streda 9. februára 2011

Yes, it is ELF

Už som Vás dosť napínala, je čas odhaliť, čo je vo vnútri:)
Mimochodom to na balíku je "smajlík":)-keby to niekto nevie rozoznať, o čo to bol vlastne pokus.

 A tu je obsah v celej svojej kráse. Pár vecičiek mi už v mojej kozmetickej  taštičke dochádzalo, iné som chcela zase vyskúšať. Kedže je to americká značka, ktorá uzrela svetlo sveta v roku 2004, dlho pre nás bola, dá sa povedať nedostupná.
Toto je však minulosťou, pretože spoločnosť CLV Cosmetics, s.r.o. sa rozhodla priniesť túto kozmetiku aj na slovenský trh. Disponujú svojím vlastným skladom, preto sú rýchly a flexibilný. Niečo ste si mohli objednať cez anglickú stránku, teraz už táto možnosť nie je nakoľko má Slovensko svojú vlastnú pobočku:).
Vo svete je kozmetika E.L.F. - alebo aj "eyes lips face", veľmi obľúbená najmä svojou cenovou dostunosťou.  Sortiment delia na Basic, Mineral a Studio.
Nájdete v nej kozmetické štetce za fantastické ceny - prešla som si na nete niekoľko recenzií a všetci sa o nich vyslovujú mimoriadne pozítivne.  Najspokojnejší sú práve s líniou Studio. Nájdete tu aj minerálne make-up, všetko, čo k nemu patrí, ale aj známe "encyklopédie krásy". Samozrejmosťou sú aj laky na nechty a menšie príslušenstvo. Sortiment sa neustále rozširuje, no nakoľko treba na každý produkt získať certifikát, nie je k dispozícií ešte celková ponuka ako na americkej stránke.
Tento obchod by som nazvala 4-eurový:)), lebo väčšina produktov sa pohybuje práve v tejto cenovej úrovni. Sú aj nejaké výnimky. Lesk na pery 1,73 eura, minerálny rúž 4 eurá, farba na líčka a rozjasňujúci púder za 1,73eura. Za túto cenu si môžte zriadiť aj rozjasňujúcu farbu na líčka, teší sa mimoriadnej pozornosti a spokojnosti. To už sa oplatí aspoň vyskúšať. Nájdete tu aj primery na tvár pery, kontúrovacie ceruzky, veď sami môžte popozerať. Zahŕňa skrášlovadlá na oči, pery, tvár aj nechtíky. Čo poviete?

Poštovné sa pohybuje okolo 2,05 eura (do 30 eur) v závislosti od hmotnosti a ceny balíka. Poštovné do Čiech by malo byť 8 eur, pričom polovicu hradí spoločnosť, čiže 4 eurá, aspoň tak som to vyčítala na facebookovej stránke:
http://www.facebook.com/pages/elf-kozmetika/109003965810599
- tu sa dozviete aj najnovšie novinky.
Napr. že momentálne je v akcií balzám na pery, ktorý už bol aj vychválený. Je v niekoľkych príchutiach napr. vanilka, jahoda, pomaranč, černica za super cenu 1 euro!!!

Pokiaľ Vás niečo zaujalo túto kozmetiku nájdete na:

http://www.elfkozmetika.sk/
-kde si už pri niektorých produktoch môžete pozrieť aj názory na spokojnosť, kvalitu....
Väčšinou sú pripomienky, že daná vec, nemá rovnakú farbu ako vyobrazenie a podobne. Ale s tým už treba rátať, poprípade popozerať na nete, či niekto nemá lepšie obrázky z daného odtiene. Veď načo sú recenzie??:)
Mimochodom táto kozmetika nie je testovaná na zvieratách, čo mnohé z Vás isto poteší:)

Ja som si kúpila pár vecičiek, nejaké má v balíčku aj mama. Takže sa môžte tešiť na nové recenzie.





