piatok 28. januára 2011

Gray

Nenapadal ma názov k tomuto článku. A tak som aspoň napísala farbu. Presne takej farby je totiž môj najnovší prírastok do skrine. Šedá kabelka. Keď som ju zbadala nebola som presvedčená, že ju celkom potrebujem. No keď som sa k nej priblížila a chytila ju do rúk,....a môj pocit, že ide so mnou domov umocnilo, keď som si ju prehodila cez ruku, zavesila na rameno. Krásne oživila outfit aj napriek svojej farbe. Konečný verdikt: "Idem k pokladni" sa neodkladne priblížil natoľko, že som zrazu kráčala von s igelitkou:).
A tak tvoríme momentálne nerozlučný pár:).

Bohužiaľ na fotkách moc nevynikne jej tvar.
Vtipné mi prišlo, že ako som včera došla u nás na zástavku autobusu, o pár ľudí dopredu stálo dievča, ktoré ju malo. Neprekážalo mi to. Ona ju mala prehodenú krížom. Má totiž popruh, takže sa dá nosiť aj " crossbody". Je to taký tvarovateľný mech, čo mám nesmierne rada. No troška ťažšie v nej hľadám veci, hlavne keď ich tam v návale nedostatku času rýchlo nahádžem a potom hľadám usb kľúč 10 minút, pričom ju prejdem krížom- krážom 10:)))). Vnútri je predelená, má asi dva vačky na mobil, ktoré nevyužívam, kedže ich hádžem nabok do takého toho vačku, čo býva vnútri kabeliek so zipsom:)





Hádam mi prepáčite, že sa tu ten jeden obrázok vymenil niekoľkokrát:). Ale mám ju nesmierne rada, takže si zaslúži svojich 10 minút slávy:D..a ja sa na nej priživím:D
Páči sa Vám takýto príspevok?

4 komentáre:

  1. tá kabelka sa mi páči, taká jednoduchá ale praktická :))

    mysunnybubble.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ta kabelka je dokonala :) moc se mi libi

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, ta kabelka je nádherná, odkud jí máš, prosím? Díky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Baby ste zlate:)

    LindsayLO: Je z Promodu:). nemáš zač rada poviem.

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)