pondelok 27. februára 2012

You should dream, hope, love and laugh

Photobucket

Dnešné fotenie si užila rodinka balzámov na pery Essence. Zapózovali si pred objektívom a výsledky našej spolupráce už vidíte na fotkách.
Pri ich kúpe som nevedela do čoho idem. Ani to ako budú voňať, či budú fungovať. Kedže sa však nachádzajú v druhom stojane, len vo vybraných mestách, zobrala som si "naslepo" všetky štyri. Nebola by som k vám však úprimná, keby nepoviem, že ma dosť ovplyvnili farebné veselé obaly. A to aj napriek tomu, že moc "kelímkové" balzámy neobľubujem. Vždy cítim suché pery zrovna vtedy, keď si nalakujem nechty a povedzte mi ako si naniesť balzám zrovna vtedy. Navyše mám systém, že balzám len zoškrabnem vonkajšou stranou nechtu, aby sa mi nedostal pod nechty a nemusela som ho potom odtiaľ dolovať. Isto uznáte aj sami, že takto by to nešlo.  Druhý prípad nastáva, keď cítim suché pery, ale ruky si nechcem "zamastiť":). Holt nech žijú maniere:).
Photobucket
Ako vidíte naozaj ich používam. Prvý som vypotrebovala oranžový s krycím názvom "dreaming". Presne si už nepamätám jeho vôňu, zdá sa mi, že to bolo niečo ako pomaranč. Ale dosť umelý. Celkovo z týchto balzámov cítim určitú umelosť, len som ešte nevydedukovala, či je to z vône, alebo zo zloženia balzámu, kedže ten sa akosi neráčil zúčastniť sa na balení. Čo na ňom však uvedené je, že má 5 g, mali by ste ho spotrebovať do 12 mesiacov od otvorenia a je vyrobený v Poľsku.
Momentálne mám načatý ružový , ktorý by mal prezentovať "hoping". Asi by to chcela byť syntetická jahoda. Fakt je, že všetky štyri majú nejakú vônu, ktorú vám však neviem presne identifikovať. Tak som ich aspoň ovoňala a snažila sa zobudiť fantáziu. Pre istotu som si prvotné vnemy napísala na papier.
Ten, čo má momentálne takú populárnu mentolovú farbu alias "loving". Opäť niečo umelé, čo pripomína jedno korenie, ktoré sa dáva do perníčkov. Teda aspoň myslím. Je to strašne jemná vôňa.
Fialový "laughing" stretol lesné plody (bobule), alebo, ak sa aspoň tentoraz nemýlim maliny:).
Ak niektorá tieto balzámy máte napíšte, čo z nich cítite vy! Som zvedavá, či sa aspoň v niečom zhodneme:).
Photobucket

Isto ste však zvedavé na funkčnosť obsahu. Ja si ho dávam cez deň, keď cítim, že mám suché pery alebo mám potrebu si ich nabalzamovať. Dokonca som pri mojom terajšom "čistiacom" programe prešla aj na to, že si ho dávam pred spaním. Keď som si dávala oranžový mala som ráno pocit suchých pier. Pri ružovom sa mi to ešte nestalo. Celkovo ma príjemne prekvapili. Nad ich opätovnou kúpou však neuvažujem z viacerých dôvodov:
- kelímkové balenie,
- nanášanie nie je najhygienickejšie, najmä ak ste niekde vonku,
- vadí mi tá umelosť, čo z nich cítim,
- aj keď mi hydratácia (u ružového) postačuje myslím, že sú aj lepšie produkty (i keď tá cena:D ),
- nie je dostupný pre všetkých, pretože sa nachádza na SR len v druhom stojane (teda aspoň myslím, že je v tom druhom, v prvom isto nebol)

Cenu Vám neuvádzam, pretože som ich kupovala v CZ a fakt si ju už nepamätám.
Photobucket
Máte ich doma? Ako ste spokojné? Páčia sa Vám?
Ktorý obal sa Vám páči najviac?

