych Dm drogerkach a nikde nemaju tento pult. Nechapem. Razitko vsak ani tu nemali. Ale podme k veci...


Nechtiky si predpripravime tak, ze ich nalakujeme farbou akou chceme mat zaklad. Nezabudnime na podkladovu vrstvicku!!Nechame dokladne zaschnut. Ja si nechty lakujem vecer, ked byvam na nete, takze idealne je, ked ich nechate pripadne cez noc zaschnut a na druhy den spravite razitka. Treba aby podkladovy lak bol zaschnuty, pretoze by ste si ho mohli poskodit(posunut, doskrabat,...).


Nezabudnime ani na drobne pomocky: vatove tycinky a odlakovac. Budeme ich potrebovat!



Vyberieme si motiv, ktory chceme razitkovat! Pokial je dosticka nova nezabudneme stiahnut foliu, ktora chrani dosticku pred poskriabanim.



Vyberieme si lak, ja mam na to "akoze" specialne laky, ktore su hustejsie oproti normalnym. Ale myslim, ze sa to da aj s normalnymi pokial nie su moc riedke. Idealne su tie zdobiace.






Lak nanesieme na vybrany motiv. Netreba setrit, lebo v malom mnozstve lak zaschne uz na dosticke a nic z toho nebude. Treba take mnozstvo, aby bol motiv zaliaty lakom.



Zoberieme stierku a teraz musime pracovat pomerne rychlo, aby nam lak nezaschol este pred otlacenim na necht. Z dosticky odstarnime prebytocny lak tak, ze prejdeme stierkou pod uhlom cca 20°.







Teraz rychlo zoberieme razitko otlacime nan motiv.



A rychlo orazime dokladne na necht, lak rychlo zaschyna tazke nie je casu nazbyt. Treba konat rychlo. Priznam sa moj prvy pokus dopadol tak , ze som toto razitko uz nechcela ani vidiet. No zalezi aj na danom motive, niektore sa otlacaju lahsie na ine treba lepsi grif:)
A nezabudnut po kazdom otlaceni prejdeme vatovou tycinkou namocenou v odlakovaci a ocistime motiv, aby sme mohli pokracovat. Samozrejme treba ocistit aj razitko.
Dufam, ze som pomohla tym, ktorym to nejde, pripadne vas navnadila:)




Vysledny efekt...Nezabudnite aplikovat aj "top coat", aby Vam vytvor dlho vydrzal a nezmazal sa prirychlo:)!!!



Po ziskani troska zrucnosti si mozte robit uz aj multifarebne razitka ako ako cervena kvetinka so zelenou stopkou. Dobre hadate ja som do tohto stadia este nedosla:D

nedeľa 27. júna 2010

New nails:)

Tak tyzden je opat za nami a je cas na nove nechtiky...

Pouzila som lak Manhattan Crazy colours (limited edition), no myslim, ze to je nejaka dlha limitova edicia, kedze som ho videla na pultoch uz pred rokom. Odtien 304. Je to koralova skor doruzova taka sytejsia. Celkom rychlo schne no nepatri medzi schnuce laky do par sekund. A musite naniest minimalne dve vrstvicky. Popravde uz som videla aj lepsie laky. No mne vyhovuje. Ma aj mensie balenie, takze ho mozte rychlo obmenit. A hustota tiez fajn.


No a aby to nebolo take nudne nechtiky som si vyzdobila. Ospravedlnujem sa, ze na fotkach aj nalakovane nechty vyzeraju akoby ich lakoval nejaky laik budem sa snazit casom zlepsit. A ako som ic vyzdobila na to sa mozte tesit uz zajtra. Pekny nedelny vecer. A prajem krasny nadchadzajuci tyzden.

sobota 26. júna 2010

Updatig PANDORA:)



