streda 8. augusta 2012

Empties (July)

V najbližšej dobe so mnou moc zábavy nebude. Spravila som si totiž taký môj osobný projekt, ktorého trvanie nie je zatiaľ presne určené. Zo záujmu som si ho predbežne stanovila na 3 mesiace. Uvidím ako sa mi zapáči a či bude mať pokračovanie, alebo ma skôr prestane baviť.

O čo vlastne ide?
Zvedavosť mi nedá a preto som sa rozhodla odkladať si obaly cca. 3 mesiace ( pre dôkladné zaznamenávanie), pričom Vám každý mesiac prinesiem malé zhrnutie, čo som uplynulý mesiac vypotrebovala. Môže byť?

Kto do toho ide so mnou?

Samé môžete zistiť, aké veľké "spotrebiteľky" ste. :)
Za tento mesiac to je:

1. DOVE RENEWING sprchový gél, ktorý sa u mňa dočkal niekoľkonásobnej opätovnej kúpy. Ale čoraz viac neviem prísť na chuť tomu, že aj keď je stále otvorom dole, približne keď miniete polovičku, čoraz horšie sa z tuby dostáva. Ale veľmi príjemne vonia a pokožku nevysušuje. Písala som o ňom TU.

2. + 3. PAUL MITCHELL šampón a kondicionér som podrobne opísala TU, kde som Vám ho doporučovala. Za tým si stojím. Ďalší som si zatiaľ nekúpila, kedže mám doma ešte pár adeptov na spotrebovanie a na vyskúšanie. Vždy je šanca, že nájdete niečo lepšie:P.

4. AVON Rich moisture glycerine hand & nail cream s glycerínom, kalciom a vitamínom E sme dostali ako "podarúnok". Má obnoviť hladinu hydratácie v pokožke a pomáhať chrániť ju pred vysušením. Nechty má zanechávať zdravé a lesklé.
Sama by som si ho nekúpila a popravde už ani nekúpim. Po jeho použití som mala pocit, že vytvoril na pokožke len glycerínový film, ale nevyživil ju. Nemala som ani pocit nejakej hydratácie. Či z neho majú nejaký pôžitok aspoň nechty, zhodnotiť neviem, mám ich nepretržite nalakované. Má klasickú vôňu krémov.

5. URBAN DECAY urban defense tónovací krém Troška sme si s ním nepadli do oka. Teda padli, aj nepadli. Vo všetkom mi vyhovuje, len mi dráždi oči. Viac informácií som vám o ňom prezradila už v tomto príspevku.
Inak mám túto značku veľmi rada. Práve včera ma zaujala ich novinka Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup.

6. NIVEA double effect deodorant ma nenadchol, akurát dostal titul "prepadák". Ak chcete vedieť prečo, odpoveď nájdete v tomto poste. Je to len môj subjektívny názor, pre  niekoho je možno každodenným najlepším kamarátom.

To isté platí aj pri ostatných produktoch, 100 ľudí, 100 chutí. Čo vyhovuje mne, niekomu nemusí, preto ma zaujíma, či ste si kúpili niečo na základe mojich odporúčaní (prípadne, čo to bolo) a či ste boli spokojné?!

7. DOVE Intensive cream for extra dry hands je sám o sebe z môjho pohľadu výživný a hydratačný. Ja som s jeho účinkami bola fakt spokojná. Dove by však mohol popracovať na príjemnejšej vôni. Moje dojmy z neho ste si mohli prečítať už TU.

8. DERMATOLOGICA overnight clearing gel je šťastne minutý. Príjemný vo vzorke, ale do kúpy celého balenia by som neinvestovala, čo som Vám napísala aj TU.

