pondelok 28. novembra 2011

Používam...

Photobucket
Tento mesiac to nebude len o mojich mesačných favoritoch, ale najmä o tom, čo som tento mesiac najviac používala. Neznamená to však, že sú to MUST HAVE výrobky.
Urban decay eyeshadow primer potion ma sprevádza takmer denne, vždy keď sa maľujem. Už si ani neviem predstaviť maľovanie bez "podkladovky" pod očné tiene. Vyskúšala som zatiaľ asi tri (vrátane tejto). Táto patrí medzi drahšie, u mňa prešla aj tá od Elf, síce mám dosť obavy o výdrž balenia.Tá od Manhattan bola v kelímku a nahviac mi na nej prekážal chemický pach. Výhra nebola ani "vydlabávať" ju z kelímku. Takže Urban decay m§že byť, ale nie je to nutnosť, verím, že sú aj lacnejšie rovnako skvelé bázy.

ELF eyebrow kit-e som písala už TU. Ale kedže mi nedávno moja kaderníčka zosvetlila vlasy viac ako som chcela, zdá sa mi obočie dosť tmavé, preto som sa vrátila späť k svojej menej výraznej ceruzke GOSH. S ElF-om som však bola nadovšetko spokojná, skoro v siedmom nebi. Ale myslím, že to pôjde aj s ním, len si oči nemôžem maľovať moc natmavo. Mimochodom používam k nemu štetček od Essence, určený síce na linky, ale to nevadí.

Moju priazeň si neustále udrživajú Esssence quattro tiene v neutrálnych oditeňoch. S nimi sa nemusíte s líčením trápiť, líčenie je s nimi hrou. Vždy keď sa ponáhľam, využijem ich univerzálnosť. Bledý tieň pritom oči krásne rozžiari. Hnedou už len dotvoríte tieňovanie:). A po mojom zosvetlení vlasov, akoby mi ich zoslalo samo nebo. Písala som o nich TU aj TU.

Bodku za líčením očí dotvorím jednou z mojich stálic Lancôme Hypnôse Drama. Spočiatku síce naberala dosť náplne, ale už sa našťastie ustálila. Neýhodou je, že nemá dlhú životnosť, takže je to taký občasný luxus.  Pripadá mi, že mi pri líčení riasy jemne vytočí. Písala som o nej TU, použitá aj TU. Len už ma akosi omrzína, takže plánujem zase zmenu:).

O Essence nude lipgloss som písala už TU. V poslednej dobe ho používam asi najviac, dodá perám lesk a peknú "nude" farbu. Takže za mňa "áno" a kvôli cene tiež:).

Novšími prírastkami v štádiu testovania: NARS trio a Biotherm skin ergetic:

NARS trio som spomenula už TU. Myslím, že tam som spomenula najzákladnejšie fakty:). Mimochodom už som otesotvala aj rozjasňovač, ktorý vyzerá byť biely, je však so žltkastým odleskom(zlatavým), presne ako lícenka Orgasm. Nevýhoda tohto balenia je, že textilný obal sa špiní. A na viac si ešte musíte počkať...

Biotherm skin erhetic používame spolu s mamčou. Čo ma prekvapilo, že aj napriek tomu, že má obsahovať výťažky z brokolice príjemne vonia. Brokolica má obsahovať sulforafan, ktorý je v balení uzavretý zvlášť v kapsule. Aktivuje sa tesne pred prvou aplikáciu jedným kliknutím kapsule priamo do fľaštičky. Produkt by si tak mal udržať optimálnu stabilitu po celé 3 mesiace.
O tomto produkte sa môžete dočítať aj na fann.sk TU:
Sérum Skin.Ergetic v sebe kombinuje brokolicu, sójový proteín a rastlinné bunky jabĺk.
· Výťažok z brokolice stimuluje sebaobranné mechanizmy buniek a uvádza ich do stavu pohotovosti pre lepšiu reakciu v prípade nepriaznivých vplyvov.
· Bunky z jabĺk stimulujú bunkový metabolizmus.*
· Sójový extrakt dodáva bunke energiu, uľahčuje energetický metabolizmus buniek stimuláciou činnosti mitochondrií a syntézou ATP*. *testy in vitro
Moje pocity po asi 2 týždňoch používania sú veľmi pozitívne: mám dojem sviežej pleti a hlavne dodáva farbu mojej pleti, pretože niekedy som mala pocit akoby som belšia už nemohla ani byť:D. Nie je to v tom, že by to bol nejaky samoopaľovák, ale pravdepodobne dáva pleti látky, ktoré si žiada. Dám Vám ešte vedieť ako sa mi osvedčí.
Photobucket
Za posledný mesaic som tiež začala používať telové mlieko Dove, ktoré má dodávať pokožke starostlivosť, vlhkosť a zlepšovať jej vzhľad. Vyhovuje mi lebo nezanecháva mastný pocit a dobre sa vstrebe, ale netreba ho dávať moc! Vôňa nemusí každému sadnúť - extrakt z bieleho čaju. O krémoch ešte isto bude príspevok. Tešíte sa? Krémujete sa?
Na nožky používam krém od Neutrogeny, určený pre suché a poškodené chodidlá. Má poskytovať hydratáciu po 24 hodín. Ja som s ním bola spokojná, vyhovovala mi konzistencia, vôňa aj účinok.
Po dlhšej dobe som vytiahla aj parfém Salvatore Ferragamo Incanto shine. Poznáte túto vôňu? Je trošku sladšia, preto ju v lete neznesiem. A dokonca ani v nejakých uzavretých priestoroch, na čerstvom vzduchu, alebo v neuzavretých priestoroch mi však vonia veľmi. Je to pre mňa také rozveselenie dňa a ja si na ňu zvykám čoraz viac. Akú vôňu používate zrovna teraz vy?
Moc sme si do nôty nepadli s primerom Laura Mercier. Dôvod nie je celkom jasný. Jedeň deň je fajn, druhý deň ju mám chuť vyhodiť. Môže sa používať ako primer na krém, alebo aj namiesto krému. Určená je na všetky typy pleti, ktorú by vzápätí mala zanechávať hebkú, pripravenú a chránenú. Váš make-up by mal držať celý deň. S tým, že makeup sa ani nepohne súhlasím. Vadí mi však chemická vôňa, alebo skôr smrad. O tejto značke som čítala celkom dobré ohlasy, ale už teraz viem, že primerom sa celkom určite do budúcna už vyhnem. Skúšali ste niečo od Laury Mercier? Počuli ste o tejto značke? Btw. to že nesadla mne neznamená, že ju Vy ju nemôžete milovať:). Ešte dodám, že je "oil-free".
A o Cetaphile ste minimálne počuli. Že nie? No u nás je dostať najmä odličovač a krém, ale aj ten si najprv v lekárni musíte objednať. Pravdepodobne ho nebudú mať na sklade. Ja som ho kupovala cez kamarátku z Čiech, vyšiel ma na 8,50 eura, na priamo na SR Vás myslím vyjde menej. Dá sa kúpiť aj online, ale treba pripočítať poštovné. Je gélovej konzistencie, nemá razivú vôňu (nesmrdí, ale ani mi nejak výrazne nevonia), má taký celkom príjemný pach. Na odličovanie Vám stačí menšie množstvo. Ja som mala obavy, že ho za chvíľku miniem, ale keď som videla že ho skutočne stačí menšie množstvo, obavy sa vytratili. Môj verdikt je však taký, že nejaké prelomové výsledky nevidím. Prakticky je to také ako, keď som používala lacnejši Ryor. Ešte ho mám však vo fľaštičke dosť, tak uvidím, či "zafrajerí". Mali ste ho už? Aké boli Vaše dojmy?
No myslím, že na dnes by aj stačilo. Popísala som Vám tu toho dosť, tak si počítajte a do komentárov mi môžete napísať, čo zrovna používate Vy!
Teším sa na Vaše komentáre!
p.s. Jasné, že v zime treba zvýšiť starostlivosť o ruky. Pomaly domíňavam krémy od Loccitane, o ktorom ste sa mohli dočítať TU. A pery si natieram Blistexom:)-TU a TU. A čo Vy?

