sobota 16. apríla 2011

I had a good day

Aby som Vás nepresýtila  kozmetikou, občas si fakt treba spraviť prestávku. 
Nie že by som sa tento mesiac činila v tejto oblasti. Proste s krajším počasím sa mi moc nechce sedeť pri pc. Ono to tak nevyzerá, ale tí ktorí majú blog vedia povedať, že vytvoriť post chvíľku trvá. 

Včerajší deň som však užila. Spravili sme si s priateľom menší výlet, kedže sme v Piešťanoch mali nejaké povinnosti. Navštívili sme miestny Aupark, kde som si potrebovala doplniť svoju dávku koefínu. Pobehali sme obchody. Posedeli na lavičke. 
 ..a keď prišiel čas obeda, nevedela som, čo by som si dala na obed. Po nekonečnom rozhodovaní, sme nakoniec zašli do rýchleho občerstvenia ( nie som zástancom tohto typu stravovania). Dala som si Rondo, priateľ Burger. Zahrialo ma pri srdci, keď mi povedal, že moje jedlo mu chutná viac. No, nie je zlatý:).
 Potom sme šli vybehať prijaté kalórie menším pohybom po kúpeľnom ostrove. Mne sa moc nechcelo fotiť, takže som pred foťákom neprestajne unikala. Tak sa Vám ukážem aspoň takto:D.
Pozorovali sme kŕmenie labutí rožkami. A letela okolo nás kačka s celým rožkom v zobáku, čo bol skutočne pohľad na pobavenie:D.
 Obdivovala som kvietky:)
 A pán Winter:)
 Nezabudla som si ani niečo doniesť:) = šatka a retiazka.
Páči sa Vám tento typ príspevku?

5 komentárov:

  1. co ti nejde?
    Já abych nereagovala na něco jiného

    OdpovedaťOdstrániť
  2. já vždy klikám u fotky potom, co se mi zmenší na "původní velikost"

    a zruš si v nastavení u komentářů ověřování slova

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ceady: ďakujem

    cookie: ďakujem za komentar,uz pripravujem dalsi post takze to dlho netrvalo, myslela som tym, ze mozno članky nebudu tak často:)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)