utorok 29. mája 2012

May love "like-s"

Tie, ktoré to tu sledujú pravidelne si isto všimli, že minulý mesiac bol ochudobnený o túto rubriku. Nové výrobky ešte neboli dostatočne otestované a zvyšok tvorili tie, ktoré sa tu buď už ukázali, alebo ma nepresvedčili natoľko, aby sa tu objavili. Aspoň ste si oddýchli (a vaše peňaženky hádam tiež, aj keď pochybujem, kedže na ostatných blogoch tiež nachádzam množstvo užitočných a niekedy aj neužitočných tipov, ktoré by som chcela vyskúšať, prípadne doplniť do skrine).
+++ PAUL MITCHELL +++
Spomenula som ho už, keď som písala o mojich strastiach v kaderníctve Klier. Práve tu máte možnosť si tieto produkty zakúpiť.
Vybrali sme si šampón a kúru z rady "moisture". Odporúčala nám ich priamo pani, ktorá sa nám venovala, spomenula tiež, že sú s ním zákazníčky veľmi spokojné a jedna sa dokonca vrátila po ďalšie balenie v krátkom čase. Aby jej náhodou nedošlo.
Tieto výrobky by mali byť prírodné a čistiť vlasy od silikónov. Aspoň tak nám bolo povedané v salóne. Navyše netestujú ani nepodporujú testovanie na zvieratkách.
Oficiálne na obale:
Šampón pre vyváženú vlhkosť dodáva vlhkosť a proteíny, slabé vlasy by sa mali lesknúť, žiariť a byť hebké.
Cena: 17,60 eura.
Intenzívna zvlhčujúca kúra je určená pre suché a unavené vlasy. Extra výdatná, do hĺbky pôsobiaca starostlivosť pre hebké a lesklé vlasy. Vlasy posilňuje a tie je potom možné lepšie tepelne upraviť.
Používa sa raz týždenne, doba pôsobenia je 3-5 minút.
Cena 23,20 eura.
Môj verdikt:
Aj napriek cene Vám oba produkty odporúčam. To, čo sľubujú na obale aj splnia. Patria medzi naj duo, aké sa mi do ruky dostalo. Ak ste majiteľkami skutočne suchých vlasov, prípadne ich tepelne "týrate" k starostlivosti by som pridala aj olejček a okrem končekov ho použila s mierou aj na zvyšok vlasov. 
Pred kúpou odporúčam ovoňať, pretože vôňa je špecifická, mne nevadí, ale každý sme iný. Niečo mi ju pripomína, ale neviem si vybaviť čo. Možno jabĺčka? Kúra ma ešte špecifickejšiu "vôňu".
Vlasy budete mať po použití lesklé, mäkké a živé (myslím, vo význame, že ožijú!) s pocitom čistoty.

Zo stylingu sme si vybrali dva výrobky, k tomu druhému som sa ešte nedostala. 
Paul Mitchell extra body je sprej, sľubujúci objem od korienkov. Stačí ho nastriekať ku korienkom, vyfénovať a nebudete mať "pripleštenú" helmu. Aplikátor je praktický, trafíte s ním presne kam treba, ku korienkom. Ja som lenivá na fénovanie celej hlavy, zvyčajne "postačujúco" ofénujem korienky a tým to pre mňa "hasne". Aj napriek tejto mojej "odfláknutej" robote sa nemôžem stažovať. Sprej na vlasoch necítite, ale pritom drží a nezlepuje vlasy. Taktiež môžem jedine odporúčať. 
Vôňa je mi omnoho milšia ako u šampónov a kúry, takže tu nemôžem nič vytknúť.
Cena: 22 eur.

....aby to dnes nebolo len o drahých produktoch, (ktoré však dosť dlho vydržia), mám tu pre Vás aj niečo menej náročné na "chuderku" peňaženku. Vyváženosť predsa musí byť!

+++ ZIAJA body lotion +++
Po "ziajománií" som dala aj ja šancu tejto značke (z vlastného vrecka). Čaká na mňa ešte očný krém, ku ktorému sa asi tak skoro nedostanem, ale to už trocha odbočujem. 
Cena okolo 2,50 eura (alebo 5?), pokiaľ sa nepletiem (môžete ma opraviť), ma navnadila na telové mlieko z kozieho mlieka. Druhá varianta s olivami mi nevoňala. A viete ako to je.. Čo vám nevonia, to neberte:).
"Oňuchala" som teda túto "čistú". No moc ma nebrala, ale však, čo budem vymýšľať. 
Nakoniec mi mlieko zavoňalo a ja už plánujem jeho opätovnú kúpu. Mám po ňom tak hebkú pokožku, že by som sa sama seba stále dotýkala a to nie som úchyl:). Fakt skúste! Odporúčam! Vopred však ovoňajte, ktoré vám vonia lepšie. 
Navyše krásne vsiakne a nezanecháva mastný film!
Vhodný pre suchú a normálnu pokožku.
Podľa popisu regeneruje vrchnú pokožku, tiež intenzívne hydratuje a vyhladzuje. Takže plní sľuby!
Objem 400 ml, praktické balenie s pumpičkou.

Odlakovač má svoj domov v Bille za cenu 1,50-2,50 eura. Čoraz populárnejší kelímok na odlakovanie v malej verzií, vhodný aj na cestovanie a najmä vtedy, keď ste lenivé odlakovať si nechty s vatou. A poznáme to, keď máme všetky nechty nalakované a do jedného si ťukneme, však!? Stačí ponoriť jeden prst a je to. Neriskujete, tak ako s vatou, že si odlakujete aj ďalší...

