štvrtok 22. marca 2012

Keď prichádza sklamanie...

Photobucket
...sme z toho smutné.
Nielen preto, že sme "vyvalili" peniaze za niečo, čo nesplnilo očakávanie, ale aj preto, že nám je to vlastne nanič. Mne to však väčšinou nedá a z toho mála sa snažím aj tak niečo vyťažiť. Jednoducho mi je ľúto niečo len tak vyhodiť. A čo vy? Bez milosti vyhadzujete, alebo dávate druhú šancu?

Ja dávam týmto kozmetickým produktom druhú šancu. Tá bude trvať len dovtedy, kým ich neminiem. Opätovnú kúpu nezvažujem.

+++ LUSH LIP SCRUB +++
Najznámejší peeling na pery na svete:). Síce dobre chutná, ale rovnakú úlohu Vám spraví aj ten doma spravený, ktorý si môžete spraviť napríklad podľa tohto NÁVODU
V predajniach LUSH je dostupný 3 príchutiach. Cena sa pohybujú rôzne okolo 6 - 9 eur? Líši sa podľa krajiny. Môj má nápis v taliančine, kedže je z Ríma.
A prečo vlastne nie som spokojná? Pretože rovnakú službu mi spraví aj domáci cukor. Čiže nepotrebný luxus, stačí si cenu prepočítať na 1kg cukru. A ani s tým odstránením šupiniek nie som v siedmom raji. Čakala by som solídnejšiu prácu. Možno je chyba vo mne, ja si ju však nepripúšťam a hádžem to na jeho neschopnosť.:)

+++ BIOPHA HAND CREAM +++
Možno ste v DM-ke zaznamenali nástup nových neopozeraných značiek. Jednou z nich je aj prírodná kozmetika "biopha". Prezentuje sa tým, že netestuje na zvieratách, je bez silikónov, parabénov, umelých farbív. V poslednej dobe ma očaril účinok "morrocan oil-u", keď som zbadala, že tento krém obsahuje aj arganový olej neváhala som. Biokvalitu možno poznáte už podľa "vône", ktorá mne osobne nie je absolútne "pochuti". Je nepopísateľná. Mne smrdí. Výrobok je však opatrený "plombičkou" a tak si ho pred kúpou neovoniate. 
K tomuto nedostatku sa ešte pripočíta to, že zanecháva mastný film viditeľný aj voľným okom. Chrbát ruky mám síce ráno jemný, ale už po prvom umytí cítim vysušené ruky. Toto sa mi ešte pri žiadnom kréme nestalo. 
Týmto ma odradil aj zvyšku kozmetických produktov tejto značky. Najhlavnejším dôvodom bude "bio-vôňa", pre mňa "smrad".
Cena 6,99 eura za 150 ml.

+++ L´OREAL INFALLIBLE  NEVER FAIL LIPCOLOUR COMPACT +++
Čo viac si želať ako mať pri nanášaní rúžu poruke vždy zrkadielko? Vašu túžbu splní toto kompaktné balenie.
Na pery si nanesiete farbu, počkáte 2 minúty a "uzamknete" balzámom, ktorý nádherne cukrovo vonia.  
Všetko by bolo ideálne, keby nemám po nanesení na pery pocit akoby som si naniesla voskovku. Samotná farebná zložka po nanesení lepí, vďaka priehľadnej bázi má však lepšiu výdrž a dokonca sa neotláča. 
Mali ste ho, keď sa u nás ešte bežne predával?

