utorok 11. januára 2011

Trio for hair from Loréal

  Dávno sme tu nemali nič o vlasoch, preto Vám predstavím pár produktov, ktoré používam...
Je to:
1. Loréal Elséve Nutri - Gloss Mlieko pre výrazný lesk vlasov
2. Loréal Elséve Nutri - Gloss Light Ošetrujúci balzám
3. Loréal Studio Silk&Gloss Volume Mousse (extra volume 3)


    Ako prvé Vám poviem niečo o tomto mliečku na vlasy, ktoré sa neoplachuje. Získala som ho, keď som si v drogérke kúpila ďalšie dva produkty Loréal. Nejak som nepostrehla, že by ho predávali zvlášť, možno tomu však už tak je.
Bola som trošku skeptická, pretože som mala podobné mliečko, ktoré bolo určené na žehlenie. Po jeho použití som mala vlasy rýchlejšie mastnejšie, no čo bolo podstatnejšie, celkom stratili objem a pôsobili uplasknuto. Preto som si povedala, že na žehlenie už jedine sprejové produkty.


Toto mliečko má dodávať vlasom lesk, vyživovať ich a uhladzovať, v preklade dokonalý lesk a zamatová hebkosť. Aspoň to píšu na obale. Po prvom použití som nečakala žiadne zázraky. Kedže si vlasy umyjem a idem spať, ráno som čakala hocičo. Na moje prekvapenie som sa pozerala na úžasné vlasy, pôsobili nadýchane s objemom, lesklo, živo. Skoro ako z filmu:))).
Obsahuje aj mikročiastočky a je obohatené o proteín z perál. Na tie čiastočky som prišla až na druhýkrát, keď som v zrkadle zbadala, že sa mi akosi lesknú vlasy. Najprv som si myslela, že nejakým nedopatrením sa mi dostali na vlasy trblietky z telového mlieka. A tak som vlasy pozorovala aj ďalší krát. A zase tam boli. Pripomína to trošku spreje, ktoré používame, keď ideme na ples a kaderníčka nám pre výraznejší učes nastrieka trblietky. Je to však jemnejšia forma. Ja ju úspešne prehliadam, takže mi nevadí.
Pre dokonalejší efekt by ste mali malé množstvo naniesť aj na suché vlasy. Toto som neskúšala. Ideálne je pre každodennú starostlivosť.
Ako som už spomínala nanáša sa (vo veľkosti oriešku) po umytí, a neoplachuje sa. 
Veľmi príjemne vonia.
Na nižšom obrázku môžte vidieť, malé trblietky v bielom mlieku. (odfotila som Vám vrchnáčik):)
Momentálne tento produkt patrí k mojim TOP.









  Ošetrujúci balzám v Light verzií používam najmä, keď mám napáchnuté vlasy a nemám čas si ich umyť. Prípadne, keď chcem dodať trošku lesku mojim vlasom. Páči sa mi, že vlasy fakt nezaťažuje.
   Mala som podobný z firmy Nivea. ten som však mohla používať, len vtedy, keď som si šla ešte v ten deň umyť vlasy. Ak som si aj nešla mohla som si byť istá, že si ich umyť budem musieť, pretože mi ich mastil.
S týmto balzámom som však úplne spokojná, krásne vonia:).
Má umožniť lepšie rozčesávanie. Ja si vlasy hrebeňom moc nečešem, väčšinou si ich len "prehábnem" rukami.
Vhodný je pre dlhé a polodlhé vlasy, ľahko sa mastice, bez lesku. Obsahuje výťažky z perál a citrusov. Bez oplachovania. Vhodný na každodenné použitie.

Mal by sa používať po umytí do ľahko presušených vlasov po celej ich dĺžke. Je možné ho použiť aj na suché vlasy, na osvieženie a ľahkú úpravu medzi jednotlivými umytiami












   Zo stylingových prípravkov už domíňavam objemovú penu Loreál. Obsahuje mikrovlákna hodvábu. Má vytvárať objem pramienok po pramienku. Má dodať lesk a hebkosť. 
Keď nemám chuť si vlasy fénovať, ale len narýchlo umyť a nechať voľne usušiť, prípadne idem hneď spať nanesiem si túto penu v predklone. 
Pokiaľ nanesiete ideálne množstvo, čo časom odhadnete, (je to ako zvyčajne asi za oriešok), vlasy získajú objem aj lesk. A budú príma. Keď však toto množstvo prepísknete, v duchu hesla : " všetkého veľa škodí", budú vaše vlasy pôsobiť zlepeným dojmom (pramienok k pramienku)- dá sa to rozčesať. No v tom horšom prípade budú splasnuté, čo nemá nikto rád. V tomto prípade pomôže buď znovu-umytie, alebo v predklone skúsiť získať objem pomocou laku na vlasy, pomôcť si môžme aj guľatou kefou. Alebo jednoducho natupírovať, aj keď nie som zástancom tupírovania.  No vlasy sú už aj tak dosť zaťažené prípravkom, takže....

5 komentárov:

  1. zaujal me ten první přípravek.. nabudila jsi me.. asi si neco takového pořídím :D
    díky za takového kvalitní články a že se produktům věnuješ z praxe i tak do detajlů.. :) někdy mě inspiruješ..
    www.michelle-moi.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tess: mala som z tejto ruzovej rady aj sampona kondicioner a bola som spokojna, vlasy boli super.

    M: strasne moc si cenim tvoj názor a milý komentár, myslím, že každý na svojom blogu rád najde taketo komentáre. Ked niekoho dokaze inspirovat, dakujem:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dnes som kúpila ten vyšetrujúci balzam a chcela som to mliečko..omylom som ich poplietla :( no nič, trubka som....ale skúsim aj ten a uvidíme čo to urobí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. asi myslis ošetrujúci:), ja som dnes v Dm naschvál pozerala, či majú to mliečko a mali len to na žehlenie. Tak neviem, či ho nezaradili do predaja ešte alebo čo:O. Lebo ja som ho dostala zadarmo k nákupu. A dnes som si aj konečne vyskúšala dať ten sprejovy balzam na mokre vlasy, vyfenovala a zatiaľ super:)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)