štvrtok 30. júna 2011

Maličkosti z júna

Prajem Vám príjemný deň krásky!

V prvom rade chcem každému školopovinnému gratulovať k ukončeniu školského roka. Tak a konečne Vám začínajú prázdniny. Dúfam nielen kvôli Vám, ale aj kvôli mne:), že leto nebude také upršané ako doteraz:) a slniečko sa na nás konečne začne usmievať:). A nezabudla som ani na vysokoškolákov - tým dúfam začali prázdniny už dávnejšie. Nie som si istá, ale pokiaľ tento blog sledujú aj zamestnané, keď už sme v takej želacej nálade, prajem aj Vám, aby ste sa dočkali vytúženej dovolenky a poriadne si počas nej oddýchli.

Dosť bolo "ciťákov":). Vďaka učeniu a povinnostiam boli výrobky za máj trošku časovo posunuté, aj preto som nestihla nazhromaždiť veľa za tento mesiac. Pár ich však pre Vás samozrejme mám:).

Slnečné lúče sú zrovna teraz, keď začalo leto poskromnejšie, navyše pokiaľ sa stále učíte, nie je sa čo diviť, že pripomínate bielu stenu. Nikoho sa nechcem dotknúť, zrovna toto je môj prípad. A kedže predpokladám, že moc bronzu toto leto nenachytám, rozhodla som sa vytiahnuť tajné zbrane v podobe samoopaľovákov.
Ako ste na to s týmito "diablami" Vy?
Prečo diablami? Lebo zle aplikovaný "samoopaľovák" vytvorí nevzhľadné škrvny. Na druhú stranu z Vás  dokáže spraviť aj opálenú bohyňu. Asi už s ním máte nejakú skúsenosť. Mňa zaujíma tá vaša!
Tu moju Vám poviem teraz. Mimo tému, zrovna pre Vás testujem pár výrobkov takže na túto tému sa ešte pobavíme:).
Zatiaľ som fakt spokojná s Garnierom v spreji. Aplikácia je jednoduchá. stačí sa osprejovať a hotovo. Treba však dodržať40 cm vzdialenosť! Môžete striekať denne až po dosiahnutie "vášho opálenia". Po dosiahnutí požadovaného odtieňa stačí oživovať 1-2x týždenne. Vytvorí príjemné opálenie (nie je neprirodzené oranžové). Podľa mňa je vhodný aj pre bledšie typy, pretože ich pekne prirodzene vytónuje. Cena sa pohybuje okolo 9 eur. A bonus je, že príjemne vonia (zostane Vám po ňom voňať aj kúpeľna- ja sa sprejujem nad vaňou), sprejovať by ste sa mali na uteráku položenom na zemi, kvôli rozprášeným čiastočkám spreja, príp. ako ja nad vaňou, aby ste neskôr neboli prekvapené ako Vám zachádza podlaha.:) Treba dodržať pravidlá opaľovania samoopaľovacím prípravkom, čo znamená peeling pred použitím a potom cca. raz za týždeň. A pokožku treba hydratovať krémom, aby sa zbytočne nešupinkovala. Nerovnomerným olupovaním šupiniek by sme sa zase dostali tam, kam nechceme, k fľakom.

Photobucket

Bourjois deodoranty som u nás hádam ani nevidela. Ale v českej Fann parfumérii ich dostať. Navyše do konca júna majú akciu 20% zľava na všetko. Takže ešte máte mini-chvíľku na využitie akcie. Platí však len v CZ. Do tejto vône a spreja sa zbláznila moja mama. Len tak náhodou ho zobrala do ruky. Cena bola 70kč, po 20% zľave ešte menej:), na skúšku prečo nie. Má obsahovať 100% prírodné aktívne ingrediencie. Obohatený o stopové prvky. Intenzívne osviežuje, nedráždi a nevysušuje. Vysoko tolerantný k pokožke, bez alkoholu a dermatologicky testovaný. Účinok sľubuje až na 24 hodín:). A ja môžem potvrdiť, že tento bude stíhať vaše životné tempo:). A viete čo? Keď sa k nemu nabudúce dostanem beriem si ho aj ja pre seba:)!
Photobucket