 Konečne ste sa teda dozvedeli, že balíček ukrýval kozmetiku E.L.F.
Máte s touto kozmetikou skúsenosti niečo Vás zaujalo?
p.s. Balík bol zaplatený mnou, a nerobím reklamu - len Vás informujem o novinkách na trhu:).

15 komentárov:

  1. wau, to vyzera super, velmi ma tvoj clanok zaujal. ceny su bombasticke a ked bude aj kvalita aspon taky lepsi priemer, urcite sa to oplati. som uz teraz velmi zvedava na tvoje reakcie a ohlasy :)
    a ten zeleny lak je super !!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jeeej ani som nevedela ze elf je aj na Slovensku :))) uz sa tesim na tvoje reviews :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Som zvedava, co si si objednala, ja sa akurat chystam na to zajtra :) Tesim :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wuaaa som odpadla teraz! akurát minule som už pozerala, že si niečo objednám ale nemala som odvahu lebo ak by som raz začala, dokopy by ma to vyšlo aj na viac ako 100€ čo všetko by som odtiaľ chcela :( hlavne štetce ma zaujali, púdre a lícenky, len problémom sú ako vravíš, rozličnosť farieb na v skutočnosti...už sa strašne teším keď o nich budeš písať...ak v dobrom budem objednávať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. děkuji moc za tip ,ikdyž jsem z Čr, už jsem koukala a našla jsem dost pěknou paletku 32 barev na oči, můžu se zeptat, jestli ji náhodou nemáš a kdyby ne, jaké jsou od nich stíny? Jestli drží a jsou dostatečně pigmentované ?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Baby strasne ste ma potesili svojimi komentármi, ani som netusila, že tento príspevok, bude mat taký úspech:)(tajne som dufala:DDD,ale nie teraz vazne:) )

    Martina: teraz som trosku zmätená, ktorý lak myslíš;)??

    Kiva: no myslím, že na SR funguje tak od augusta, ale ty ako "angličanka", by si mohla mať voľaké skúsenosti;)čo ty na to?:)

    Anonymný: Jéééj, a čo sa chystáš objednať, prezradíš?;) p.s. objednala som si to, čo je na fotke:)

    sissinka: joooj, len neodpadavaj prosím ťa, ešte si ublížis:). No ja by som tiež najradšej všetko poskúšala:) ja som si objednala štetec na púder -taký hebký som hádam v živote v rukách nemala:), troška sa dá vystriehnuť farby, keď ta nieco zaujme hodit do vyhľadavača -(obrázky) a nájdeš isto nejaké recenzie, poprípade postačia aj obrázky. Ak máš prehliadač Google Chrome-hore ti vyskoči aj prekladač, klikneš a nemusís sa toľko trápiť s prekladom:)-niekedy si s tým pomozem.

    Bezega: ja som na nu tiez pozerala, no nakoniec som odolala. Udajne je to limitovana vianocna edicia. Na anglickej fb stranke sa stazovali, že nie je k dostaniu. Podla recenzii, co som nasla cast na nu nadava a časť je spokojná. Existuje aj 100 ks paleta za 17 eur, nikde som ju vsak nenasla vyobrazenu, len tento prispevok:
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1250062387034&set=a.1250062067026.30077.1693733647
    keby ta vsak zaujala mozes si vypocut nieco po anglicky na:
    http://www.divamakeupqueen.blogspot.com/ http://www.twitter.com/divamakeupqueen http://www.facebook.com/divamakeupqueen http://www.beautylish.com/divamakeupqueen
    hadam ti to pomohlo, citala som, že niektore sú trblietave a maju silnejsiu pigmentaciu. Jedna dievcina ich vsak ohodnotila, že na hranie dobre, ale nejak pozitivne ju nevnimala. Asi zalezi, co od toho ocakavas 10 eur je dost na to keby ju nejak extra nevyuzijes.
    Obrazkova priloha:
    http://www.google.sk/images?um=1&hl=sk&biw=1280&bih=685&tbs=isch:1&sa=1&q=Elf+32+pieces+palette&aq=f&aqi=&aql=&oq=
    no trosku som ta zahltila:))))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mam od nich vsetky stetce a su perfektne!! a takisto zboznujem licenku a bronzer v 1, hlavne bronzer je krasny...a tie baby co maju ten obchod su velmi ochotne a zlate, dorucenie a vybavenie objednavky uplne bezproblemove...len skoda ze nie su vacsie akcie, v amerike mavaju aj 50% zlavy co pri sucasnych cenach by bol mega deal za taku dobru kvalitu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. elf som este nikdy neobjednavala... a asi sa uz budeme stahovat nastalo domov tak dobre vediet :))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. bellatrix: budem sa snažiť dodať ich, čo najskôr:)

