nedeľa 24. júna 2012

Romantický "cracking"

No neviem nakoľko je romantický, ale muškátové kvietka túto atmosféru rozhodne navodili.
Pekne si spolu ladia. Ďalšia možnosť ako zlikvidovať zásoby "crackovacieho" laku.
Varianta s bielou mi pripadá jemnejšia, mojim očiam prívetivejšia:).
A Vám?
Páči sa Vám viac ako táto?

Aby som Vás stále neodbíjala len obrázkami, napadlo ma, že by som Vám mohla ukázať, čo sú moje najviac používané produkty za poslednú dobu:
  • nedávno mama využila akciu -20% so značkou Bourjois, ktorá prebiehala v parfumériach Fann. Odniesla si novinku - odlakovač vo fľaštičke. Výborný na expresné odlakovanie! Stačí strčiť prst a behom chvíľky môžete pracovať na novom dizajne. Priznám sa, že z doteraz používaných odklakovačov je práve tento najšetrnejší k mojej pokožke. Bodaj by aj nie, keď obsahuje výživný mandľový olej. Uvidíte na vlastné oči, žiadne vysušené nechtové okolie! Veľké plus má u mňa aj za to, že po odlakovaní má príjemnú vôňu, ktorú by som opísala ako sladkastú (ovocie+vanilka). Aj keď takéto vône nevyhľadávam, táto mi vonkoncom nevadí. Odporúčam všetkými "desiatimi"!
  • Po odlakovaní používam také to "orezávatko" na prebytočnú nechtovú kožičku. Túto terminológiu moc neovládam. Pri používaní to chce troška cviku a citu. Pokiaľ kožička na nechte nezavadzia, použijem pri drobných úpravách len drievko na zatláčanie nechtovej kožičky od Essence (z ružového dreva).
  • Ako podklad momentálne používam Miracle cure od Sally Hansen. Určený je najmä na problematické nechty a výsledok by ste mali vidieť už do 3 dní. Podľa mňa je toto trošku odvážny výrok. Každopádne u mňa závisí od laku, ako nakoniec spomínaný lak na nechte drží. Inak výrazný výsledok nevidim. Po nanesení mi však pekne vyhladí povrch aj pri štiepajúcich sa končekoch. Lak by mal vyplniť mikrominerálmi prasklinky a poškodenia a posilniť a spevniť nechty, zabrániť odlupovaniu a štiepeniu nechtových vrstiev, tým, že ich spojí dokopy. Obsahuje prírodné proteíny a antioxidanty na posilnenie nechtov. V "reále" pri použití s červeným lakom od Sally Hansen držal tak, že som si pripadala, že mám "gélovky" , s nude odtieňom od rovnakej značky to už rozhodne tak ružovo nevyzeralo a pre zmenu s ružovou Cosmeticou fanaticou držal opäť dobre. Verdikt znie: svoju prácu u mňa odvedie len na povrchu nechtu. Čo nie je to, čo sľubuje!
  • Po tomto kroku nasleduje voľná disciplína, ako napr. dnes ružová neónková Cosmetica Fanatica (ako vždy pri fotení je farba skreslená), na ňu biely "cracking" od Bell-u.
  • Výsledok zafixujem opäť Sally Hansen-om Double duty. Dá sa použiť aj ako podklad, aj ako nadlak. Mal by posiľovať nechty. Krabičku sa mi asi už podarilo vyhodiť, ale snáď Vám takýto krátky popis stači. Len dodám, že mám po ňom krásne lesklé nechty, skoro ako gélové, nechty sú odolnejšie, ale tiež závisí od použitého laku. Krásne vyhladí povrch. Myslím, že na trhu nájdete aj lacnejšiu značku, ktorá poslúži rovnako. Možno aj ospevovaný Better than gel nails, ktorý sa mi zatiaľ nepodarilo zohnať. Ale ja ho raz budem mať! Zatiaľ mi zostáva tento:).


Tak toto je môj postup. Určite nie je podľa nejakých správnych pravidiel, ale ja som s ním každopádne spokojná. Určite mi napíšte ako postupujete Vy! Prípadne aké výrobky na nechty sa osvedčili Vám!
Photobucket
Majte sa úžasne a nech Vám tá pracovná časť týždňa rýchlo utečie!

17 komentárov:

  1. veru odlakovače dokážu strašne vysušiť necht aj pokožku v okolí nechta, na to používam krém, počkám hodku, nech poriadne vsiakne a až tak si lakujem nechtíky :) ....... "orezavatko" tiež také používam :) a som s ním oveľa viac spokojná ako s tymi drievkami :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. po tomto som mala konce prstov ako ked pouzijem dodatocne olejcek na nechty, prijemny pocit bez namahy:), ja to striedam podla toho aky je stav:)

      Odstrániť
  2. Hm, tiez som rozmyslala nad Cosmeticou Fanaticou a jej neonovymi lakmi, len ma trochu zmiatlo to, ze je na nich napisane, ze su pre artificial nails. Tak sa bojim ci v nich nie je nejake svinstvo, ktore by mi moje povodne, neartificial nechty, mohlo znicit :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. priznam sa, ze ja som toto nejak neriesila. Ale mala som nou nalakovane nechty viackrat a nic sa mi zatial nastastie nestalo...Keby chces mozem ti odfotit zlozenie..

      Odstrániť
  3. NEHTY VYPADAJÍ VÁŽNĚ SUPER! ..Nikdy jsem nic podobného na svých nehtech nezkoušela

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Crackingove laky na nechty velmi nemusim, ale tento dizajn sa mi na tebe paci :) to bude asi aj tym kvetinkovym pozadim :) Inak som sa chcela spytat, ze ten odlakovac od Bourjois ma prosim ta aky objem? Zhanam dobry odlakovac a tie z drogerky na uz zacinaju stvat :)

    http://peciatkyaozdobynanechty.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pozadie vie predat, ale aj potopit:)....objem je 75 ml, vnutri je taka spongia...ved to isto poznas..

      Odstrániť
  5. mne sa táto kombinácia veľmi páči :-) a pozadie tomu ešte pridáva

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Teda ten odlakovač by sa zišiel aj mne

    OdpovedaťOdstrániť
  7. poď na giveaway :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/2012/06/giveaway-i.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak tomu říkám letní romantika jak má být! Takový nehtíčky by se mi hodily k muškátům na chatě ;-).
    Nádhera!
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Na fotce to vypadá skvěle, ale mě už se cracking přestal líbit :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa to tiez nepacilo, ked to ficalo, potom som, ze skusim...ale nejak ma to nechytilo..a teraz som vymyslala, co s nim, ked ich uz mam doma:D

      Odstrániť
  10. Veľmi pekné, ďakujem za inšpiráciu! =)

    http://geminka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)