pondelok 25. júna 2012

Ever green

Ako ste si vychutnali víkend?

U mňa sú v poslednej dobe zrovna tieto dni najakčnejšie:D. Teda nie doslova, veď aj pracovná časť týždňa je dosť úmorná. Tento som si zaumienila, že konečne mame doprajem pravú thajskú masáž. A kedže predsa len výhodnejšie je ju zobrať do hlavného mesta ako kdesi do Thajska, spravili sme si mini-výlet.
Dokonca sme náš cieľ vďaka navigácií našli pomerne rýchlo. Pokiaľ teda opomeniem, to je jej vytrvalé omieľanie, že máme odbočiť doprava, tam kde bol zákaz odbočenia doprava:D. Ale kedže sme s ňou už staré parťáčky, na jej vrtochy sme si navykli. Ako keď nám raz spravila "relaxačnú" odbočku do dediny, z ktorej sme vzápätí vyšli späť na cestu, po ktorej sme šli. Veď prečo by sme prešli 500m po nej, keď môžeme poobdivovať krásy rakúskeho vidieka.

Pokiaľ máte navigáciu, ako si spolu nažívate? Máte nejakú veselú príhodu? Alebo aj nejakú inú, keď už je navigácia skoro v každom druhom mobile?

S mobilovou mám tiež jednu. Neskoro večer sme dorazili do Paríža. Boli sme unavený, vytiahli sme mobil, že nájdeme "zabookované" ubytko. No a akosi sa nám mapu podarilo vymazať (Vtedy po nás tiež niečo chcela a mohli sme zvoliť len možnosť áno/nie. A kedže nám zostala len červená bodka na bielom pozadí, je evidentné, že sme nezvolili správnu odpoveď:). Medzi nami myslím, že tá ani neexistovala. Našťastie sme mali záložnú papierovú mapu. Nad tú niet!
Photobucket
Photobucket
V poslednej dobe je pre mňa obchádzanie a hlavne návšteva Manga nebezpečné. Zatiaľ, čo kedysi som predajňu prešla a nič nenašla, teraz odchádzam takmer vždy s niečím. Ešte, že ho u nás nemáme.;)
Máte aj vy obchod, kde vždy niečo nájdete, aj keby ste nechceli?

Fotka je zo skúšania trička z predošlých obrázkov:).
Asi by som sa mala naučiť pózovať, ale kedže toto je len také spestrenie blogu, netreba to brať vážne. Alebo žeby hej?:)
Photobucket
Paps

15 komentárov:

  1. tvoje vlasy sú nádherné :O dúfam že sa aj ja dopracujem do takej dlžky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to je asi prvy kompliment na moje vlasy, dakujem:)

      Odstrániť
  2. u mňa je takýmto obchodom HM-ko. Aj keď nechcem, tak si niečo prostě musím kúpiť, asi už to bude závislosť:) Inak tie pásikavé šaty sú pekné:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty námořnické šaty jsou krásné. Potřebovala bych je ale vidět i zepředu...:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja by som ti to rada dopriala, ale zial fotku spredu mam len z domu a je strasne tmava, tak by si z nej nic nemala...(len dodam, aby nedoslo k nedorozumenia, ze v nich som prisla do predajne):)

      Odstrániť
  4. jeeej, tie saticky su nadherne, taka letna kombinacia farieb. Dufam, ze si sa velmi neokunala a zobrala si si ich :) ja mam viacero takych obchodov, ale kedze na nakupy nechodim velmi casto, tak vzdy riesim neprekonatelny problem. To co sa mi paci, nemaju v mojom cisle, alebo v takej farbe ako chcem a tym padom sa mi vyber nehorazne zuzuje :D

    http://znackovakozmetika.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. v tych satickach som dosla do obchodu:)...ja momentalen riesim, ze nikde nemaju vyhliadnuty svetrik v mint farbe v mojom cisle..

      Odstrániť
  5. love it!
    nice post :)

    http://glamourgirl-bg.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. máš nádhernééé vlasy:))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. No tak já mám takový obchod skoro každý :D:D
    S navigaci ani s mapou nemám dobré zkušenosti.. Vzhledem k tomu, že zcela postrádám orientační smysl mi nikdy nepomůže ani jedno :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ty šaty na poslední fotce vypadají pěkně:)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)