piatok 13. januára 2012

Confession of my bag

Photobucket
Jeden z najobľúbenejších článkov na blogu alebo "Čo je v mojej kabelke".
S údivom som sledovala, že som tam toho čakala viac. A kedže obsah mojej kabelky sa priebežne mení s ročným obdobím môžete očakávať aj "update":).
Pokiaľ ste videli fotku už na facebooku a zdá sa Vám typ kabelky povedomý, nemýlite sa. Aj keď som ju doma skladovala už od leta, svoj čas našla až na jeseň. Strašne ma bral tento typ ("inspired bag"), preto som si splnila túžbu, objednala cez jeden poľský e-shop. (Bohužiaľ však nezasiela mimo Poľska.) A mám dušu na pokoji. Niekedy si pripadám ako "chorá", keď mi niečo padne do oka a ja som potom ako posadnutá. Stále na to musím myslieť. Ste na tom podobne? Ale prezradím Vám, že v poslednej dobe sa mi darí úspešne odolávať a hlavne vydržať a nepodľahnúť prvému impulzu ku kúpe.

Spomínaný impulz ovplyvňuje najmä prítomnosť peňaženky. Táto je len prechodná. Kúpila som si ju už dávno. A vlastne by som ju asi ani nenosila, keby sa mi nepokazil zips na jej predchodkyni. A aj keď mám už za ňu náhradu som lenivá prekladať všetky kartičky, papieriky a drobnosti. V hĺbke srdca viem, že sa k nej už nevrátim. Trošku ma na nej rozčuľuje ten nápis, tajne som verila, že sa zošúcha, ale ako na potvoru sa nič nedeje.
Drobnôstky ako kapesníky, dezinfekčný gél na ruky, leukoplasty na zranenia a odreniny:). Mimochodom v Dm-ke majú dezifekčný gél s pumpičkou pre jednoduchšie dávkovanie, ak ešte niečo také nemáte isto sa po ňom poobzerajte. Oceníte najmä vtedy, keď nemáte možnosť si umyť ruky + je pohodlné dávkovanie. Ja mám len taký "obyč".
Čo som zbadala až teraz je, že ja "žuvačkofil" -zas tak zlé to so mnou nie je, ich tu nemám. Vysvetlenie je jednoduché, dnes som dorazila načatý balíček a obal vyhodila. Najradšej mám fialové Airwaves.:).Takže žuvačky. Ktoré sú vaše favoritky?
Kedže som dosť často trpela bolesťou hlavy, nosím pri sebe neustále Ibalgin. Pomáha mi aj pri bolestiach podbruška.
Klasikou v kabelke býva aj mobil. Nevidíte dvojmo, ozaj sú dva. Jeden na sms-ky a jeden na volanie. Oba sú plne funkčné:).
Počasie posledných dní ma donútilo pribrať si do arzenálu aj ďáždnik. Kedysi som na ňom nosila aj ten obal, s ktorým sa predáva, ale kedže sa mi to zdalo nepraktické, nosím ho už len takto: "Pripravený k použitiu". Malý, skladný, praktický a najmä ľahký.
Samozrejme nemôže chýbať kozmetická taštička, z ktorej momentálne nepoužívam nič. Nosím ju len, čo by-keby. Mám v nej bronzer, licenku, štetec, ceruzku na oči, korektor. Mimo nej nosím rúž, lesk a zrkadielko. Strašne ma zdržovalo, keď som tieto veci musela hrabať z taštičky, takže vždy len hrabem v kabelke až na tú, ktorú chcem narazím.:)
Tentoraz mám v kabelke aj sáčok kávy 3 v 1, keby na mňa prišli mrákoty v práci:).
Keď som chodila do školy bol v kabelke aj zošiť s farebnými perami. Donedávna v nej aj zotrvávalo jedno klasické modré pero, ale kde je teraz?
Vďaka tomuto postu som si spravila malú sumarizáciu, čo by sa mi sem ešte hodilo, chýba a čo v nej vlastne vláčim:). Aj keď to nie sú šokujúce zistenia.
Ešte ma napadlo, že som v nej nosievala aj ponožkové silónky. Aby som si mohla skúšať topánky v obchodoch, pretože aj keď ich už majú vo vačšine obchodov voľne, nie je nad ten pocit, že máte na sebe svoje vlastné. 
Photobucket
Celkom nuda nie?
A čo nosíte v svojej "najlepšej kamarátke" Vy? Niečo v čom sa líši moja a tá Vaša?
Photobucket
Ešte ma napadlo, že za školských čias som v kabelke nosila aj mp3, ktorá má teraz svoj čas odpočinku. Ale jej čas ešte isto príde. Pomáhala mi prežiť cesty autobusom:). Aj keď niekedy bolo zaujímavé počúvať o čom sa rozprávajú ľudia okolo (nemá sa to). Hlavne, keď niekto telefonoval tak, akoby chcel, aby všetci vedeli o čom sa rozpráva. Cestujete autobusmi,/vlakmi/inými spojmi pravidelne?

p.s. Pri poslednej kontrole článku ma napadlo, že ešte minulý rok som v nej na dlhšie trasy vláčila aj 1/2 - 3/4 litrovú fľašu s vodou. :) Také malé posilovacie závažie. A miesto si vtedy v nej našiel aj make-up.