Krásny zbytok večera!

p.s. Takmer som Vám k nim zabudla ešte niečo povedať. Radostne som si ich doniesla domov, otvorím prvý a v ňom rypnuté. Niekto ho asi považoval za tester. Nedalo mi to a skontrolovala som ďalšie. Zo 4 bolo v 3 rypnuté, alebo minimálne otlačok prsta. Mohla som si nájsť páchateľa:D. Jediné zelený mal čistý štít.
Aj Vám sa stáva, že narazíte na nejaký výrobok, ktorý už pred Vami niekto otestoval. U značiek, ktoré majú testeri sa čudujem. Ale kedže Essence a testery moc k sebe nejdú...ale aj tak buď to chcem, alebo nevymýšľam nerýpem do nových výrobkov.

p.s. Tie farebné jemne sfarbujú:).

28 komentárov:

  1. ked je to produkt baleny napriklad ako tieto balzamy tak to otvorim ak je rypnute necham ak nie je zavriem a zoberiem si ten co som otvorila... inac mne strasne umelo smrdia tie balzamy... nemám ani jeden...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som to tam nechcela len tak otvarat...ale ako vidim je to tu bezna prax...asi sa aj ja "pokazim"...:) som rada, ze si tu umelinu nenamyslam len ja..

      Odstrániť
    2. ja ak tester nenajdem, tak sa radsej na dany vyrobok vykaslem a kupu ozeliem... ale ako Evie spomina, asi sa budem musiet pokazit - uz som si kupila predtym otvoreny lak, spiralu... :-S
      a zacala som karhat kamaratku - ma v oblube otvarat laky a ak spolu nakupujeme, mna az nadvihuje :-( :-S
      ale v prvom rade by sa asi mali uvedomit obchodnici a zadovazit ku vsetkemu testery...

      Odstrániť
  2. Vyzerajú ale dobre :) Nemám škoda ani jeden :(

    http://www.lovebookbysarah.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. preto produkty v obchode vzdy otvorim aby som zistila, ci do nich nie je rypnute. a tiez ovoniam. ak sa to teda da otvorit. inak tieto "namočprst" balzamy si nekupujem. balzamy pouzivam iba v zime a vonku a neviem si predstavit ze ruku, ktorou som sa drzala v autobuse si strcim do kelimka a namazem na usta. a naco to vyberas nechtom? sak do toho strc brusko prsta, nie?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja tiež takéto kelímkové vyberách vonkajšou stranou nechtu, lebo ak chcem nabrať bruškom, tak mi zájde ten balzam pod nechet :)

      Odstrániť
    2. mne to bruskom prsta nevyhovuje (zdlhave, kym by som si riadne nabalzamovala pery+brusko od balzamu), kedze mam dlhsie nechty dostalo by sa mi to zan, a to ja nemam rada, ved som aj pisala, ze preto nechtom, aby sa mi to nedostalo zan. Ja ich pouzivam len doma, takze hento mi nastastie nehrozi, ani by som to nerobila, sama bakteria...

      Odstrániť
    3. Psychomania- moja spriaznena dusa:)

      Odstrániť
  4. vyzerajú pekne :) a strašne nenávidím, keď je v produktoch narýpané! a neskutočne ma irituje, keď ženy už len do tieňov rýpu, nie to, keď som si chcela kúpiť gélovú linku a v troch! bolo zarýpané! našťastie som si všimla, že je uvoľnené viečko na každom, takže som už vedela, čo ma čaká vnútri a tak aj bolo.. nakoniec sa mi podarilo nájsť jednu neporušenú a bola som šťastná ako blcha..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja uz to skusam tak, ze vyberam veci zozadu, ale zial uz ani to nie je pravidlo, ze nie su nacate, myslim, ze ja tieto som vyberala takou strategiou..a "nevydalo"

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já tyhle balzámy v kelímcích, do kterých musím strkat prsty nemám moc ráda, klasická tyčinka je pro mě nejpraktičtější. Ale musím říct, že jsem se po nich taky koukala, ale nakonec jsem je v obchodě nechala vlastnímu osudu.

