sobota 14. júla 2012

Pre pánov

Myslela som, že sa tu príspevok objaví už včera a dnes si odo mňa trošku oddýchnite. Ale došla som až neskoro večer a vyhrala lenivosť:).
Minule, keď som písala pánskej vôni od STR8, som Vám sľúbila, že občas sa povenujem aj našim pánskym polovičkám. Vkradla som sa do kozmetickej poličky priateľa a aha, čo som našla:). Však ste si všimli, že mužské pohlavie toho k prežitiu potrebuje značne menej.:) Nepotrebujú šampón, balzám, sprcháč, všetko majú v jednom. Žiadne sérum, krémik, make-up. To je spravodlivosť:D. Ľahko sa im potom hovorí, že sú hotový za 5 minút. 
Tak by ma tak zaujímalo, koľko sa chystá Váš chlap, keď idete niekam von v pomere k Vám?


Začnem pekne po poriadku pleťovou kozmetikou: NIVEA FOR MEN Gesichspflege HYDRO GEL pre citlivú pleť. Do hodnotenia výrobkov som aktívne zapojila aj ich spotrebiteľa - priateľa:).
Popis výrobku:

Extra jemné zloženie s Active Comfort Systémom sa rýchlo vstrebáva a hĺbkovo pleť hydratuje.
Ľahké gélové zloženie bez alkoholu s obsahom prírodného harmančeka a aloe vera:
  • pri pravidelnom používaní chráni citlivú pleť proti podráždeniu,
  • upokojuje pleť a pomáha predchádzať jej podráždeniu,
  • vhodné i pre veľmi krátke fúzy,
  • nezanecháva mastný film – potvrdzuje 100 % opýtaných mužov.*
100 % mužov odporúča.*
100 % mužov sa po vyskúšaní rozhodlo používať výrobok i naďalej.*
*Testu sa zúčastnilo 91 mužov.
Čo na to ten môj? Mliečna gélová konzistencia sa mi dobre roztiera. Dobre a rýchlo sa vstrebáva a nedráždi mi pokožku. Nemám rád, keď mi zostane mastný film po použití krému.U tohto sa to nestane. Som  sním maximálne spokojný. Je príjemný. Páči sa aj praktické dávkovanie pumpičkou. Kedže už mám skúsenosť s týmto krémom, viem, že pumpička ho vydávkuje celý. Žiadne mrhanie.
Ja len dodám, že vôňa je typická pre Nivea produkty. Pleť je na dotyk jemnejšia a ja som spokojná, že môj chlap sa o seba aspoň v tomto smere stará a o pár rokov nebude mať pleť ako vysušenú slivku:). 
Cena cca. niečo okolo 6eur, presne si nepamätáme. Množstvo 50 ml. Spotrebovať by sa mal do 12 mesiacov od otvorenia.
Psst, pri testovacom natretí  na popísanie produktov, priateľa chytila eufória a bol od ucha k uchu:). Čosi vtipné a nápadité aj povedal, na vašu škodu, kým som to stihla zaznamenať, zabudla som:DDD.


