utorok 8. novembra 2011

"Dymové" kukadlá

Photobucket
Pôvodné farby mali vyznieť čierno-čierne ako uhoľ. Ale to viete, keď niečo chcete, zrovna vtedy to nevyjde. Netreba sa však hneď vzdávať. Stačí to predýchať a nabrať nové sily na pokusy, čo pre Vás znamená, že toto nebude jediný môj pokus, plánujem ho ešte vylepšiť:)


Osobne sa výraznej uhoľnatej čiernej farbe skôr vyhýbam. Som bledá a nemám až také veľké kukadlá, takže čierna by mi ich zbytočne zmenšila. Navyše nevyzerá moc dobre kontrast bledej pleti a čiernych očí, ale na párty to nevadí, nie? Treba to skrátka prijať ako výzvu a popasovať sa s tým. A tak sa mi zdá, že už moc kecám.
A ešte som Vám nepovedala o mojej vnútornej mánií po umelých mihalniciach. Páči sa mi ako dokážu zvýrazniť pohľad.  (Aj keď nastrihané vyzerajú prirodzenejšie.) Paradoxne ich však takmer nepoužívam. Väčšinou len, pokiaľ skúšam nejaké líčenie, potom s nimi vyjdem aj von:). Keď som však bola pred nejakou dobou v BA, v Tescu na Kamennom našla som tam ohromný výber "eylure lashes" + mihalnice Paris Hilton. Nemusím Vám hovoriť, že moje srdiečko zaplesalo. Odniesla som si odtiaľ slušnú zbierku. Doteraz sa mi totiž nikde nepodarilo zohnať tie typy rias, aké som chcela.
A pri dnešnom líčení vo mne zrodil nápad, že skúsim tie od Paris Hilton. V CZ ich predávaju v parfumérií Fann, no a u nás ani neviem...
Najprv som si ich chcela nalepiť, no nakoniec som si ich len tak priložila a prirovnala ako by to vyzeralo. 
Čo poviete Vy? Škoda, že tieto cik-cak riasy moc v obchodoch nevidno, alebo len ja nechodím do tých pravých.
Photobucket
Na tých "originálnych" boli aj tie kamienkové pásky, ktoré sa mi nepáčili. A kedže som už v obchode videla, že odskakujú, nevidela som problém v tom, že ich odlepím.
Photobucket
Photobucket
Na líčenie som použila:
- matný čierny tieň na vonkajšiu časť viečka (zaberá asi 2/3 viečka) a spodné viečko,
- trblietavejšiu čiernu na vonkajší kútik oka,
- "telovú" na blending, 
- bledý(biely) tieň do kútika,
- čiernu linku.
Photobucket
A Vy mi môžete prezradiť či nosíte "dymovky"?
A aké líčenie volíte na párty:).

7 komentárov:

  1. aj ked nie je cierne, aj tak sa ti podarilo :) ja cierne licenie mam v celku rada haha moja cierna dusa sa nezaprie :D...a umele mihalnice som este nikdy neskusala, uz by bolo aj nacase...a BTW ja výrazné líčenie nosím aj bežne von :D takže párty nepárty je mi to jedno :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. dymové na rande s priateľom :) sme spolu síce pár rokov, ale vždy si z posedenia v reštaurácii urobím sviatok a pekne sa nahodím a nalíčim :) dymové sú skvelé v tom, že je možné použiť akúkoľvek farbu a vždy to vyzerá skvele :) no a po umelých riasach už dlhšiu dobu pokukujem, asi si ich darujem na vianoce :D vyzerá to strašne dobre

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásne krásne!
    ešte daj tutorial na také úplne čierne mačacie, aspoň konečne budem vedieť, ako ich robiť :)
    myslíš, že to ide každému typu očí? také výrazné líčenie? myslím na farbu a tvar oka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadá to krásně, já taky nosím kouřové líčení :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Budes sa cudovat, ale ja som tieto "cikcakovite" riasy nasla uplne perfektne a uplne lacne (stali okolo 50c) u cinana, robim to tak, ze kupim tieto riasy vzdy u toho isteho cinana (dufam ze neodide naspat do azie jedneho pekneho dna :D) a lepidlo som si kupila normalne v drogerii, stalo okolo 5 eur (ale zase vydrzalo asi pol roka) - cierne - to je inak celkom vyhoda, lebo potom je konecny efekt ovela lepsi, to lepidlo sluzi trosku aj ako linka, tym ze je cierne. Priznam sa, to lepidlo ktore je povodne k tym riasam pribalene, som sa bala pouzivat, predsalen.. ale toto riesenie je perfektne :) a inak - aj ja mam najradsej tento typ rias, lebo posobia asi najprirodzenejsie :)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)