+++   COCOA BUTTER & VANILLA talc +++
Myslím, že to bolo u Rendy, kde som si prečítala o telovom púdri z Marks and Spencer s výťažkami s kokosového masla a vanilky. Pre mňa vlastne zbytočnosť, kedže kým som ho nemala, tak ma žiadne púdre na telo ani netrápili, ale odolať som nemohla. Pokožka je po ňom pekne hladká a voňavá. Prečo teda u mňa prepadol?
Kvôli baleniu a nanášaniu. V hornom dieli sú dierky, cez ktoré by sa púder teoreticky mohol bez problémov dostať. Môj ich má však takmer stále skôr zapchaté a obsah sa mi práši popod uzáver. V konečnom dôsledku je všade okolo mňa. Takže za vôňu hovorím áno, za balenie nie. Pri nanášaní by ste mali zabrániť kontaktom s nosom a ústami.
Cena 1,79 eura.
A čo vy a púdre na telo?

A ak chcete vedieť, kde nájdete mamuta, šup na FACEBOOK;)!

Zajtra je konečne piatok, tak si cez víkend riadne oddýchnite!

19 komentárov:

  1. Ja veci nevyhadzujem a dávam ďalšie šance :) aj keď niekedy tie veci na svoju šancu čakajú až kým nie sú po záruke :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no, tak ako sa vravi, nemoze byt stake nedela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hned jsem si ráno udělala domáci scrub na rty...nejen, že je to o hodně levnější, ale mám z toho i tak nějak lepší pocit, když je to domcí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Druhou šanci většinou nedávám, ale vím, že každému sedí jiné výrobky, takže krémy putují dál. Třeba ke kamarádkám, k sestře..

    Kateřina

    http://paninky.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj evie, jak kosmetika nesedne, je to vždycky na houby. Většinou to řeším tak, že nejdřív nabídnu věc mamce a kamarádkám, a když to nikdo nechce, tak nezbývá, než to vyhodit. I když je to někdy škoda. Ale tak co s tím, že.
    Anebo když je to krém, co mi nesedl na obličej, nebo na tělo... tak ho vypatlám na chodidla :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. hey sweetheart love ur blog. and thanks for the link love ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  7. no ja taketo "nepodarky" niekomu dam,a ona ak nieje spokojna nech to vyhodi :D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Hey there! Thanks so much for the comment on my blog! Have a great weekend!!

    www.plentyforpennies.blogspot.com
    Vintage Collar Necklace Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Milá Evie, ten krémík na ruce vypadá fakt úžasně. Musím se po něm mrknout. BIO kosmetiku já moc ráda, ikdyž arganovému oleji jsem dosud nepřišla na vůni...ale je skvělej pomocník, takže díky za tip:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no tak neviem, ci ti tento sadnes..ja som si o tomto myslela, ze bude lepsie hydratovat..

      Odstrániť
  10. To sklame :///... ja väčšinou nepoužívam,a potom sa to proste pri upratovaní nejak vyhodí..prípadne,ak vyhovujú veci iným členom našej ženskej famílie tak putuje inde.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Vždy se na těchto "zbytečných nákupech" snažím najít něco pozitivního. Minimálně vím, že si to příště už nekoupím :D :)
    Právě s kamarádkou rozjíždíme taky blog. Kdyby se ti chtělo, můžeš se taky někdy podívat. Příspěvky by měly,jak bychom si přály, přibývat skoro každý den. Budeme rády:)
    http://fairy-tales-of-yesterday.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Skvělá recenze...i když negativní. Určitě to uchrání mnohé z nás před zklamáním, které sis prodělala ty...

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ja sa to väčšinou snažím niekomu podarovať, teda sestrám :) alebo kamoškám, ak to nik nechce tiež sa to snažím použiť a nevyhodiť to len tak...len niekedy to používam do tej doby, alebo lepšie povedané mi to stojí na poličke, že sa to potom použiť ani nedá

    OdpovedaťOdstrániť
  14. nemôžem si pomôcť,musím to napísať - ale bio výrobky sú proste bio! nekupujú sa, pretože sú módne, ale kvôli istým zásadám a presvedčeniu, neobsahujú nechutné chemické prísady, takže je logické očakávať, že nebudú príjemne voňať umelou jahôdkou a vďaka kdejakým hnusom sa napr. rýchlejšie vstrebávať a pod. ... ja len toľko, pekný deň :)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)