Prajem Vám úžasný začiatok víkendu!

UPDATE: Moja hlava deravá úplne zabudla na KĽÚČE!!!!?D

20 komentárov:

  1. wonderful bag. i love bags. i have so many bags and every day i have to do the things inside to another bag :)
    kisses
    maren anita

    FASHION-MEETS-ART by Maren Anita

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja mám toho snáď ešte menej :) preto radšej tento post obchádzam, než by som ho mala urobiť tiež :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. takze prispevas k oblubenemu klise o hltackach ruzovych lentiliek :) No, sudiac podla obsahu ta povazujem za prakticku zenu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. haha ja tam nosim to iste co ty :D a tie silnoky presne! len mne sa prederavili, tak uz ich tam nemam :( , daznik vzdy a vsade (lebo ekd si ho nahodou nevezmem tak prsi:D) a vodu bez vdody ani na krok, lebo ked s spomeniem zeju tam nemam, chytaju ma mrakoty :D...no a ejdine co v abelke nemam je make up tasticka (som to ale zena co?:D)....a dobry napad mozno skusim niekedy aj ja hodit na blog co je v mojich kabelkach :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. fashion meets art: thank you for lovely comment, recently I do same, but I am so lazy, so for this days I usaually wear only one:) Probably in the future I will change my bag more often:), because I have lots of bags:D

    nina: no a co, ze tam nenosis celu izbu, isto ho sprav tiez rada sa inspirujem, navyse my zeny vieme ocenit drobnostky, co tam nosime (zaujma ma aj dizajn veciciek)

    lučiak: tak veru ružové lentilky...ale dávam si len, keď je fakt bolesť neznesiteľná, snažím sa to pretrpieť bez toho, kedže telíčku a pečeni to neprospieva. Dakujem za kompliment, ak tak bol mysleny:).

    MissMarta: no ja mam taku "chorobu", ze ked zacnem premyslat, ci som smadna zacnem byt strasne, tento jav je neovplyvnitelny a vacsinou sa deje asi 5minut po opusteni domova a niekedy ani nad tym smadom nemusim premyslat:D...mama uz si zvykla, ze to vzdy zahlasim:D. Tu tasticku tam nosim len tak, aby sa nepovedalo:D. Staci mi sa nalicit doma a cez den prakticky nepotrebujem upravovat nic...(musim si to zaklopkat..klop-klop)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja toho z domu nenosím ani až tak veľa (ak nejdem na celý deň preč tak len úplne najnutnejšie veci beriem) ale vraciam sa s aspoň o kilo ťažším nákladom :D dosť škrečkujem a tak si počas prechádzky hádžem do tašky pekné kamienky, pred vianocami som aj trhala vetvičky zo stromov, a šišky, a podobne.. ale to som tu asi nemala radšej hovoriť.. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. no mám to dosť podobné, peňaženka, mobil, kozmetika, vreckovky, diár, kľúče ... a potom plno kadejakých hlúpostí, ktoré sa tam objavia vždy nevedno ako :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. super článok :)
    ja mám vo svojej podobné veci- iPhone, peňaženku, vreckovky, milión žuvačiek, kľúče a kozmetickú tašku s makeupom, púdrom, linkou, špirálou, bronzerom, keď chodím aj do školy, tak diár, plno papierov a pier. :)
    a niekedy, keď idem na párty, tak aj Red Bull Shot :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. skvely clanek :) taky rada ctu tyhle clanky, vzdycky to porovnavam se sebou :D

    styleodmacy.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Lovely bag!
    I'm now following you , do the same if you want:
    WWW.FASHIONSCARFBOY.COM
    Kisses Andy

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Také nosím hodně podobných věcí, ale rozhodně nikdy nevyjdu bez jeleního lůje.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Nice post. Personally I have nothing in my bag - wallet, keys, phone and a lipbalm. :D

    Thanks for dropping by my blog!

    http://lostinpattern.blogspot.com/
    xx Brigita

    OdpovedaťOdstrániť
  13. beautiful bag!

    Check my blog and if you like, follow me...I'm happy to do the same!

    xoxo
    Faby

    COME AND WIN A LOVE DRESS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Já s sebou nosím ještě vodu na pití nebo teď v zimě termosku. Bez toho se neobejdu ;)

      Odstrániť
  14. Ja nosim este puzdro na sosovky a este take male balenie navlhcenych obruskov, krem na ruky a skladaciu nakupnu tastu =)

    http://geminka.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. taku tasku mam aj ja, ale este som nedospela k tomu, aby som si ju do kabelky aj dala:D

      Odstrániť
  15. Achjooo, máš jednu z těch nejúžasnějších kabelek na světe také bych chtěla :(

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)