nedeľa 23. októbra 2011

Hot

Photobucket
Krásny večer, krásky!
Aký bol Váš víkend, dúfam, že ste si oddýchli a máte sa fajn!
Ohnivo-červený lak nabije energiou a keď už sa nám tak zozimieva a začíname sa zahaľovať do tmavších farieb (existujú aj výnimky), nech túto šeď rozbijú aspoň veselé nechtíky. Možno budú svietiť už aj z diaľky.
Navyše na mňa robil nátlak pohľad na jednu porotkyňu v tanečnej súťaži Daru, ktorá má podobný odtieň a kedže je "in" má dokonca, ak sa nemýlim tmavý (čierny) lak na prostredníčku, nie na prsteníčku.
A v sobotu som bola v parfumérií, kde mala "shop-assistent-ka" (znie to lepšie než predavač), túto ohnivú červenú. Ale stále som dokázala odolať. Keď som však vošla do ďalšieho obchodu a mala ho aj tú nejaká slečna. A vtedy som si povedala, že táto farba je skutočne krásna. Svojím spôsobom netypická. Odlišná od tej typicky červenej. (Kecám, čo:) )
Vrátili sme sa teda do parfumérie. Vyhliadli sme si lak jednej značky. A potom sme sa ešte pre istotu spýtali, akýže to má lak jej kolegyňka. A predstavte si mala zrovna ten, čo sme si vybrali.

Predstavujem Vám: 

ARTDECO Ceramic Nail Liquer 13

Lakovanie prebiehalo bez problémov. Štetček je síce klasický, ale prispôsobuje sa nechtíku, takže ani miestečko nezostane po pretretí nepoškrvnené. Kryje v jednej vrstve, aj keď stále presvitajú končeky. Pre lepší pocit a zo zvyku som pridala ešte jednu vrstvu. No tie špičky pri pozornejšom pohľade je stále vidno. Mne to však až toľko nevadí. Príjemne ma tiež prekvapila rýchlosť schnutia. Nebolo  to síce behom 60 sekúnd, no nepoužila som žiaden urýchlovač. Takže za toto má u mňa bodík. Konzistencia je tekutejšia, ale nie je sa čoho báť. Podľa mňa ideálna. 
Farba: Ohnivo-červená, taká tá razivá červená, ktorá ide jemne do oranžova. Myslím, že na fotkách je to celkom dobre vidno.
Photobucket
Photobucket

Takúto farbu má aj Dara a Taylor Swift. A čo Vy? Začnete týždeň s touto ohnivou farbou? Alebo zvolíte niečo decentnejšie?
Je táto farba u Vás HOT alebo NOT?
Photobucket
Prežite excelentný začiatok týždňa!

13 komentárov:

  1. Milujem túto farbu! Na nechtoch sa dá nosiť v akomkoľvek ročnom období :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na nechtoch a na perách je krásna, pekný večer

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásna farba, ja ju mám veľmi rada, aj keď počas školského roka, keď nestíham mať nechty vždy dokonalé, ju mávam málokedy :(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. kráásny.. taký trošku do koralova, ale o to zaujímavejší

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Určite Hot :)))
    Moc ti závidim tvoje krásne tvarované nechty :)
    www.ourfashiondiary.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja zboznujem Artdeco laky, mam ich doma asi 5 a som s nimi strasne spokojna, cena by sice mohla byt trochu nizsia ale raz za cas:) a ta farba je prekrasna jednoznacne HOT!

    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj, uz dlhsie sledujem tvoj blog a mam ho velmi rada. A prave dnes som si zalozila svoj vlastny!
    Dufam, ze ti nevadi, ze som vo svojom poste o blogoch ktore nasledujem, spomenula tvoj a takisto tam
    nechala aj link.
    Budem rada, ak sa aj ty mrknes na moj blog, zatal tam vela nie je, ved dnes je moj prvy den :)

    Lucia http://whatluciadid.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. noo ja sa musim priznat ze mam radcej tmavsie cervene radsej, nie taketo paprikove s oranzovym zakladom...a ten moj vikend bol usopleny a chory :((

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Rozhodně hot barva, i když hodně lidí ocení raději tmavší verzi červené. Já mám ráda obě možnosti, ale tak nějak podvědomě tuhle ohnivou lakuji na krátké nehty, tu tmavší na dlouhé...
    Hmm, od Artdeca ale zatím žádný lak nemám, myslím, že po nějakém kouknu... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. krasna fotka a este krajsi lak....nadherna cervena :)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)