Tak ako som nedavno spominala, ze si zaobstaram na naramok aj nejaku strasovu koralku. Informujem: stalo sa!!! Radost mi vsak pokazilo to,ze ho nemam hadam ani 24 hodin a uz som zistila, ze 3 kamienky vypadli. :( Nie je to original koralka z pandory myslim, ze tento typ ani nevyrabaju, je z Bijou Brigitte. A nebol najlacnejsi je zo striebra. Hm, teraz rozmyslam,ze ho pojdem reklamovat.

piatok 25. júna 2010

Maybelline

Viete ako vlastne vznikla tato znacka? Zase raz v tom bol chlap. Bolo to v roku 1913 kedy sestra zakladatela znacky T.L. Williams tuzila po jednom chlapcovi, naskytla sa vsak sokyna, ktora by mohla boj vyhrat. A preto jej brat jej namiesal tus z vazeliny a uholneho prachu. Junak dievcine neodolal a na zaklade tohto zalozil v roku 1915 rodinnu znacku pomenovanu podla sestry Maybel. Tomu vsak predchadzalo kombinovanie a praca v laboratoriu a na svet sa dostal prvy produkt znacky Maybelline pre plnsi a tmavsi pohlad:). Vtedy este niesla znacka nazov"Lash- brow-Ine", ktory by vsak neoslovil masy. Preto kamarat Henrik, sa inspiroval menom jeho sestry Maybel a na svete bol Maybelline.
Ten by podla informaci mal dnes patrit pod Lóreal.
A nezabudnime ani na motto znamej znacky: " Mozno sa taka narodila mozno je to Maybelline."

V roku 1917 sa zacal vyhradne postovy predaj Maybelline Cake Mascara, no mal taky uspech, ze zeny sa on zacali zaujmat aj v drogeriach. A zvysok pokial vas zaujal lahko najdete na webe, aby som vas tu neunudila:).

Dnes vam predstavim lesky od Maybelline, zlava je to: Rose sparkle 113, Rose opal106 a Baby pink504/110.
Vyhodou tohto balenia je, ze pokial radi striedate tento lesk nebudete pouzivat donekonecna. To plati aj v pripade, ze vam nesadne odtien odtien. Paci sa mi ze po chvilke vyzeraju na perach akoby boli len ovlazene vodou:) Dobre sa nanasaju, maju klasicky leskovy aplikator.



Blusher od Maybelline pouzivam uz dlhsie a kedze sa mi pomaly mina zabezpecila som si uz nahradny. Sedy je nazvany expertwear 62 Rosewood a bezovy New affinitone 62 Rosewood. Ano citate spravne maju to byt rovnake odtiene no akosi su trosku odlisne. Priznam sa, ze novy som otvorila len preto, aby som vam nafotila, takze ho este nemam vyskusany. Ako vidite aj na ruke affinitone je bledsi som zvedava ako sa s nim bude pracovat (nalavo expertwear/napravo affinitone). Ale priznam sa, ze mi asi bude vyhovovat lepsie kedze ten terajsi musim pouzivat velmi jemne, aby som nemala na tvari dve cervene machule ako Marfuska.




A stalicou u mna je ruz Irisdescent Rose Diamonds111/103. Predtym som pouzivala trosku myslim, ze bol bezovejsi mozno odtien 104 no nanestastie ho prestali vyrababat. A tak som musela najst nahradu. Tento sa mu asi najviac podoba.Je prijemny zanechava akoby lesk z vody, obsahuje trblietky co mi vyhovuje, pretoze pri obycajnych som si musela davat velmi pozor, aby som nevybehla z linie.:) S tymto si len rychlo prejdem po perach a mozem bezat. Sem-tam mi prideu trbietky trosku drsne, a striedavam ho s leskom. Niekedy s ami totiz zda, ze trbiletky v leskoch vysusuju.

