sobota 3. decembra 2011

Yves rocher

Zaujímalo by ma ako Vás oslovuje táto značka...Photobucket
Ja som ju až donedávna nejak extra nevnímala. Ale potom som čítala, že malinový ocot od nej skutočne funguje a vyčarí Vám skutočne lesklé vlasy. Bez odskúšania neviete. Preto, keď som sa raz ocitla v bezprostrednej blízkosti tohto obchodíku, vbehla som aj s mamou doň. 
A viete aké sú baby, keď už sú v obchode popozerajú čo ponúka. Našťastie sme nemali moc času a boli sme už aj tak dosť unavené. Poovoniavala som "sprcháče", pokukala, schmatla ocot (vonia božsky) a chystala sa opustiť "loď". Ale slečna pri pokladni nás začala "lámať", že keď nakúpime za 8 eur, dá nám razítko na zákaznícku kartičku. Ozaj asi som Vám ju ešte nespomenula. Ako mnoho iných obchodov aj YR má rozbehnutý vernostný program, kde si za svoje minuté peniažky môžete vybrať darček. Podmienkou však je, že Váš nákup musí dosiahnuť hodnotu 8 eur, inak razítko nebude!
Aby sme dosiahli túto hranicu, vybrala si mamča pre seba ešte nejakú masku. 
A tu nastal ten okamih. Teda vlastne on už nastal pri vyplňovaní letáčika o zapísanie do klubu:).
Vstupom dostanete hneď v predajni ekologickú tašku (obchod sa vyznačuje eko-prístupom), obálku so vzorkami a kupónmi, (ktoré sú opakovateľné počas 2 mesiacov- zahŕňa 30% na strostlivosť o telo, 30% dekoratívnu a pod.. Navyše tu nájdete aj kupón, že pokiaľ nakúpite v minimálnej hodnote 1,99 eura dostanete aj arganiový balzám) a vernostnú kartičku.
Páči sa mi prístup firmy. Vopred Vám dajú vzorky, aby ste si vyskúšali, čo Vám sadne. Očarili ma aj letáčiky, ktoré som Vám aspoň vyfotila, aby ste mali predstavu. Podľa prospektov som mala dojem, že v tomto malinkom obchodíku je nejaký nafukovací priestor, kde sa to všetko pomestí. 
Z omylu ma vyviedla už moja druhá návšteva.
Zrazu sa mi zdalo, že v obchode to až tak organizované nie je. Dekoratívna kozmetika, ktorej som čakala plný stojan, bola poloprázdna, ale čo je podstatné všetko z letáčika tam v podstate bolo. Chcela som si z nej niečo pozrieť, ale keď som tam ten stojan tak videla prešla ma chuť. 
Ovoňala som aj sprchový gél s malinovou vôňou a mala som sto chutí ho vypiť. Povdychovala som parfémy s vôňou orgovánu a pivoniek. Všetko bolo ako ozajstné. Priam neskutočne reálne, žiadna umelina. Len som si nevedela predstaviť ako sa s tými parfémami voniam.
Photobucket
A tak sme pri druhom nákupe odišli len s krémom na ruky, ktorého originál cena bola tuším 3,80 eura. Využili sme však aj kupón na starostlosť s 30% zľavou a tak nás to vyšlo o niečo menej a zároveň sme získali aj ten arganový balzám (asi na pery, alebo..?. Prekvapila nás však jeho veľkosť. Čakali sme plné balenie iného, dostali sme 30 ml. 
A krém na ruky? Ja ho nepoužívam, ale mama si ho celkom pochvaľuje, že hydratuje. Zároveň jej však trošku prekáža prehnaná aromatickosť. Obsahuje bio arniku a výťažky z ruže, olej z repky olejnej a 100% rastlinný glycerín. Vraj má vyhladzovať a pôsobiť ochranne.
Photobucket
Keď som si doma prechádzala letáčiky, mala som chuť to tam všetko vykúpiť. Našťastie, či nešťastie som sa z toho vyspala.
Na prospektoch si môžete pozrieť, ktorá riasenka je načo, aj ako použiť očné tiene. Chystala som sa aj na pigmenty, ale najbledši bol biely, nasledoval zlatý,a potom už len tmavšie. Škoda, žiaden ma neoslovil.
Photobucket
A na čo Vás možno dostanú:
Výhody vernostnej karty
Photobucket
Vy sa už môžete tešiť na recenziu malinového octu:), aj ja som zvedavá na jeho efekt (aj keď neviem, kedy sa dostanem k jeho vyskúšaniu:D ).

