piatok 11. novembra 2011

Ďalší pokus

Akosi ma neposlúcha blogger, keď chcem dať text veďla obrázku, nechce mi ho tam dať. Niekedy pri tom už chytám aj nervy:D. Najlepšie je to vtedy, keď mám napísaný text, vložené obrázky a skúšam nejaké iné umiestnenie a zrazu mi celý odstavec odskočí kdesi úplne mimo. Verte vtedy mi nie je do smiechu.
Ale k veci: Páčia sa mi zvýrazne oči Penelopy Cruz. Španielska kráska má výrazne oči, na ktorých krásne vynikne a pritom pôsobí takmer prirodzene:))). 
Pokúsila som sa teda o vlastné prevedenie. 
Hm, čo Vy na to?
Najprv som si spravila linku hore (s hnedou kajalovou ceruzkou), ktorá sa smerom von rozširovala. Jemne rozmazala, naniesla "nude" tieň. A zvýraznila linku, ktorú som zase rozmazala. Viem, moc to nedáva význam, ale tak to vyznieva najlepšie.
Na zvýraznenie sa do záhybu môže dať o štipku tmavší odtieň od "nude" a oko tak opticky dotvarovať. Pokiaľ sa trápime aj so záhybom, farbu treba troška rozmazať, aby to nevyzeralo ako oko na päsť.

Photobucket
Kedže mám však dosť nevýrazný záhyb oka, moc to na mne nevynikalo a tak som pre otvorenie oka použila hnedý tieň do vonkajšieho kútika oka. Holt, nie každý typ líčenia mi musí sadnúť. S týmto som sa už cítila lepšie. Aj keď sa to líčenie páči aj tak. Už som si ho prispôsobila tým, že som si celé oko neorámovala, lebo jednak to zmenšuje oko, a jednak "orámovaným" obdobím som si už prešla:). Aj Vy ste ho mali?

Photobucket
Photobucket

Photobucket

Vzor pre predstavu:
Ten posledný obrázok ma dostáva:)
Photobucket
Páči / nepáči?
p.s. A teraz som si na tom prvom obrázku všimla, že má tieň aj v tých záhyboch:).

Užite si dnešný deň plnými dúškami!

15 komentárov:

  1. pekne, este by som trocha korigovala obocie.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi vydarený pokus :)
    a inak špirála, ktorú si použila ti krásne vytvarovala mihálnice.
    Takže veľký lajk :)
    www.ourfashiondiary.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pekné, prirodzené, ale výraznejšie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásne líčenie, krásne ti zvýraznilo oči!

    whatluciadid.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. pekné to je :)...aa jaa si rámujem oči fuuurt :)))) lebo mne sa nechce líčiť, tak tam hodím linku haha :D a zasa keď si ju nedám, tak som bledáá júújha :D ale už iech nerámujem tak drastičky ako za mojich čiernych období :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. pekné, akurát mihalnice by som viac zvýraznila, popríp. vyskúšala umelé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ešte linku do vnútra oka!! inak veľmi pekné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. lučiak: no bohuzial kazde obocie mam dost ine, takze sa mi tazko koriguje a ked tu fotku vyrezem tam to neposobi moc skorigovane, ale inak je dost vyrazne, nemam rada ked mam najdominantnejsie na tvari obocie..

    mishka: jeej. no tak to dakujem:)

    MissMarta: :DDD

    Veruška: na bezny den umele nepouzivam, takze...a to bola len skuska:))), ale dakujem za nazor...viem, ze Penelopa ma vyraznejsie:)

    stylish fox: linke do vnutra oka sa vyhybam, na strednej som ju nosila, ked som chdodila von, ale odkedy nosim sosovky tak nie..

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Je to moc hezký :D
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Rozhodně povedené...! :)
    Mimochodem - mám pocit, že orámovaným obdobím jsme prošly všechny... :D A většinu to po nějaké době přešlo. Teď už se mi to ve většině případů ani nelíbí... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. a) máš opravdu krásné oči:-)
    b) tohle výraznější líčení prostě nemá chybu, moc Ti sluší:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. jE TO MOC PĚKNÉ A UŽ BYCH K TOMU NIC NEPŘIDÁVALA, JAK NĚKDO PÍŠE (OBOČÍ, ŘASY, LINKA), PROTOŽE PAK UŽ BY TO NEBYLKO DECENTNÍ

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)