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Taky nemám moc v oblibě kelímkové balzámy, nicméně jeden jsem si oblíbila a používám ho též jen na noc nebo když jsem doma. Jde o balzám na rty od I love cosmetics... Strawberries & Milkshake, krásně voní (opravdu jako jahodový milkshake) a rty pěkně hydratuje, alespoň mě. Ostatní výrobky ale od té značky byly katastrofa. A "rozrýpané" věci v drogerii nesnáším. Je to prostě nehygienické, zvláště když jde o tyhle balzámy. Ale lidi jsou lidi...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. su mile, ale presne ako viacere predo mnou, ani ja nemam rada veci v kelimkoch, je to nehygienicke.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Začínám litovat, že jsem si žádný nekoupila :(

    OdpovedaťOdstrániť
  10. vypadá to skvěle :)

    styleofmacy.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. rada by som sa Ti vyjadrila, ale kelímkový typ balzamov až tak neobľubujem, mám síce asi 5 doma, ale tie som poväčšine len dostala...
    a k tým testerom, ešte sa mi to nestalo, lebo si na to dávam pozor :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj tak si cenim, ze si sa vyjadrila,....ja si davam pozor a aj tak....

      Odstrániť
  12. ty balzámy jsou úžasný,nejradcši bych si je koupila všechny,ale nemůžu kvůli přesnému rozpočtovému plánu:) ale měla jsem ten růžový,a úžasně zbarvuje♥

    OdpovedaťOdstrániť
  13. krasne obaly..ale neznasam balzamy, kam musim pchat prsty, to je pre mna nieco nemyslitelne :-/....a k tym "rypnutiam" tiez otvaram a pozeram ci je alebo nie je, ale vacsinou berem vzdy vsetko zasadne zo zadnych radov ci uz potraviny alebo kozmetiku...

    OdpovedaťOdstrániť
  14. vyzerajú krásne, ale ani ja nemám rada takéto kelímky..mám vždy dlhšie nechty, takže by mi to skončilo vždy pod nimi..a to mi príde strašne nehygienické..škoda..vyzerajú fakt rozkošne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. vyzerajú fajn, ale ako čítam majú umelé vône, to moc nemusím
    a tiež neznášam, keď niekto otvára a skúša hlavne rúže..načo sú tam potom testery?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ved, aj ked essence a testeri...ked sa kuknes tester z niecoho, co tam ani nie je...myslim odtiene licenky, sice tam su, ale take, co boli hadam este kedysi...

      Odstrániť
  16. ešte som ich nemala, no vyzerajú krásne (aspoň ten obal teda:D)
    kelímkové balzamy mám akurát tak rada z Marks&Spencer - tie majú super vône a kelímok je širší,praktickejší:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. kelímkový balzam mám len jeden a používam ho na noc :) inak tiež ho nanášam nechtom aby mi nikam nezaliezol :) ale keď ho miniem tak si už tento typ asi nekúpim...

    http://mynewbeautybook.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Ja som si kupila jeden z nich len voli tomu obalu :D A mam ruzovy, ostatne mi vobec nevonali :/ Pekne hydratuje, jemnulinko farbi a pery sa lesknu :) Ja som spokojna. Btw. tiez len na domace pouzitie :)) Napisala by som aj ako voni, ale nemam ho momentalne doma a nevlastnim ho ani tak dlho, aby som to vedela povedat naurcito co citim :D

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Smiat sa sa po anglicky pise laugh. Detto si oprav oznacenie co je tusim standardne Read More alebo neviem co... "one click for continnue reading" na "one click to continue reading". Niektore standardne veci vie v pohode odstranit aj klasicky spellcheck ak v AJ nie si doma, ale pozor na to, nerobi to dobry dojem. Grammar Nazi, ja viem ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)