sobota 2. apríla 2011

...you can get..

V DM Drogerie je akcia: Ak si kúpite 2 výrobky Sally Hansen dostanete pinzetu. 
Podľa mňa je kvalitná. Navyše ručia doživotnou zárukou. Pokiaľ by ste s ňou mali problémy môžete ju dokonca poslať do servisu (v UK). Problém by mali vyriešiť behom 4-6 týždňov.
Navyše ma vo vyššie menovanej drogérke prekvapili, že k nákupu pribalili aj vzorku make-upu Maxfactor a krému Garnier. 
Nemôžem si pomôcť, zdá sa mi však je kvalita tohto blogu upadá. Vidím to aj na návševnosti. Preto by som Vás poprosila, keby mi môžte napísať, čo sa Vám nepáči, či zlepšenie. Takéto výzvy tu už boli dávnejšie, ale akosi sa prehliadajú. Aspoň mne sa tak zdá. Veď aj Vy ste tu preto, aby som písala o tom, čo Vás zaujíma. Teším sa na názory.
Have a nice day.

9 komentárov:

  1. Mně se tu líbí:) Mám ráda tvoje kosmetické posty! Nevím, čím to je, ale já sem chodím vždy, když máš nový článek:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hmmm, já od Sally používám nejlepší make-up na léto! Ale ten tam hádám nemají :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ďakujem baby, že ste sa ozvali:)

    Joll Burr: hm, no tak to veru nemáme, veď ani Sally tu nemáme moc dlho, myslím, že len pol roka a ty ho kde kupuješ, normálne u Vás v drogérke, či cez net?a aký je to druh?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj. Sledujem dlhšie tvoj blog a najviac ma bavia recenzie na kozmetické výrobky, ocenila by som ich viac. Blog pekný a dobre pôsobiace články:) Len tak ďalej:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj. Aj ja ťa sledujem už dlhšie a páčia sa mi najmä kozmetické recenzie lahko dostupných výrobkov. zaujíma ma aj tvoj make-up tak budem rada ak sa podelíš o viac fotiek. prípadne aj nejaké outfity...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mně by se víc líbilo kdyby to byl nějaký lak nebo výživa, ale i pinzeta je dobrá...ty vzorky mě překvapily, u nás nic podobného nedávají :/ a na tvůj blog jsem narazila prostřednictvím tvého komentáře u mě na blogu, myslím, že máš moc dobrý blog, baví mě číst tvoje recenze :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. moc ste ma potešili baby, hlavne ked sa ozvali aj citatelia, ktorý bežne nereaguju:))))Dodali ste mi novú silu.

    Katarína: No teraz mám problém trošku s nahrávaním fotiek, pretože som ich nahrávala v moc veľkom formáte, tak mi to vyhodilo, že už mam vyčerpanú kapacitu, budem sa s tým však snažiť niečo spraviť:), aby som Vás neochudobňovala.

    Barbara: no myslím, že dnes musí byť človek vďačný za akýkoľvek darček k nákupu ak vieš, čo tým myslím:)Som rada, že ťa baví čítať moje článočky.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Dekuji:) Jsou to kalhoty H&M asi za 600Kč.

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)