utorok 17. januára 2012

Telové mlieka Dove

Photobucket
Trošku nám to vonku obelelo snehom. To bolo ráno "prekvapko". Ste radi, že sa opäť vrátila snehová pokrývka? Ja by som sa aj obišla, som skôr letný typ:). A tak som sa ráno poslušne brodila s dážnikom v ruke, lebo nemám rada, keď mi sneh padá do tváre. Jediné, čo ma potešilo, že dáždnik nebol mokrý:).

Post o telových mliekach Dove som plánovala už asi 2 mesiace dozadu, ale ako vždy mi do toho niečo vošlo. Buď som bola taká lenivá, že sa mi nechcelo, alebo som zabudla, že Vám chcem niečo povedať aj k nim. Väčšinou som si na to spomenula až keď som šla spať a krémovala sa. Ozaj máte nejaké večerné rituály, ako krémovanie pred spaním, po sprche a podobne?
Musím poznamenať, že len jedno z týchto mliek sme kúpili cielene, ďalšie dve sme dostali od známych.

Ako o prvom Vám poviem niečo o Intesive Lotion for extra dry skin (na obrázku v strede). Obsahuje kombináciu oleja a bohatého hydratačného krému. Použitie pre napätú, drsnú a veľmi suchú pokožku. Dostala ho mama, a kedže som sa jeden čas nemala čím krémovať, siahla som po ňom. Aj keď mi väčšinou nevadí, keď používam aj krém na inú pokožku, pri tomto mi to vadilo dosť. Je dosť mastný a pri mojej normálnej pokožke som cítila na sebe len nepríjemnú mastnotu. Pre suchú pokožku však bude ideálny.

Druhé mlieko, o ktorom Vám niečo poviem je body milk essential nourishment (naľavo). Určené je tiež pre suchú pokožku, dostali sme ho k Vianociam. Má hydratovať povrch pokožky a poskytovať intenzívnu ochranu do hĺbky. Pokožka by mala zostať dlho krásna a hebká. Aj napriek tomu, že krém je určený na mastnú pleť, nemám pri ňom taký nepríjemný mastný pocit ako pri predošlom. Takže za mňa môže byť. Nezanecháva pokožku mastnú.

Posledným je môj favorit spomedzi spomínaných - Beauty Body Lotion (napravo) s extraktom z bieleho čaju.
Spomenula som ho už TU.  Sľubuje 24 hodinovú starostlivosť o telo. Má dodať pokožke výživu, vlhkosť a zlepšiť vzhľad. Nezanecháva mastný pocit. Pri dennej spotrebe mi vydržal asi mesiac.
Koľko vydrží balenie krému Vám?

Všetky tri príjemné jemne voňajú. Dokonca mi voňajú lepšie ako donedávna používaná Nivea. Po dlhej dobe som ju vymenila za Dove.

Akú značku krému na telo používate Vy?

p.s. Zaujala ma aj Neutrogena a Nivea pure & natural, ktorých vzorky sa mi dostali do ruk... 
Máte s nimi skúsenosť?

Krásny biely zasnežený dník!

26 komentárov:

  1. ja pouzivam najradsej telove oleje. Su bez obsahu parabenov a inych chemickych somarin, ktorym sa snazim vyhybat.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som raz mala detsky olej, ale moc mi nesedela typicka pre olej- "mastnosta", a napr. zo saloosu som neskusala, mala som od nich jeden "krem" a neviem nejak ma neohromil...niekomu to sadne niekomu nie. Ktoru znacku pouzivas ty?

      Odstrániť
  2. rozne...mam na ne recky aj na blogu - alverde, teraz mam skvely z LIDL (!), fantasticky je bio kokosovy...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja rada ovoniavam kokos, ale v telovych mliekach mi na tele akosi vadia...no veru budem sa muset pozret aj na kozmeriku v Lidli mala som od nich 3 sezonne kozmeticke veci, ale tie vone mi nesadli...

      Odstrániť
  3. Já používám dove a garnier :) co se týče té neutrogeny tak mám zkušenosti leda s krémem na ruce :) je to nějaký, když už máš hodně rozpraskané ruce tak ako poslední záchrana a opravdu funguje :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem za tip, myslim, ze aj mama mala nejaky od neutrogeny a teraz som si spomenula, ze aj ja, pacilo sa mi, ze toho kremu stacilo uplne malicko, takze aj to male balenie napodiv vydrzalo dost dlho:)

      Odstrániť
  4. telové mlieka od Dove mám veľmi rada a moja mama ich odporúča každému, kto má citlivú pokožku (práve sa o tom rozprávame :D), keďže skutočne veľmi dobre hydratujú :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mamina by im mohla robit reklamu:), nahodicka?!:))))

      Odstrániť
  5. Mám ich veľmi rada, také krémové :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. pre mňa sú najlepšou voľbou telové mlieka od Garnieru, a ešte lepšie sú všetky tie zo zelenej rady :) odporúčam, krásne voňajú ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no praveze moc nevonali, vyhcvalovane mango isto nie, a jedine to kakaove maslo, ale to mi vonalo skoro ako bezne, no uvidim este si to s nimi premyslim, lebo o nich citam na kazdom druhom blogu;)...a tie, co som mala, tak mi pridu taka gelova konzistencia..

      Odstrániť
  7. Dove cosmetics have beautiful smell for mae, love it:))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Thanks for your comment!!! I follow you on Bloglovin and Blogger, hope you'll do the same!!! xoxo

    www.rockandfrock.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pekný článok evie :)))
    Ja používam tiež dove - s výťažkom z uhorky a zeleného čaju.
    Takisto mám aj antiperspirant z tej istej rady.
    Svieža vôňa, mliečko jemne chladí. Like! :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ten zelený Dove úplne milujem- tá vôňa ma úplne dostala- aj môjho chlapa podľa mňa :) a asi tiež tak maximálne mesiac mi vydrží :)
    aj ja som letný typ, ibaže keď už sneží, tak si to užívam (pokiaľ sú to také tie veľké chumáče:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. I never used these lotions but I had another Dove balm and I was very pleased with it.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. DOve mám strašne rada, robia perfektnú telovú kozmetiku a používam ich prakticky odmalička :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. One time i had a shampoo from Dove, but it wasn't very good for my hair :(

    Now i want to try body milk :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Já používám garnier, ale s Dove jsem taky spokojená :) A ještě mám ráda tu klasickou niveu s pumpičkou :)) Jinak super recenze :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ja som ich neskusala,ale stale na nich chodia reklamy a hovorim si musim uz skusit. Ja nedam dopustit na The Body SHop, ta vona a hydratacia nemaju pre mna konkurenciu. A ak chcem nahodou daco lacnejsie tak urcite ten zeleny Garnier to najlepsie co na trhu teraz podla mna je:)
    http://biancaprincipessa.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ja nie som veľmi na mlieka, nám rada ten pocit, keď sa natriem, uprednostňujem oleje, rýchlo sa vsiaknu a pokožka je neuveriteľne hebká :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Miluji tělová mléka od Dove, dělají s pokožkou velká kouzla :)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)