16 komentárov:

  1. no, z Tvojho výberu používam tiene od Essence, na rozdiel od Teba ich mám na smoky eyes- čierna a sivá a som veľmi spokojná...
    hypnôse som tiež určitú dobu používala a bola som veľmi spokojná, ale teraz mám YSL maskaru, no a tá je ešte lepšia :)
    a ešte telové mlieko Dove, presne s tou istou vôňou, to je moja stálica, tú vôňu zbožnujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. z tvého výběru nic nepoužívám,ale něco určitě vyzkouším. :) (probíhá u mě giveaway)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja si teraz ruky natieram nonstop celý deň... ešte v živote som ich nemala také suché :( dávam si na ne aviril detský olej :D ale zatiaľ je to to najlepšie riešenie

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja by som tiež potrebovala tie tiene z essence :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Děkuji za článek o většině pro mě neznámých produktů. Nevěděla jsem, jestli jít třeba do takového mléka od Dove nebo výrobků od Neutrogeny, ale dík tvému článku je určitě vyzkouším. Rovněž jsem ráda, že jsi do článku přidala odkazy na stíny od Essence, protože v jednom z těch článků jsem našla informaci o cestovní sadě Sephore, díky níž se vyhnu zklamání.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jj, na Lancome Hypnose taky nedam dopustit, nejlepsejsi:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zavidím urban decay primer :))musí být skvělý!!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. fiha o vela veciach som nepocula ani neskusala ale nejake zase ano:)
    Skusim odpovedat co som si zapamatala:
    1, kremujem sa denne Zeleny Garnier
    2, Incanto shine super vona mam aj ja:) ale teraz ficim opat na Miss Cherie
    3, kremik na nohy Scholl :) v zime ich mam mega suche :(
    4, Essence quatro moze byt:) ale radsej mam silnejsie pigmentovane
    5, odlicovac- momentalne Balea aj ked trocha stipe ocka :( Voda Bioderma gel La Roche Posay
    6, a ako zaver:)
    Inak ak si sa este nezapojila pozyvam ta k sebe na giveaway kde sa hra o tasku plnu darcekov, zapojit sa mozes tu:
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/2011/11/second-international-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  9. něco z tohohle používám a něco mě zaujalo,že musím vyzkoušet! :)
    moc skvělý článek,povedl se ti :) ♥

    PS: U mě probíhá Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Krém na nohy od Neutrogeny - THE BEST :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. tá špirála ! Myslím,že je super :)
    Idem ťa follownúť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. I like all your makeup!
    have a nice day ;)
    Kisses!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. dolcezuzka: som ani nedufala, ze niekto pouziva toto telove mlieko od Dove, a ty si blondinka takze tebe zrovna tie Essence odtiene idu:)

    nina: o tom som asi nepocula:), popozeram!

    sisi: si pis, ze hej:)

    Kristie::)

    Cherry: tak takyto komentar ma vzdy potesi, rada som pomohla pri rozhodovani a dufam, ze budes tiez spokojna:)!

    Hanyzka89: vystiznejsie si to nemohla napisat:)!

    Veronique: ale nezavid:):P

    Special She*: potom mi daj vediet, ako si bola spokojna ty!

    Dakujem Vam za vasu odozvu, moc si to vazim:) Ste super!

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)