nedeľa 23. januára 2011

3 days, called the weekend

Piatok
Obehli sme obchody, nič sme nenašli, tak sme si šli s priateľom sadnúť na kavičku. Kedže v poslednej dobe trošku experimentujeme, namiesto pressa s mliekom, padol výber na aktuálnu ponuku capuccina:), pre mňa pomarančového, pre neho nugátového. No nakoniec sme aj tak skonštatovali, že to pomarančové bolo osviežujúcejšie. A nebolo až tak sladké, nie že by som " ujíždela" na sladkom, ale....moc je moc:D. V poslednej dobe asi nejlepšie z našeho experimentovania:D
 Sobota
Mala prísť návšteva. Robili sme lacnú tortu - Srnčí chrbát. Bola som v Tescu, narazila na výpredaje v odevoch. Mám nové úlovky. Onedlho ukážem:)

 Nedeľa
Predchádzajúce trblietavé končeky  nechtov držali ako pribité. Odlakovávala som ich 1/2 hodiny. A to si nerobím srandu. Už ten lak asi na také veľké plochy nepoužijem:D. Nalakovala som si nechty Chanel-om, 463 Rose satin.
Aký ste mali víkend vy?

5 komentárov:

  1. Ja lenze mas naozaj skvely blog, velmi sa mi paci a az teraz som si uprimne prekvapene vsimla, ze som este nebola follower, chyba napravena:)

    Naozaj vyborny blog:))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som si akurat odlupujuc lak z nechtov vzdychla, ze by bolo fajn mat nejaky, ktory vydrzi dlhsie ako dva dni...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. biancaprincipessa: taketo slova sa veľmi dobre čítajú, som rada, že sa ti tu páči:) a dufam, že sa ti bude aj nadalej. dakujem:)

    bellatrix: a používaš top coat? mne tak vydrzi lak na nechtoch omnoho dlhsie!:), pouzivam aj podkladovy lak:).

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na odlakovávání třpytivých je super alobalová metoda (vatičku s odlakovačem dáš na nehet a zabalíš na 5 minut do kousku alobalu - a voilá, odlakováno ;) )..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. no praveze ja som to skusala aj tak (ze som vaticku dosť dlho držala na nechte, ale nic sa nedialo), bol fakt ako pribyty, som myslela, že ho z tých nechtov nedostanem..., ale dik za tip:)
    p.s. mame som tak dostavala biogel z nechtov, tiez to malo rovnaky princip na 5 minut namocena vata v odlakovaci na biogel, a hned sa to krasne zluplo, take ako, ked sa zlupne lak ale v kuse pripominalo mi to tenucku foliu alebo umelu hmotu:)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)