streda 22. júna 2011

Nude lipsticks

Hello:)
Včera sme tu mali neutrálnu paletku a dnes sú na rade "nude" rúže.
Tento postík už chcem publikovať asi pol roka, ale dostala som sa k tomu až dnes.
Isto ste už počuli pravidlá líčenia: výrazné oči, menej výrazne pery, a naopak pri výrazných perách zvolíme radšej menej výrazne, priam až prirodzene vyzerajúce oči:). A to preto, aby sme nevyzerali premaľovane a neprirodzene.
Zistila som, že som si nahrabala za nejaký čas 6 nude odtieňov, preto že boli  ospevované ako nude tóny.

Photobucket
Revlon   070 Soft nude je skôr do oranžova. Ja som si ho kúpila  takmer pred rokom v Paríži, pretože u nás túto značku nedostať. A vyšiel ma asi na cca. vyše 10 eur, ale kedže po ňom moje srdce priam pišťalo, cena už nehral takú veľkú rolu. Je krémový, príjemný:). Keď si robím smokey eyes dopĺňam ho zrovna týmto rúžom. Kedže som momentálne bledšia a neopálená siaham radšej po ďalšom  spomínanom Miss sporty. V dobe kupovania som však mala zvyšky opálenia z dovči.

Revlon 001 Nude attitude bol kupovaný spolu s predošlým, cena bola podobná. Nevedela som sa od veľkej radosti rozhodnúť, ktorý by bol lepší. Fakt som bola nadšená, že som sa konečne dostala k niečomu, čo som dlhý čas obdivovala len na nete. Je suchší, na vzorkovníku, ktorý je na konci článku ho tiež vnímam skôr ako oranžovejší. Hodí sa hlavne pokiaľ ste opálené. Ale treba hydratovať pery pred nanesením.

Miss sporty 020 Strip tease patrí u mňa momentálne k najpoužívanejším. Na perách sa mi zdá akoby trošku metalický, má jemnučký odtieň do broskyňkova, ale pôsobí príjemne. Podľa mňa sa hodí aj pre bledšie typy. Nie je zrovna najkrémovejší, ale nanáša sa dobre, tiež by som pred použitím použila niečo hydratačné-balzám. Prípadne ho pretrela leskom. Som s ním spokojná, aj keď spočiatku som bola trochu z jeho kúpy pesimistická. Zdal sa mi moc akoby "metalický" proste, nie taký ako zvyšné - krémový, jednoliaty. Bolo to najmä preto, lebo som ho používala po Revlonoch.

ELF Natural nymph o tomto som tu už písala, keď som písala o produktoch ELF. Nejak som ho ešte nevyužila. Jeho odtieň mi na perách nesedí, aj napriek tomu, že na ruke pôsobí ružovo-oranžovo. Na perách mi pripadá dosť pieskovo-bledý. Proste zatiaľ sa v ňom necítim. Isto by som ho neodporúčala k vyslovene bledým typom, aby s ním nevyzerali mŕtvolne.

GOSH 134 Darling našiel si ku mne cestu tak, že tento odtieň mala mama. Na nej sa mi veľmi páčil. Lenže ja som si tento môj kúpila až po tom, čo zmenili zloženie, pretože keď si porovnám farbu jej rúžu a môjho je tam rozdiel. Jej bol s jemným rúžovkastým nádychom, avšak veľmi prirodzeným. Tento rúž na mňa skôr pôsobí ako farbiaci lesk. Zanechá troška farby, ale vidím každu ryhu na pere. Takže trošku sklamanie. Je taký akoby vodnato-krémový, možno aj preto na mňa tak pôsobí.

Rimmel 700 Nude delight, hm tak tento si u mňa tiež nezískal svoje sympatie. Má takú hnedo-oranžovú farbu. Podľa mňa sa hodí k tmavším opáleným typom. K bledšej pleti by mohol pôsobiť trošku násilne. Kupovala som ho spolu s Miss sporty, takže polovičný úspech. Verím však, že ho raz využijem, keď sa viac opálim.
Photobucket


Photobucket


Photobucket

Pekne porade:
Zľava: Revlon Soft nude, Miss sporty Strip tease, ELF Natural nymph, GOSH Darling, Revlon Nude attitude, Rimmel Nude delight
Photobucket

So zatiahnutými žalúziami:D
Photobucket

Na dennom svetle
Photobucket
Snáď Vám bude tento článok nápomocný:) 
Ozaj, aké sú vaše "nude" lipstick?
Používate niektorí z týchto? Aké sú Vaše dojmy?
Som zvedavá..:)
p.s. Zhrnuté a počiarknuté, tzv. "nude" rúž musíte hľadať najmä podľa svojho farebného tónu (tzn. pleť, vlasy, oči). Kto by to bol povedal, že je to také zložité:)))
p.s. Ja niekedy používam k "smokey" aj jemne ružový, skrátka podľa nálady:)

14 komentárov:

  1. Od miss sporty a ELFu mám též ;) ale s ms moc spokojená nejsem, ale za tu cenu se toho nedalo moc čekat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. a s Elfom si spokojna ako? ja som ani necakala, ze budem spokojna s Miss sporty, lebo ked som si ju kupila tak som si nadavala ako som blba, ale zase za tu cenu:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. už dlho som rozmýšľala, že si jeden zaobstarám :)
    asi skúsim ten Miss Sporty, čo si tu opísala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. treba vyskusat:) uvidis, ci sa v nom budes citat, moje prve dojmy boli strasne, ale uz som si nan zvykla a som spokojna:D, uz aj preto, ze je cenovo dostupny a tvar s nim neposobi fadne:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hi! :)
    I love the color... thanks for always comment on my blog!
    Kisses from México! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja mám z e.l.f. a som veľmi spokojná :)) dobre vyzerá aj ten gosh..

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja zatim zadnou nemam, ale premyslim o ni. Nechtela bys pridat obrazky, jak presne vypadaji na rtech?

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ďakujem za ohlasy, baby:)

    Natálie: zatial som to nemala v plane, este uvidim:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Super clanko, dakujem za radu. ja mam ten miss sp. ale na moj vkus je moc perletovy takze si mi teraz usetrila cas a hladanie

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Děkujuuuuu, tenhle příspěvek jsem tak dlouho hledala!!! psala jsem o něm i u sebe, že sháním opravdu NUDE rtěnku =) jsi báječná, díky =)
    http://payushka.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. I have read so many articles concerning the blogger lovers except this paragraph is genuinely
    a fastidious paragraph, keep it up.
    My blog Quick loan

    OdpovedaťOdstrániť
  12. magnificent points altogether, you just won a emblem new reader.
    What may you recommend about your put up that you made
    some days in the past? Any positive?
    Also see my site :: www.ixmsmanager.nl

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Hello there! I could have sworn I've been to this blog before but after reading through some of the post I realized it's new to me.

    Anyways, I'm definitely happy I found it and I'll be bookmarking and checking back frequently!
    Feel free to visit my homepage ; Www.Helenparkhurst.Nl

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)