Balzám po holení NIVEA EXTREME COMFORT obsahuje výťažky zo sladkého drievka a okamžite regeneruje drobné poranenia a aktívne zabraňuje podráždeniu pleti.  Pleť by mal zanechať zdravú a extrémne hladkú bez podráždenia.
Spotrebovať by sa mal do 12 mesiacov, balenie obsahuje 100 ml.
Čo na to ten môj? Používam ho po holení. Na dotyk je mastnejší oproti predošlému dennému krému. A zanecháva pokožku neuveriteľne hladkú. Presne takú, ako sľubujú v popise. Po holení, keď mám pleť podráždenú ju príjemne ukľudní. Vážne! Páči sa mi viac ako klasický tekutý balzám po holení napr. aj od Nivei. 
Ja dodám: Je nazelkavej farba a v tube sviežo vônia. Na pleti mi akosi zdegeneruje a cítim tam akúsi prímes. Mohla byť aj lepšia, ale hlavne, že nevadí nositeľovi. Oproti klasickým balzámom po holení je hutnejší.
Od značky NIVEA je aj gél na vlasy "style freeze" pre elastický styling, ktorý sľubuje absolútne spevnenie a vraj vydrží celý deň. Technológia Elasto Power zaistí návrat účesu do pôvodnej formy za všetkých okolností. Ľahko sa vymýva a nezanecháva zvyšky. Pre zdravé vlasy a pokožku hlavy. 
Zmrazte svoj účes na celý deň!
Spotreba je opäť do 12 mesiacov, množstvo 150 ml.
Čo na to ten môj? Klasická gélová konzistencia. Nemám s ním problém. Dobre sa vymýva a počas dňa drží. Pri nanášaní je trošku lepkavý, zato pri styku s vlasmi sa s ním dajú okamžite tvarovať. Vlasy nie sú na dotyk ako klince, pôsobia elasticky. Got2be bol na porovnanie priesvitný, tekutejší. Na začiatku vlasy len navlhčil, až po čase stuhol a tým sa dal aj tvarovať. Účes však trebalo aj 2x poupravovať a nie vždy je na to toľko času. Navyše stiekol na konce, čím vytvoril na dotyk tvrdé konce ako klince.

Dodatok odo mňa: Vôňa je najintenzívnejšia na začiatku, ku koncu dňa degeneruje a nie je príliš príjemná. Got2be na porovnanie s vôňou vydrží dlhšie.
Gélujú sa chlapi vo vašom okolí? Páči sa Vám to?
Pokiaľ sa to nepreženie, mne osobne pripadá účes upravenejší. Aj tu však platí, že niekedy je zmena príjemná.

"Deal" mesiaca je Fa Cooling shower gel xtreme polar s Air-Condition efektom. Na telo aj vlasy.
Čo na to ten môj? Páči sa mi! Keď som mal nádchu, vďaka obsiahnutému mentolu mi ju až "prerazilo" a znova som sa mohol nadýchnuť. Ako jeden z mála je aj po opláchnutí a osušení z kože cítiť.
Strašne krásne pánsky vonia (hovorím z vlastnej skúsenosti), pena z neho je" namodralá". A vôňa zostáva na koži až do druhého dňa,. Vyskúšané (dokonca aj na mne)!:)))
Cena 1,99 eura za 400 ml. Tomu sa povie dobrá cena, čo poviete?
Photobucket
Photobucket
Aj keď to tak môže vyzerať, tento príspevok nie je sponzorovaný značkou Nivea:D.
S formulovaním odpovedí som priateľovi trošku pomáhala:).
Akú značku pleťovej kozmetiky, gélov, "sprcháčov" používajú muži u vás doma, alebo vo vašom okolí?
A čo Vy a NIVEA?

Krásnu sobotu!

8 komentárov:

  1. Ja som mojmu kupila davnejsie Loreal for men, inak pouzival klasika Nivea, Adidas nieco tiez v zmysle tri v jednom:D a Axe este! ti chlapci su uzasni:D nenarocni:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. my sme sa tiez rozhodovali medzi Loreal a Nivea, nakoniec vyhral lacnejsi:) a uz vyskusany...

      Odstrániť
  2. ja osobne niveu ani gargier nemusím...podľa mňa sú príliš mastné...ale fa-čo telové mlieko používame obaja s ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moj pouziva Old Spice sprchac a deodorant, na veci okolo holenia Niveu a krem na plet Matis z Fann-ka :-). Parfemy/EDT nepouziva a hoci ich stale na nejaky sviatok dostane, vsetky stale rozdame ;-). Ma to proste easy a simple :-).

    VeVe
    imperfectwonderland.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. moj tiez pouzival Old spice, vlastne pouziva, ale tym, ze stale menia obaly a vone, je uz tazke najst tu povodnu, ktora nam vonala...
      A dostane on na sviatok aj nieco, co si necha??:)

      Odstrániť
  4. dobra klasika..
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)