nedeľa 1. apríla 2012

JOICO

Už pár dní mám pripravenú recenziu na šampón a kondicionér od značky Joico.
Teda pripravená bola zatiaľ len v mojej hlave.
Konečne sa dostala písomnú podobu.
V prvom rade otázka na Vás, či už máte nejakú skúsenosť s touto značkou, alebo ste o nej aspoň počuli.
Jeden čas bola Joico-mánia na youtube. Do povedomia sa mi vtedy dostala rada K-PAK určená hlavne na rekonštrukciu poškodených, chemicky a tepelne zničených vlasov.
Aj keď moje vlasy na tom neboli až tak zle, zaujala ma a keď som ich zbadala nebolo cesty späť. Bohužiaľ mali len kondicionér a preto som šampón vybrala z inej rady tejto značky.
Body luxe thickening shampoo obsahujúci proteíny z ovsa vlasy jemne čistí a dodáva im silu a objem, pričom hodnoty pH sa ževraj pohybujú medzi 4,5-5,5. Po použití šampónu som cítila príjemný pocit čistoty, ktorý podporovala aj klasická vôňa profesionálnych produktov. Vlasy na mňa pôsobili ozaj pevnejšie a možno aj vďaka spolupráci vlasových stylingových produktov aj objemnejšie. I keď po prvých dvoch razoch som mala dojem, že oba "poletia". Vlasy som mala ako chemlón. Našťastie som im dala tretiu šancu a spolu sme to dopracovali až k úspešnému koncu.
Menej spokojná som bola s toľko vychvaľovaným K-PAK Color therapy conditioner. Ten sľubuje hydratáciu a "opravu" narušených vlasov, zanechávajúc ich silné, zdravé a chránené. Pri tomto moc nesadla ani vôňa. Pri jeho umývaní som však cítila príjemne hladké vlasy. A to je u mňa tak trochu znak, že kondicióner funguje. Spomínanú hydratáciu som teda moc nevidela ani necítila a kedže nemám extra poškodené vlasy ani zázračné vylepšenie. Preto som po umytí používala Morrocanoil a všetko bolo v poriadku. Prečítala som si teda viac recenzií na tento produkt. Dozvedela som sa, že je vhodnejší pre FAKT poškodené vlasy a tie, ktoré majú vlasy v podstate v poriadku by sa mu mali radšej vyhnúť, lebo je pre ne skôr na škodu.

Suma sumárum oba produkty som zdárne dominula. Nad opätovnou kúpu neuvažujem. Spomínané spevnenie mi časom pripomínalo skôr drôtiky. A používanie kondicionéru tiež nebola prechádzka ružovou záhradou, vďaka "vôni", dala sa zniesť, ale mám rada, keď "to" vonia. Objem však pekne držal. Ku koncu som mala dojem, že vlasy sú nimi skôr preťažené, alebo žeby to chcelo už jarný zostrih?

Značka ma neohúrila. Preto by som povedala, že vydržíte aj bez týchto dvoch produktov.

Balenie obsahuje 300 ml so malinkým vysunutým zobáčikom vďaka, ktorému sa dobre a ľahko otvára aj keď máte mokré ruky.

Mali ste aj vy niekedy pocit, že šampón, ktorý ste na začiatku "zbožňovali" zrazu prestal byť dobrý? Alebo opačne taký, čo ste mali chuť po prvom použití vyhodiť bol zrazu super?

8 komentárov:

  1. joico, jak se to asi vyslovuje? :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S temito od Joico nemam zkusenost, ale pouzivala jsme Moisture Recovery (ty modre) sampon a kondicioner a je to muj nejoblibenejsi dvojka. A to jsem vyzkousela kdeco :) Vlasy byly krasne hydratovane a vubec nezatizene a navic mi baleni vydrzelo pul roku. Mozna by to chtelo jiny typ samponu a kondicioneru na tvoje vlasy.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. od Joico som mala olejcek K pak, bol vcelku fajn...ale co si neviem vynachvalit je stylingovy krem z modreho hydratacneho radu, ronecne nieco, co moje tazke, huste vlasy zanecha lahucke a vyrovnane!
    S tymi samponmi to je neverending story... ale mna to bavi, skusat stale nove, takze sa nestazujem. Lenze ziadne druhe sance pri samponoch u mna neexistuju. Zo skusenosti, ak mi nejaky nesadne na prvy krat, ani na druhy krat sa zazrak nekona.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ani len nepoznám túto značku...radšej používam niečo overené a skúšam to striedať a hladať cestu,ktorá sa mi páči najviac...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pred par dnami som si objednala sadu K-Pak na odporucanie mojej kadernicky. V salone mi dala doporiadku moje suche vlasy bez zivota prave znackou Joico. Kozmetika je z Ameriky, na Slovensku asi este malo znama ale zo svojej skusenosti mozem odporucit kto ma suche a znicene vlasy. Smelo do toho! :-)

      Odstrániť
  5. Tuhle značku vůbec neznám...Pěkná recenze:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já sem teda z profesionálních značek vyzkoušela jen Maximu. Většinou jinak používám obyčejné drogerkové šmpony protože moje vlasy nejsou nijak náročné ale už dlouho se chystám vyzkoušet Lee Stafford... O tomhle slyším prvně teda :)))

    http://deerwithorns.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Joico products are very good, sometimes expensives...
    Thanks for watching me!

    priohmy.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)