utorok 31. januára 2012

Goodbye January...

Photobucket
Tento článok som chcela spraviť už včera, ale čas som využila užitočnejšie ako "čučaním" na monitor. Teda, ak sa dá sledovanie "telky" a ležanie na gauči považovať za užitočné. Ale mám výhovorku: Bolelo ma oko! Dnes už je to ok:). Medzi rečou Vám aj prezradím, čo som pozerala: "Katze sucht Katze" s Danielou Katzenberger na VOX-e. Poznáte? Mne sa do povedomia dostala už, keď bola v iných programoch ako "Goodbye Deutschland". Odvtedy si  vyštudovaná kozmetička otvorila vlastný podnik na Malorke, má e-shop s oblečením, dala si zväčšiť poprsie a je v Nemecku jednoducho známa:).
Pokiaľ by Vás zaujala na nete je všetko.
Sledujete aj Vy zahraničné programy s rôznymi "Celebritami"?

Teraz sa však presunieme k tomu, o čom som Vám chcela povedať.
Tento mesiac je na novinky trošku chudobnejší. Dúfam, že sa teda neponesie v znamení ako na nový rok, tak po celý rok, lebo to by ste sa moc nemali na čo tešiť.

TELOVÉ MLIEKO DOVE som Vám predstavila už minuleTU. Páči sa mi na ňom vôňa, ktorá sa mi dosť dostáva pod kožu. Uvažujem, že si ho kvôli nej kúpim zas a znova:). Aj keď je určený na suchú pokožku, mne tento drobný fakt s mojou normálnou neprekáža.

NIVEA CREME SOFT SPRCHOVÝ GÉL Nivea je stará dobrá overená klasika. Používali ju už naše mamy. A je tu s nami dodnes. Na tomto "sprcháči" sa mi páči, že nevysušuje, zanecháva pokožku jemnú a hydratovanú. Obsahuje mandľový olej. Kedže sa zo zvyku krémujem, neviem to celkom posúdiť, ale skoro by som povedala, že po jeho použití už krémovanie ani nepotrebujete;). Strašne príjemne vonia! Krémova konzistencia je taký malý bonus. 

EOS LIPBALM na starostlivosť o jemné bunky na perách síce nestačí, ale po tom ako som vyčítala, že ako primer pod rúž je super mi to nedalo a vyskúšala som to. Je to tak! Preto sa v tomto prípade prebojoval do "favourite products".Nič viac, nič menej.

REVLON LIPSTICK 070 SOFT NUDE sa opäť vrátil na výslenie. Po tom, čo som si dala záväzok najprv preminúť a až potom kupovať, výber padol naň. Momentálne sa nachádzam v štádiu, že ho dosť "môžem". Vyhovuje mi jeho odtieň. Musím to preto využiť, kým sa veci zmenia a zase mi nebude vyhovovať. Pekná nude farbička, ktorá na ruke vyzerá hnedo-oranžovo je super najmä, ak si namaľujete oči tmavšie. Neutrálna farba sa hodí aj vtedy, keď neviete aký odtieň by ste si na pery dali. A vyzerá živšie ako podľa mňa mŕtvolnejší odtieň Gosh-ovského Darlingu.
Photobucket

A kedže táto rubrika berie do úvahy aj sklamania mesiaca. Tak sklamanie už minulého bol tento šampón od Oriflame. Myslím, že mal byť určený na objem, no po prvom použití som mala vlasy akési "chemlónové", preto si hneď hľadal nového majiteľa. Väčšinou nie som taká rázna, ale tentokrát som bola.
Aké máte skúsenosti so šampónmi Oriflame, pokiaľ teda máte?
Photobucket
A vaše "highlighty" mesiaca?

Aj Vy milujete, keď svieti slnko? Hneď ste lepšie naladené, však!?

13 komentárov:

  1. Co sa mojich skusenosti tyka tak vsetky sampony od oriflame su uplne nanic a uz by som si ich nikdy nekupila.. (mala som cca 4 rozne tohoto typu ako mas na foto - bambusovy, nejake ovocne atd). ruz je perfektny, mozem sa opytat odkial si objednala revlon? odpis pls na moj blog, dakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tělové mléko od Dove mám podobné jen s nějakou kakaovou vůní myslím, rozhodně jedno z nejlepších hydratačních mlék co jsem měla, krásně vyživuje :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Děkuji za tvé milé komentáře u mě na blogu! :) Ta rtěnka vypadá bezvadně, mně by se líbila i zmiňovaná GOSH, ale štve mě, že u nás v ČR v normálním krámu tyto značky nejsou dostupné :(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. revlon, to je aké retro:-D pripomína mi eru kozmetiky, ktorá na Slovensko dorazila po revolúcii:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to mi nevadi, praveze by som bola rada, keby sa tu predava...

      Odstrániť
  5. MNAM DOSTALA JSEM CHUT NA KIWI :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja som si v poslednej dobe obľúbila kozmetiku od Dove :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Bez tělového mléka dove nedám ani ránu, mám hodně citlivou pokožku a je to jedno z mála mlék které mě nesvědí a neštípe
    Ta rtěnka se mi moc líbí, má skvělou barvu

    Na mém blogu právě probíhá giveaway, třeba se budeš chtít zúčastnit http://marketatrpisovska.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)