Ak ste si už všimli, čo je na obrázku nižšie viete, čo je nasledujúcou témou:). Ha, presne tak nechty.
Opi a Essence sú tzv. sušiče, alebo urýchľovače schnutia. Ocenia ho tie, ktoré sa večne niekam ponáhľajú a nemajú si čas nalakovať nechty. Aj keď dnes v čase "géloviek" je nás už pomenej. Stačí nalakovať necht, postriekať a počkať minútku. Aj tieto výrobky skrývajú bonus: povrch nechtu je krásne lesklý. Netreba však nechtom do niečoho buchnúť, lebo predsa len lak potrebuje svoj čas na zaschnutie, ako ja hovorím, zvnútra. Ale povrch bude aj napriek tomu zaschnutý, vhodný aj pre nail maniačky:).
p.s. Chcela som si kúpiť vychválene essence kvapky na schnutie, ale nemali ich v stojane.
Tá zelená fľaštička ukrýva odlakovač na nechty Ebelin. Kúzlo sa však skrýva nielen v odlakovači, ktorý je klasika:). Ale v tom, že keď ho miniete, nádobku môžete naplniť svojou obľúbenou pleťovou vodou, alebo opäť odlakovačom. Ukrýva totiž pumpičku. Žiadne prevracanie fľaštičiek hore dnom, len jedno pumpnutie a máte zvlhčený vatový tampónik. Aby som Vám nenavádzala len na zmeny, tento odlakovač je ideálny pokiaľ si na nechtoch radi tvoríte rôzne vzory, hodí sa aj pri opravovaní nepodarkov na nechtíkoch vatovou tyčinkou. Ja si zvyčajne trocha "pumpnem" do "mištičky" a už len namočím vatovú tyčinku.
Photobucket

Photobucket

Síce v lete nosíme skôr flip-flopy, či iné "nazuváky", no nevyhneme sa ani sandálkam. A už tu vzniká problém s pľuzgiermi. Mne na ne vždy pomôže Compeed náplasť. Obsahuje  liečivé látky, pretože "boľáky" sa mi po ich nalepení rýchlo hoja. Navyše sú ako druhá koža, čim chránia proti baktériam a nečistotám, a po prilepení sa nepohnú ani o milimeter. V praktickom plastickom balení nájdete 5 náplastí za cca. 4,29eura. No dostať kúpiť aj menšie napr. ako na obrázku a dokonca aj taký malý bodový krúžok, ktorý zrovna nemám. Ale v čase vážnom mi fakt pomohol. Keď mám fakt boľavé miestečko na nohách od topánok Compeed nikdy nesklame. Samozrejme drobné zranenia si nimi neliečim:), kedže nie sú najlacnejšie:).
Photobucket
Oukej, a teraz utekajte od PC, užívať si zaslúžené voľno:).
Ale ešte predtým mi napíšte Vaše TOPky za jún?
+
môžete pridať plány na leto:)

20 komentárov:

  1. ten compeed som našla minule v Eve myslím,a skúsila som ho..bol fajn,len keď sa mi spotila noha,začalo sato odlepovať

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no Ambre Solaire som používala asi pred 6timi rokmi, odvtedy už nie, lebo mi nevoňal a robil fľaky... asi museli zmeniť zloženie :)
    ja používam samoopaľovaciu Niveu Summer Beauty a tú si veľmi pochvaľujem :)
    btw, musím si už nejaký urýchľovač kúpiť, lebo ja s nechtami nemám absolútne žiadnu trpezlivosť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekný článok :)

    Len jedna otázka: samoopaľovák po nastriekani aj rozotieraš? či len necháš zaschnúť? Tiež som nad ním uvažovala, a ak naozaj nerobí fľaky, určite si ho zadovážim, toto leto nechcem byť za bleduľu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. all the products Garnier, are so good! great post! Kisses!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zaujimave recenzie:)
    Mna tento mesiac nejako specialne nechytilo z kozmetiky nic za srdiecko, mozno nabuduce:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hmmm, super recenze! Já na samoopalováky nemám nervy, nechce se mi dělat peeling a všechno to, co píšeš.. Takže mám smůlu :D O deodorantu Bourjois slyším poprvé, za tu cenu to nezní vůbec špatně :)
    A ty náplasti Compeed - měla jsem je kdysi na opary a úplně mě zklamaly, tak si je nechci kupovat ani na nohy, stejně si myslím, že když se mi zpotí noha, tak se to odlepí..

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pastelka: tak to mne sa teda nestalo, mne to drzal ako pribité. Musela som počkať, kým sa mi to vyhojilo a samé odpadlo, inak by to bolo bolestivé odlepovanie aj s kožou.

    dolcezuzka: dneska som si kúpila konečne aj tie essence kvapky, tak som zvedavá, či budú lepšie ako sprej:). Mne práveže nerobil fľaky, stalo sa mi to len raz a to vtedy, keď som si to nedopatrením nastriekala z bližšej vzdialenosti a proste to tieklo len ja som si to nevšimla. Od vtedy viem, že treba dodržať vzdialenosť:)To už len poradiť ti ísť do drogerkya vyskusat strieknut do vrchnáčika, ja som bola prekvapena, ze nesmrdel, pretoze som skusala aj iny sprejovy..a z toho som citila len ten plyn...

