streda 7. decembra 2011

Orange fizz

Photobucket
Počasie vo mne nenavodzuje vôbec vianočnú atmosféru. Navyše pri včerajších 10 °C hneď ráno som si už pripadala, akoby bola jar. Dnešný deň bol síce chladnejší, ale zato celkom vyjasnený. Slnko sme teda nevideli riadne dlho. A aby tým zvratom v počasí nebolo dosť, teraz prší. 
Čo som týmto úvodom chcela vôbec povedať. Že vôbec nemám náladu na tlmené nenápadne zimné farby na nechtoch. A práve to ma za následok aj túto oranžovú!
A čo Vy, mávate v zime nenápadnejšie farby, prípadne klasickú červenú, alebo si robíte náladu hoci aj ružovou, zelenou, žltou,...?
Teším sa na Vaše odpovede!


Do "parfumérky" nechodievam pravidelne, ale tak raz za mesiac sa pošťastí:). Myslím, že zrovna tento lak som tam pekne obchádzala. A keď som ho naposledy náhodou zdvihla do ruky pri neónkovom osvetlení obchodu, konečne som našla tú pravú oranžovú pre mňa. Nebolo to však také jasné, pretože keď som si lakovala nechty doma, zdala sa mi nevýrazná, fádna. Teda nie taká akú som očakávala. V podvedomí som si hovorila, že je to taká, akú mám už z H&M-ka. Večer sa však ukázala, parádnica jedna. A aj preto ju mám radšej večer, alebo v prítmí, vtedy si len tak obzerám ruky, lebo ju neskutočne žeriem:). A dúfam, že mi táto láska ostane ešte dlho:).
Photobucket

Aháá, ešte som Vám ju nepredstavila. Je to slečna Chanel-ka. Jej krstné meno je Orange fizz. A to meno sa mi strašne páči, vývoláva u mňa predstavy dovolenky niekde v teplých krajinách (Karibik, môže byť) s koktejlom v ruke:). Alebo napenenú osviežujúcu limonádu  ľadom:).

Opäť som použila Astor topcoat, ale na prostredník som dala klasický nadlak. Farba sa mi viac páči s klasickým. Pretože Astor túto farbu zatiahne do ružového podtónu...
Photobucket

Všimnite si farbu  na prostredníku a ostatné prsty. Vidíte ten rozdiel? A ktorá farba sa páči Vám?
Photobucket

A aby sme si neboli nič dlžní, zase som Vám dala skresľujúce fotky. Farba ma viac neónový podtón. Je živá, krásna oranžová! A mňa neskutočne žerie, že na týchto fotkách vyzerá tak nanič:(.
Photobucket
Máte radi oranžovú?

A čo ste dneska robili? Mali ste dobrý deň?
Majte sa krásne, kočky!

p.s. V lete bude podľa úplne neskutočne nádherná. Ale aj v zime má svoje čaro;)

p.s.1 My sweet strawberries nájdete aj na Google +. Rozhodla som sa tak vďaka článku: http://monicainessence.blogspot.com/2011/11/google-friend-connect-konci.html. Plánujem tam aktualizácie, a možno aj niečo také ako na facebooku bonusové fotky, otázky a pod. Verím, že Vás to tam začne baviť:D. Naboku nájdete prepojenie:).

12 komentárov:

  1. Mňam, ten by se mi hodil k té Sephora rtěnce :D

    Moc hezký, v létě z něj budeš nadšená!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mne sa tá farba veľmi páči, aj takto skreslene :)
    btw, mňa počasie vo farbe laku nikdy neovplyvňuje, neviem prečo je to tak :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. oranžovú mám rada, dokonca občas som ju mala rada až príliš :D tento lak má krásny odtieň :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tahle je moc hezká, nemám ráda výraznou oranžovou, ale tuhle občas snesu ;) Taky necítím vůbec vánoční atmosféru :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. také mě dneska překvapil déšť, ale mezi kapkama už byly i vločky :-) jinak barvičky na nehtech miluju! žádná nuda! teď mám pastelovou fialovou + kamínky.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Oranzovy lak je urcite jeden z mojich najoblubenejsich ! V lete krasne svieti na opalenych rukach aj nohach a v zime ozivy kazdy "sedivy" outfit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. evokuje letnú náladu :) naozaj podarený odtieň
    PS: nadlaky neznášam, lebo ničia nielen farbu ale stále, keď sa piplem s nejakými maľovanými ozdôbkami na nechtoch, tak mi zleje tých viac farieb dokopy a mám po paráde... už nikdy viac..!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Veronica: no veruze hej:)

    dolcezuzka: tak to som rada, ze sa paci:)

    Beth Hisemova: ja som sice oranzovu nikdy nevyhladavala, ale od jesene mam kruhovy sal v takej rysavej farbe (momentalne ma ani za nic na svete nevie napadnut ten nazov farby:D ), sice som ho nemala zatial cas vytiahnut, ale mam taky pocit, ze sa k tomu schyluje:D

    Dazz: neboj ono to este pride:)!

    Báirbre: to vyzera na skvelu kombinaciiu, no u nas tiez nieco poletovalo podvecer, myslim, ze to boli vlocky len sa hned topili..

    Janka: presne na ten sedivy outfit som myslela tiez!

    lučiak: ja som ho uz adaptovala aj na zimny:)

    nina: presne viem o com hovoris, ked dobre nie su tie nail arty zaschnute tak to nadlaky rozpijaju.Ja by som vsak bez "zakonzervovania" nadlakom mala nail-art rychlo zosuchany...

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)