Používate kozmetiku Yves rocher? Zaujala Vás táto značka? Ako na Vás pôsobí obchod /sortiment?

P.s. Musím však povedať, že obsluha obchodu je veľmi milá a ochotná.

Pokiaľ Vás niečo zaujalo, viac nájdete na stránke:

Krásnu sobotu!

20 komentárov:

  1. Mňa YR až tak nezaujíma, paradoxne vernostnú kartičku mám, body za nákupy dostávam ale už si ani nepamätám, čo dostávam keď ju budem mať plnú :) Chodím tam pre sprchové gély - najradšej mám malinový, broskyňový, vanilkový a priateľ kokosový. Nakupujem tie obrovské balenia :) V zahraničí som tento obchod vôbec nepoznala, ale príde mi to niečo ako Body Shop..ten mám radšej, ale keďže ten tu nie je, možno si ćasom nájdem aj cestu k YR..:)


    GIVEAWAY
    whatluciadid.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tato znacka je fajn, v pohode si nakupim :) len mas pravdu s tym ze mne sa tiez zda ze to je az prilis vonave...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Táto značka je fajn, aj keď niektoré výrobky sú až moc parfumované. (:

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja tento obchod poznam uz od malicka, ked sme ho s mamou a babkou navstevovali v rakusku a vo svajciarksku. u nas v rodine je povazovany za velmi dobru a velmi kvalitnu kozmetiku. bohuzial je na nase pomery drahsi, tak si ho nemozme casto dovolit, ale ja osobne milujem ich parfumy, mala som tu ruzovu riasenku - bola fakt dobra, mala som take uplne malinke laky na nechty odtial, modre ocne tiene, ktore uz mam asi 10 rokov a stale su dobre, kupujem si tam hroznovy balzam na pery (oni su vsetky take mensie) a aktualne mam olivove telove mlieko a je fakt dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. a ten agranovy balzam je krem na telo

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Takže je tato značka dobrá? Já jsem asi teprve před nedávnem všimla,že máme na tuhle značku krám přímo ve středu města,ale sama tam nechodím,protože prodavačky na mě všude civí,a s mamkou taky ne,páč mám malou trpělivost a když nakupujeme ve velkém,brzy mě to už nebaví .. a stejně ani ona tomu moc nerozumí ..

    OdpovedaťOdstrániť
  7. YR je oblubena znacka mojej sestry (a ona je teda dost kriticka :), ja som tiez uz zopar vyrobkov od nich vyskusala. Paci sa mi prave to, ze tie veci zvycajne nevonaju umelo, ale prirodzene (to uz dnes clovek len tak lahko nenajde, nieco prirodzene). Mam od nich vanilkovu vonu (dareck od bellatrix na narodeniny:), mala som od nich niekolko sprchacov, jeden perfektny ruz (strasne dlho vydrzal, bol matny, dobre pigmentovany, no skratka skvely!) - zial ho uz nevyrabaju :(, a momentalne mam od nich make-up, ktory je zaroven asi jedinym vyrobkom, ktory ma od nich sklamal...absolutne vobec mi nevyhovuje, pouzila som ho iba parkrat (uz som si kupila iny) a zhodou okolnosti som zistila ze sestra pouziva ten isty, tak jej ho asi darujem :) Takze k YR tolko :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja mu neviem prísť na chuť.. konečne sa síce otvoril aj v KE, ale akosi ma tam nič neláka.. pri otvorení obchodu som ale dostala zľavové kupóny, tak možno práve tie ma tam raz vtiahnu a možno sa mi YR aj konečne zapáči :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. v KE je uz davno tento obchod otvoreny, stale bol v optime :) az teraz je v podstate na ociach kedze je v auparku.

