streda 30. marca 2011

March favs


Pôvodne som plánovala ilustrovanejší príspevok, ale vzhľadom na to, že fotky asi nahrávam vo veľkom formáte stalo sa mi, že mám málo miesta na nové. Preto sa musíte uspokojiť len s touto fotkou.
Budem sa snažiť to nejako poriešiť, možno založím nový blog, alebo stránku. Nechcela som Vás však ochudobniť o novinky z môjej kozmetickej vášne. Popravde to ani nie sú novinky.
V ľavom hornom rohu trošku nevýrazne zaujal svoje miesto žltý očný tieň (paletka Too faced). Ja preferujem pomenovanie citrónový:). Nikdy som si nemyslela, že si na oči dám dobrovoľne túto farbu. Ale stalo sa, preto má asi opodstatnenie výrok "nikdy nehovor nikdy". Stalo sa Vám niekedy, že ste si povedali, že si niečo na seba nedáte a nakoniec....? Ale späť k tomuto tieňu nielenže, ako som spozorovala je tento rok aj "in", ale príjemne rozžiari. Nepôsobí tak neprirodzene ako biely a na druhú stranu pripomína zlatý očný tieň, ktorý je univerzálny.
Ďalšou fajnovosťou je pre mňa Superstar Queen for a day Thickening spray - po slovensky sprej na objem vlasov. A ja len môžem povedať, že pre mňa fakt funguje. Ako vlastníčka jemných vlasov privítam vždy objem. Ten sa dá dosiahnuť prípravkami, ktoré fungujú na tepelnej aktivácií. Tento sprej si jednoducho nastriekam ku korienkom a v predklone (dole hlavou) vyfénujem. Minule ma mama po fénovaní nazvala "levica":D. Ďalším plusom je vôňa, malinová - nádherná!
Ako v predchádzajúcich obľúbených výrobkoch aj minule som zabudla pridať veľké odličovacie tampóny. Hlavne pokiaľ používate make-up oceníte ich kvality. Vyhovuje mi, že nepotrebujem 10 malých tampónov, stačí mi tento a malými už len dočistím:) Navyše Marrionaud obohatil svoj sortiment tiež nielen o tieto tampóny je ich 40ks za 1,40 eura (aspoň sa mi zdá). Podobne stojí aj balíček značky ebelin, ktorý obsahuje 60 ks. Používam ich už od začiatku roka, a myslím, že sa ich už nevzdám.
Nedávno som chcela vypotrebovať zásoby posilujúcich lakov na nechty - isto poznáte obohatené kalciom, proti lámaniu a podobné. Pôvodne si ich kúpila mama kedže mala problémy s ich lámavosťou. Aké bolo však moje prekvapenie, keď moje fajn nechty začali byť lámavé. Oddeľovala sa mi vrchná vrstva nechtu z konca - isto poznáte. Proste som vždy danú časť musela odštiknúť, aby som zamedzila šíreniu. A tak som mala neustále krátke nechty. Až som začala používať Sally Hansen Diamond Strength - klasický priehľadný lak. Používam ho aj ako podklad aj ako vrchnú vrstvu. A mám super pocit z nechtíkov.:) A konečne späť aj ich dĺžku!
Kedže ráno nemám moc času na úpravu, a každá chvíľa je mi drahá (isto to poznáte), ocenila som kvality a tvar štetcov Sigma. Ide o Medium angled shading E70 - je z konca jemne zaoblený. Používam ho na nanášanie tieňa do kútika oka a svetlého tieňa na vnútornú časť viečka. Ale aj na nanesenie svetlejšieho tieňa pod obočie na prežiarenie očného okolia. Druhým je Tapered blending E40. Keď som ho prvýkrát použila a videla povedala som si načo to je. Neskôr som objavila jeho čaro. Používam ho na nanesenie tmavšieho očného tieňa na vonkajšiu časť očného viečka. Skvele sa tým očko vytieňuje a nenarobíte sa pri tom:D. Navyše pôsobí po drobnučkých úpravách, ktoré niekedy ani nie je treba, prirodzene.
Ceruzku na oči v tmavohnedej farbe moc opisovať nebudem. Je značky YSL. Oceňujem ako krásne sa s ňou pracuje, fantasticky sa otiera-nemusím si vyškrábať oko, kým si niečo na oko namaľujem. Dobre sa rozmazáva a navyše drží! Z jedného konca je samotná ceruzka, z druhého niečo ako rozmazávač alebo guma. V krabičke navyše bolo aj struhátko a k nemu pribalené aj šparádlo (keby Vám zostala tuha zaseknutá v struhátku). Super nápad nie?
Ako posledné spomeniem korektor značky ELF. Z jednej strany je korektor, z druhej niečo ako štetček. Narovinu priznám, že štetček nepoužívam, mám z neho pocit, že všetko by som zmazala. Ale je hebký ako všetky ELF-ie štetce. Korektor väčšinou doťapkám dostratena len prstom.

Takže otázka nakoniec, zaujalo Vás niečo? Vaše favs za marec (nemusí to byť len kozmetika:) )?

8 komentárov:

  1. super napad! musim ale rict, ze tentomesic jsem nic noveho nevyzkousela :o(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. veď nemusí byť nové, stačí aj niečo osvedčené:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. S tím stínem máš pravdu, já mám ted takový žlutý pigment od The body needs a taky jsem si myslela, že žlutá nikdy,ale ono to vypadá fakt celkem pěkně, kdo by to byl řekl :-)!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. moc zajimavy recenze a clanek.

    :) i like.)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Děkuji za komentář na mém blogu :) Tvůj blog se mi moc líbí, přidávám se do followerů :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Julia: Som rada, že zaujal:)

    Anna Musilova: ďakujem "new followerka" za kompliment:) Dufam, že sa ti tu bude páčit.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Miluju Tigi. Mam od nich z tehle rady gel na objem - Blow Dry Lotion a je bozi. Voni jako bublifuk, nebo jako jar, hehe. Kazdopadne super a vydrzel mi uz vic nez rok... Planuju poridit dalsi vychytavky...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja uz ho mam tiez, kedze bol pisany, ze napomaha este vaic efektu toho mojho , kupila som si ho a som tiez spokojna:)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)