Essence bronzing powder je značne rozdrvený. Bol posledný a kedže je dostať len v druhom stojane, (ktorý nie je všade), brala som aj tento ťuknutý. A potom sa tak akosi sám rozpadol. Pomohlo mu k tomu aj cestovanie v kozmetickej taštičke.
Obsahuje trblietavé čiastočky, mne osobne nejak zvlášť neprekážajú, ale viem, že niektoré ich fakt nemusia.
Zobrala som verziu pre blondínky, aj keď mám tmavšie vlasy. Je to taký môj zvyk, pretože verzie pre brunetky mi zvyčajne prídu už pritmavé. Zatiaľ, čo s verziami pre blondínky sa dá vždy pracovať. Musím upozorniť, že ide o dosť prášivý púder, pričom sa v pôvodnej verzií skladal asi zo 4-5 farieb. Z dvoch pekne ubúdalo (prášivé farby so žltým tónom) a dve zostali ako skala (svetlotehlovohnedá-ak si dobre pamätám), takmer netknuté, až kým sa celý nerozpadol a nepremiešal. Súčasťou bola aj krémovo-biela.
Stále som však nedošla na to, či čierne bodky, ktoré mám na lícach, nie sú zrovna jeho "prácou". Boli tam aj  predtým, ale v poslednej dobe sa mi ich podarilo zredukovať, niečo je však ešte stále ich "živnou" pôdou. Verím tomu, že má čistý štít a nakoniec to nebude jeho vinou, kedže mám sama o sebe problematickú pleť.
Mali ste ho? Vyhovoval vám?

Nedávno som tiež objavilo čaro klieštikov na riasy. Objavila som Ameriku:). Riasy mám s nimi jemne vytočené, lepšie sa mi maľujú. Tieto pochádzajú zo Sephory.

A konečne lícenka L´oreal odtieň "Santal wood". Zanechá pekný prirodzený rumenec. Dá sa vrstviť. Podľa mňa je skrátka univerzálna nielen farbou- do ružova, ale vhodná aj pre všetky vekové kategórie. Balenie je so štetčekom a zrkadielkom, na ktoré som takmer celkom zabudla, pretože ich nepoužívam:).
Páči sa mi aj malé balenie, ideálne do kabelky + pomaly z nej ubúda. Drží na líčkach!
p.s. Nie je to úplne matná farba, má v sebe pár rozžiarujúcich čiastočiek, ktoré povedzme si narovinu, nie sú na škodu.

Photobucket

Tzv. swatche: Moc nevyniknú, ale aspoň niečo...škoda, že ich nevidíte naživo.
Photobucket
Ak ste niečo z uvedených vyskúšali, poteší ma, ak napíšete, či máte rovnaký názor...
Taktiež ma potešia tipy, čo v poslednej dobe zaujalo Vás!
Dúfam, že máte za sebou úžasný mesiac a aj tieto posledné dni ho v takom duchu dotiahnete do konca!

Čím ste si v poslednej dobe urobili radosť (materiálne / nemateriálne-napr.zážitkom, úsmevom,..)?

17 komentárov:

  1. Paul Mitchell Extra body vyzerá fajn, moje vlasy bez objemu by si s ním istotne rozumeli. Avšak, cena je celkom vysoká =/ Nepoužívala si predtým niečo na objem, čo ti vyhovovalo?

    Z materiálnych vecí som si urobila radosť olejom na vlasy, ktorý som si objednala z www.hennayvette.sk a z nemateriálnych vecí mi vie vyčariť úsmev na tvári môj priateľ :)

    www.stoker-dewy.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ked som uz fakt leniva umyt si vlasy a su "kvapku" splihnute, vycesem si vlasy Tangle teezerom (hreben) a vlasy maju hned objem, spokojna som bola aj so Sebastianom (penou), neviem celkom v akej cene sa pohybuje na SR, ale myslim, ze tiez trosku viac.
      Zalezi aky je tvoj "strop", ale zatial ma nic nezaujalo z lacnejsich ako toto...:)

      Odstrániť
  2. Ta vlasová kosmetika zní moc dobře. Hlavně na zvlhčení vlasů - to je úžasnej název jak přilákat nás s vysušenými vlasy a konečky:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. I use Paul Mitchell shampoo, I love this products!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bezva tipy na péči o vlasy. Děkuji. Zkusila bych i sprej ke kořínkům na super objem.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ten pudr essence mám taky a připadá mi super, za ty peníze je podle mě fakt skvělý

    OdpovedaťOdstrániť
  6. skvělý přípravky)
    xoxo
    http://dreamaboutflowers.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. začínám právě s blogem, budu ráda když se podíváš a třeba se staneš mím čtenářem, chtěla bych se taky dostat do toho blogovýho světa :) Děkuju, ahoj :)
    www.tery-s.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Všetko vyzerá lákavo :)

    http://stylebookbysarah.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Bronzer od Essence taky používám, ale u nás už ho bohužel nemají... :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ahoj, jsem novou followerkou a rada bych te pozvala i k sobe - na giveaway :) o kokosovy olej!

    Pa Belle Hanele

    http://bellehanele.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Já mám takovéhle odlakovače nejradši, přijde mi, že jsou mnohem lepší)
    http://trappedintheimagination.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)