    Anonymny: tak to máme podobné kúsky:). No podla fb servis podniku je zvládnutý na jednotku. Aj ja som bola s objednávkou spokojná. No tiež by bodli nejaké väčšie akcie, v Amerike majú na všetko akcie, myslím, že momentálne dostanú 10 minerálnych tieňov pri objednávke nad 25 uds (to by bolo super), majú poštovné zdarma a tak...škoda, že my sa tu takého niečoho asi nikdy nedozijeme...

    Kiva: fúha, no škoda v Anglicku je väčší výber. Ja vždy závidím tie čaopisy s kozmetickými darčekmi,...hm..

    OdpovedaťOdstrániť
  10. taky planuju objednani par veci.. muzes rict, ze jsi s touto znackou spokojena? me totiz trosku udivuji ty super levne ceny..

    OdpovedaťOdstrániť
  11. na http://www.elfkozmetika.sk si mozes pozriet aj nazory na niektore výrobky ku vsetkym este nie su napisane, ale sem tam hej. V podstate asi ako u kazdej kozmetiky nieco je fajn nieco nie, stetec na puder je neuveretelne hebky, fakt!, pudre su prijemne za tu cenu podla mna fajn, korektor strasne tuhy- dve farby na kraji su strasne tmave, pre bezneho cloveka s bledou pletou asi nevyuzitelne zeleny sa da:),ruzovy som zatial nevyuzila, myslim, ze za tu cenu sa to oplati, preberem slova jednej blogerky na inu kozmetiku je lacna a neskonci na spodku suplika:). Podla maju aj celkom pritazlive obaly:)a obal predsa predava:). A co si planujes objednat nech sa inspirujem. Inak momentalne maju laky za 1 euro-akciu! predtym bol ten osetrujuci balzam. Ja planujem lak vyskusat dnes:).Snad som pomohla.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Caute baby:) Spociatku som aj ja bola trosku skepticka ohladom tej nizkej ceny, ale objednala som si viac studio a minerals vyrobkov a neviem si ich vynachvalit!
    Mne sa paci aj ta 32 ks paleta! A o 100 ks som citala na FB, ze je nedostupna vo viacerych statoch, lebo ju nestihaju vyrabat, takze asi to nebde ziadny smejd.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ja som si precitala viacero reakcii na tu paletku, niekomu sa paci niekomu nie. Ja mam uz dost odtienov hnedej moc by som ju z tohto hladiska nevyuzila a tie farebne-skala mi moc nevyhovuje. Nikomu ju nevyhovaram. Je to kazdeho stanovisko. O 100 ks som citala aj ja, ze ju nestihaju vyrabat, a aj to, ze cenovo je vyhodnejsia ako 32 ks.Som rada, ze si spokojna:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ahojte baby, ahoj majiteľka blogu :))
    Tvoj článok o elfkozmetike je super. Rada by som Vám oznámila, že elf kozmetiku si môžete objednať aj prostredníctvom mňa, ako osobnej dílerky tejto kozmetiky. Platiť budete len za tovar, za poštovné nie, keďže by som Vám dávala tovar osobne. Tento osobný odber je možný pre kočky z okolia Nových Zámkov, Nitry, Trnavy a Šale. Môj mail je: monika.ludasova@elfkozmetika.sk. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)