    GirlieNamedZ: NEROZTIERAM, len treba fatk dodržať vzdialennosť, ja som ju raz nedodržala a potom som chodila vyše týždna s flakom na rameni a rukavmi, aby to zakryli. Ale odvtedy ako to viem, uz som problem nemala, vtedy sa mi to stalo, lebo tou blizkostou sa strieklo viac a to mi potom stieklo a ja som si to nestihla vsimnut. Ja sa nim tak tónujem:)

    Gaby de Modacapital: :)

    Cookie: tak snáď nabudúce:))

    Dazz: psst, ten peeling si vacsinou zabudnem spravit, vecer, ked sa umyvam sa mi uz nechce:)), pekne sa vymyva a nerobí fľaky, samozrejme, že nie keď by si sa nastriekala ako černoška:D, vtedy už by som sa možno obávala nejakých fliacikov z nerovnomerneho olupovania kože

    OdpovedaťOdstrániť
  8. kdy mi tady ty věci pomáhali hned pro něho v´jdu! .D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. PookeBoop♥: akože máš vyskúšané, že nie sú dobré, či si neskúšala ešte? ospravedlňujem sa, len som to celkom nepochopila:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. i started to follow
    it will be great, if u will answer me in following and do it too <33 i like ur blog and i need your help
    i am a russian model in its beginning and had a blog for a long time
    i have over 900 followers and want you to be the part of my life
    join and enjoy

    Polina Yunusova

    http://www.polinamuse.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. chcem sa opytat k tomu opalovaku? nema to taku tradicnu vonu vsetkych samoopalovacich pripravkov? lebo prave kvoli tomu ich nepouzivam. neskutocne mi to smrdi, preto by som rada najst nejaky, ktory ty typicku samoopalovaciu vonu nema. a ten odlakovac mam tiez, ale veru jedno "pumpnutie" mi nestaci. ja musim mat ten tampon pri odlakovavani znacne mokry:D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. bellatrix: praveze vonia, loreal krem ma tu typicku opalovaciu tento vobec, ja som myslela jedno pumpnutie pri opravovani nechtov vatovymi tycinkami, na odlakovanie celych nechtov pouzivam vacsinou iny.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. tak já jsem měla ten samoopalovák v podobě toho aerosolu od Lorealu myslím a ten teda fleky dělal, já jsem ted v poslední době nejvíc spokojená s xen tanem :), ale až mi dojde, určitě vyzkouším něco jiného :), jinak ty náplasti taky vypadají dobře,já mám odřené nohy pořád,takže se budou hodit :)....

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ja som mala z lorealu len na tvar a strasne rychlo sa mi minul a aj sa mi vymyval a smrdel mi plynom, cim sa plnia tieto spreje, ja sa na ten xen tan uz uz chystam nechcem mat otvorene vela baleni:), tak dufam, ze mi nebudes hlasit ako baby, ze ti to sklzlo, ked sa ti spotili nozky, ja som ten problem nemala, ale baby pisali do komentarov, ze hej.Asi zavisi clovek od cloveka:) Ako aj pri tych opalovakoch.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. no idem vyskusat ten garnier sprej. ja sa toho sice dost bojim, aby to nebolo take oranzove, ale ked pises, ze nebude, tak ti to verim :)
    vcera som si kupila kupon na taku tu opalovaciu "sprchu", tak som vazne zvedava, ake to bude. pojdem tam asi ale az koncom jula, aby som, ak by to nevyslo, nesla ako spata do londyna :D

    krasny vikend!

    xx
    M.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Dobrý článek, mě na léto stačí deodorant a lesk na rty. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Dobrý post! Já na léto potřebuji hodně věcí..:D

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Marcela: fuha tolka zodpovednost, sa normalne zacinam bat. Dufam, ze vsetko ok:)

    Dakujem za komentariky!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. tým samoopalovákom ja akosi neviem prist na chut.. radsej zbehnem raz za tyzden do solarka.. a teraz v lete na slnko.. :)

    a comped su perfis len keby neboli take drahe.. :)

    dobre typy.. dakujeme:)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Katka: ja som teraz moc času po slnku behať nemala..a chcela som ušetriť na solárku..a som rada, že konečne niekto, kto mi dá za pravdu s compeed:)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)