štvrtok 24. júna 2010

Yesterday shopping

Vcera som si konecne s mamou bola pre naramok, ktory sme mali objednany. Pandoru. Mozno to poznate je to naramok, na ktory si navliekate koralky vzdy pri nejakej pre vas vynimocnej prilezitosti. Ja som vsak chcela tento naramok len cisto bez akejkolvek koralky, pripadne casom nejakej jednej strasovej. Troska mi evokuje take tie snurky, troska tie take morske naramky aj ked tento je strieborny:). Preto ho mam v najmensej dostupnej velkosti 18cm, pokial by ste si vsak chceli navliekat ( resp. nasrobovavat) koralky treba si kupit vacsi lebo tie koralky to fakt dost nadvihnut. Myslim, ze velkosti, po centimetroch az do dlzky 21cm.

Yesterday I was finally with my mother for a bracelet that we had ordered. Pandora. Maybe You know this is a bracelet, which will always be threaded beads when you have some special occasions. But I like this bracelet purely without any breads, eventually I will give here some bread llike Swarovski crystal. It evokes me the laces like beach laces but this is made of silver. I have it in the smallest size in 18cm. If you give there beads you need bigger beads because in fact beads are big and the bracelet should be small after some breads, ot takes place. I think the size is after each centimeter so 18, 19, 20, 21 centimeters.



Dalsimi vecickami do kozmetickej vybavy sa stal aplikator na ocne tiene teda na ich rozmazavanie, dva laky trosku podobnych odtienov ale neodolala som, baza pod ocne tiene udajne idealna pod pudrove ocne tiene a tiez penova licenka z manhattanu, ktora je myslim novinka lebo som ju tam v zivote nevidela.

I bought also another cosmetic things: the eye shadow applicator for blurring, 2 nail polishes a little similat colour, base under eye shadow and also blusher from manhattan. I think is new product because I don´t see there yet.


A kedze sme zavitali aj do Tesca - bol v tom zamer, lebo som chcela jedny topanky, ktore tam vsak uz nemali, ved nie nadarmo sa hovori kto neskoro chodi sam sebe skodi. Ale do ocka mi padli ine a kedze boli na zozname " must have" putovali do kosika. A tiez som tam natrafila na plavky, na tento typ si brusim zuby odkedy som ho videla, takze nebolo o com.

We visited also Tesco there I would buy some boots but there wasn´t already, so I bougnt another one. I took also this swimwear, I would have this type for a longer time.

streda 23. júna 2010

KULMA Moser ionic

Vcera som dostala od priatela oneskoreny darcek k narodeninam profesionalnu:) kulmicku s priemerom 25cm . Ma funkciu ionizacie s keramickym povrchom.

Yesterday I recaived a gift from my BFF professionals:) curl iron with diameter of 25 cm. A function of ionic and with ceramic surface.

Essence volume Up!

Znacku essence som objavila nedavno a z jej ponuky som si vybrala okrem ineho aj tento lesk. Vysledok? Myslim, ze tu plati pomer kvalita=cena. Nijake zazraky sa nekonaju.
tento produkt nie je urceny na citlive pery o com vas informuje aj varovanie na obale. Obsahuje nejake akoby mentolove vytazky a vlastne samotny mentol vam ma vyhecovat pery, aby nabrali na objeme. Po naneseni budete citit nielen mentolovu aromu ale aj chaldivy ucinok na perach.
Ja som si vybrala priehladny odtien no v ponuke su myslim este dalsie dva.
Ako hlavne minus by som vytycila to, ze lesk musim mat postaveny inak vyteka a mam olepeny cely obal. Vyslovene lepkavy. Neviem teda, ci nemam nejaky kazovy kus.Aplikator je klasicky a nanesiete nim male mnozstvo takze musite aspon 2krat nabrat, aby ste nim pokryli cele pery.

Brand Essence I discovered recently. I chosed this lip gloss. The result?
I think price=quality. No miracles.
This product isn´t intented for sensitive lips you have warning on the package. It consist of some extracts of menthol and it tends your lips and moved into the volume. After application, you will feel just menthol flavor and also cool effect on lips.
I chose clear but I think you will chose also of another two.
As a mainly minus I give you a fact that I have it vertically with top up otherwise it leaks ans I have sticky package. Or have I maybe a defect package? Applicator is classic and then you take only small amout of gloss so you must make it again, again...