streda 16. novembra 2011

Boring beauty is over, fabulous lashes are in!

Photobucket
Názov článku som si vypožičala z krabičky mihalníc firmy eylure. Tie dnešné sú výnimočné tým, že majú samolepiaci pásik. Odpadá tak nanášanie lepidla a následné správne nalepenie bez toho, aby ste si nezababrali vlastné mihalnice. Odlepíte, nalepíte a "go". Kedže nemajú vrstvu lepidla, a pásik sa mi nezdal až tak agresívny lepiaci, vynechala som tradičné "linkovanie". Bohužiaľ mi ležali v zásuvke nejaký piatok, takže posúdiť priľnavosť dobre neviem, skúsila by som radšej čerstvejší pár, pretože s týmito by som asi nemala odvahu ísť a nestrachovať sa, že mi zrazu začne kúsok odstávať. Prinajmenšom by som sa stále kontrolovala a bola nervózna, či nenastane "faux paux" - jedným slovom "trapas"
Myšlienka hustých dlhých (výraznejších) mihalníc sa mi však veľmi páči a isto ešte nejaké umelé uvidíte. Mimochodom v balení sa nachádza aj náhraný samolepiaci pásik. Máte s takýmito mihalnicami skúsenosť?
Strašne sa mi to páči. Asi už neviem, čo od radosti, kedže sa mi konečne podarilo naraziť na typy, ktoré som toľko zháňala pred kúpou som ich aj naživo videla. Veď to isto poznáte aj Vy!
Konkrétny typ Vám, ale neprezradím, kedže som poobzerala celú krabičku a nič. Nikde ho nemôžem objaviť.
Photobucket

A teraz k samotnému líčeniu:
Šlo o vytvorenie optického klamu:). Áno, tie dva rožky, čo trčia z vonkajšieho kútika oka, to je ono. Pokiaľ použijete umelé mihalnice, môžete si dovoliť tieto rožky dlhšie, pokiaľ chcete staviť na prirodzenosť, poradila by som Vám dĺžku špicov spraviť zhruba do dĺžky Vašich vlastných mihalníc.
Niekedy sa tento typ robí aj tak, že v kútiku sa nespojí a vytvorí sa efekt otvoreného oka, ktoré si možno ukážeme niekedy inokedy:).
Vrchnú špičku si vytvoríte už na začiatku líčenia, kedy čiernou ceruzkou spravíte pretiahnutú vrchnú linku. Štetcom jemne roztriete. Zoberiete antracitový tieň, zvýraznite rozmazanú linku. Trošku nanesiete aj pri vrchnej línií rias. Vyberiete čierny tieň a nanesiete do kútika, jemne rozmažete. Kedže ja som toto líčenie robila už z môjho denného líčenia, na oku som mala nanesený zelenkavý tieň Gosh, ten som už len presvetlila zlatým tieňom.
Spodný rožok vytvoríte nanesením antracitového tieňa štetcom na detaily ako pokračovanie spodného viečka, pričom líniu jemne zahnete nadol.
Výsledný efekt sa podporí nanesením bieleho očného tieňa medzi špičky. Buď ho dotvarujete tiež na špičku, alebo necháte voľne splynúť.
No ak sa z tohto popisu "vysomárite" ste dobré:))).
Photobucket

Tiene:
zelenkavo-zlatý pigment GOSH
zlatý tieň MAYBELLINE
biely tieň BH COSMETICS
čierna ceruzka na oči Urban decay
svetlý "nude" tieň na vyrovnanie prechodov, antracitový a čierny tieň z paletky Naked Urban decay
šedo-čierny tieň Maxfactor

Riasenka: Hypnôse Lancôme
Photobucket

Takto to vyzerá bez rias: Linka na oku by sa hodila tenšia. Inak mi to príde ako po ostrihaní:D
Photobucket

No asi aj u Vás vyhráva skôr "look" s mihalnicami:D. Inak ten tvar, nemôžem sa naň vynadívať...:D Som na seba hrdá:))). Na prvýkrát by to aj šlo, nie?
Photobucket
Dúfam, že máte lepšiu náladu ako ja, keď som pripravovala tento článok.
Nepripúšťajte si "depky" k telu!
Majte sa krásne!

13 komentárov:

  1. Na prvýkrát? To si úžasná! Vyzerá to krásne, aj celé líčenie :)

    whatluciadid.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kraaasne, musim uz aj ja dake vyskusat, tiez som fanusik vyraznych rias :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. skvělé líčení, moc se mi líbí ty stínované linie do ztracena. Nemá to chybu! a řasy k tomu perfektně sedí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vyzera to naozaj pekne, prirodzene :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Určite s mihalnicami! Musím si ich kúpiť, vyzerá to ovela lepšie ako na prírodno :P

    OdpovedaťOdstrániť
  6. super!! akurát včera som sa obzerala po nejakých umelých mihalniciach, ale boli také nijaké.. dokonca mi pripadali strašne krátke.. ak už umelé mihalnice, nech stoja za to aspoň ako tie tvoje :) veľmi efektné!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. krásne, krásne!
    tie mihalnice vyzerajú na Tebe neskutočne dobre! :)
    brala by som tie bez lepidla, lebo mňa predtým nebavilo sa s tým babrať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásné líčení... já se tech řas pořád nějak bojím :)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)