      Odstrániť
  9. super článek :)

    Zvu tě ke mě na giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Dobrý článok, dobre sa to číta:D
    YR nevyhľadávam nejako, nechodím do ich obchodu často... Ale párkrát som dostala od priateľa (teda od jeho mamky:D) sadu sprchový gél, telové mlieko, krém na ruky v nejakej vianočnej edícii, a potom nejakú aloe vera sadu a to bolo geniálne, super to voňalo, tak sviežo a zdravo:D Čiže zatiaľ mám len pozitívne skúsenosti:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Od tejto značky som zatiaľ vyskúšala iba masku z citrónovej kôry a bola celkom dobrá, hlavne v lete osviežila :). No oveľa radšej mám značku LUSH, ktorá má handmade prírodnú kozmetiku a ceny sú není až také závratné, že by sme si to nemohli dovoliť. Na to, že je to handmade, tak by som povedala že je to za symbolickú cenu :) Len škoda, že na Slovensku nieje kamenný obchod

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Já mám tuhle značku hodně ráda. Často využívám těch výhod z té věrnostní karty, mají skvělé dárečky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Lucia Petruchová: no tie sprchace vonali skvele, ale odolala som:D, a co si vyberies za plnu karticku?:)

    MissMarta: ja som pri "prirodnych" veciach zvyknuta na menej parfemovane, a niekedy mi dokonca smrdia, o YR to povedat nemozem, ale nemozem ani povedat, ze mam rada preparfemovanost...

    Kristie: som rada, ze to tak necitim sama:) a nie som za precitlivelu:D

    Bellatrix: fiha, tak to ma prekvapilo, ze to ma az taku dlhu trvanlivost, myslim, ze Gosh moc nepouziva konzervanty a ten na tom bol teda znacne horsie aspon u mna. No popravde to na tom balzame nie je napisane na co vlastne je, mama si ho dava na pery, ale moze byt aj na ruky, alebo telo:D, len z toho mnozstva je to tak na 2-3 natretia, ani to nie mozno 1,5?

    Jay Donleck.: no musis sama vykusat, najma ci ti "sadnu" vone, a neboj sa vojst do predajne, vacisnou tam byva len jedna predavacka:), ale inak sa mi celkom pozdava, aj ked to nie je tak celkom moja salka kavy..

    Ann: fiha a ja som zrovna na makeupy pozerala, ale nenasla som dovahu, zdalo sa mi tam aj dost malo odtienov, ale vidim, ze s Bellatrix mate s touto kozmetickou velmi dobre skusenosti:), a tiez som bola prekvapena z prirodzenej, ale dost silnej vone...

    nina: neboj tak celkom ani ja, ale chod ovonat aspon sprchace, za ovonanie nic nedas:)

    Katie: tak to je super!

    Simone: dakujem

    Super cute super easy: tak to sa tesim, a dakujem za ocenenie, taketo slova clovek rad cita!

    LipGloss21: no ked na SR chudak obchod nevydrzal, vtedy LUSH nebol tak rozsireny a mnoho ludi o tejto kozmetike ani nevedelo. Aj ked mne az tak lacny nepride, ale vecicky maju krasne, clovek sa kocha ocami:D

    Cherry: pochval sa, co uz od nich mas:) a co kupujes najradsej?:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ja u YR pravidelne kupuji sprchove gely z te rady Jardins du Monde, nejoblibenejsi je kakaovy, lotosovy a ylang ylang. Jsou uzasne a cenove taky docela prijatelne=)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. oslovuje ma ako co :)
    Napriklad sprchace a celkovo telova kozmetika je podla mna fajn, dekorativka - tam velmi spokojna nie som, hlavne maskary mi nevyhovuju, no a pletova, maloco mi sadne, ale ked sadne, tak poriadne: vid moje nadsene ody na blogu na krem Cure Solutions :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Och asi budem za kriticku ale pekne od zaciatku. Ja a sestry sme ho milovali este ked fungoval ako katalogovy obchod, pravidelne sme si objednavali a upne uzasne boli ich parfumy. Potom sme prestali a ja som sa k nemu vratila asi pred rokom. Prve s cim som prisla do styku bol sprchac a bol hrozny. Bol maximalne vonavy ale az do neunosnej miery-doslova smrdel a este v nom bola citit umelina...nic prirodne proste umely vyrobok. Tak som vyskusala iny sprchach(malinovy) vonal nenormalne ale neviem ci to len ja som kritik ale aj v nom citim umelinu a zdal sa mi pomerne dost drahy(mala som mensie balenie). Inak pocula som ze YR je podobne ako Loccitane s tym ze YR je lacnejsie ale o to nekvalitnejsie...neviem ale mna uz tato kozmetika vobec nelaka.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. milujem tuto znacku
    na mojom blogu som uz davnejsie pisala recenziu an odlicovace a teraz tam mam najnovsiu recenziu na rozne produkty. Dufam ze navstivis moj blog :) oplati sa :D

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)