9. ALVERDE očný tieň 01 elegant beige som využila nielen ako tieň, ale aj ako rozjasňovač. Neutrálny svetlý tieň sa nikdy nestratí a hodí sa každému. V "dvojke" s tmavším už tvorí zaujímavejšie líčenie. Ja som ho jeden čas používala samotný len tak, aby sa nepovedalo, že nie som nalíčená. Čo Vám budem hovoriť, lenivosť vie byť niekedy strašne silná:). Kedže takýchto odtieňov mám dosť, moc ľúto mi ho nebolo:). Aspoň mám zo seba dobrý pocit, že som ho minula do dna, kedže tiene sa nemíňajú až tak dobre ako "sprcháče". Aký to bol v skutočnosti odtieň (pred minutím) uvidíte po kliknutí TU.

10. ZIAJA goat´s milk body lotion mi veľmi vyhovoval a za tú cenu si ho plánujem ešte kúpiť. Pred ním sú však ešte iné načaté. Takže až, keď ich miniem:). Príjemne vonia a je za úžasnú cenu. A TU som o ňom popísala viac.

Čo poviete na moje skóre?;)

Vyskúšate to tiež? Nemusíte si odkladať vecí, stačí, keď si všetko minuté zapíšete na papier a za mesiac si to zhodnotíme spolu;). Hm?

Krásny večer!

24 komentárov:

  1. Asi vyzkouším ten DOVE Intensive cream for extra dry hands :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. funguje dobre, len si ho najprv ovonaj, aby si nebola neprijemne prekvapena tou "vonou", ak sa to tak da nazvat.:)

      Odstrániť
  2. ja dove značku mám veľmi rada...a je pravda, že krémy na ruky by mali voňať neodolateľne :) no u nich to akosi neplatí

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne niekedy vadi, ked su az preparfemovane, ale tomuto chyba akakolvek "vona":(...

      Odstrániť
  3. ja určite vyskúšam ZIAJA goats milk body lotion, zaujalo ma keď si o ňom písala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak ti držím palce ať to vydržíš, já si sama sobě slíbila, že nebudu kupovat nic, dokud to nebudu potřebovat, takže žádný krém do zásoby, žádný pudr do zásoby, zákaz! :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ja som si to dala aj na oblecenie, takze uvidim, ci nad sebou vyhram:)), drzim ti palce, je to dost tazke, ked stale chrlia nove a nove produkty a nam to posobi na zmysly a nutka nas to nieco si z tych "uzasnych" veci vybrat:D

      Odstrániť
  5. Zajímavý nápad :) Ráda bych se přidala, no ale obávám se, že by to se mnou nemělo moc smysl :D Když mi nějaký produkt dochází a už v něm mám na jedno dvě použití, tak ho schválně nepouživám a patlám se vším ostatním :D Nevím proč. Možná z nějakého sentimentu nebo smutku, že mi odchází :D Až se mi pak nakupí třeba pět zbytků jedné věci, tak až potom se hecnu a spotřebuju to :D

    Ale jsem zvědavá na tvoje spotřebované produkty :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fiha, tak o tomto som nepocula, ja sa niekedy skor vyzivam v tom, ze mi produkt dochadza a pride na rad dalsi, aj ked niekedy si na nieco tak zvyknem, ze potom tisko spominam, aky bol fajn...ale co uz, ked ma noveho nastupcu...

      Odstrániť
  6. Wau, toto je super nápad, ale u mňa by to bola nuda lebo používam veľa výrobkov naraz, takže by som do empties zaradila za mesiac maximálne šampón a sprcháč... Inak súhlasím s tým že Dove Renewing je viac ako fajn.. všeobecne sprchové gély Dove sú moja srdcovka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak si mozes zo zaujmavosti pisat, co spotrebujes za rok:DD...ja som mala z toho Dove aj tie dalsie, ale tento je tusim naprijemnejsi:)

      Odstrániť
  7. Ja do toho s tebou pojdem :-). Uz mam minute dva vyrobky a flasky stale mam, cize uvidime, ake bude moje skore :-P. Veeelmi zvedava som!

    VeVe (imperfectwonderland.blogspot.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Dove visible care je skvělý i já ho mám po několikáté :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ahoj, chcela by si na Slovensku obchod s MAC kozmetikou? Ak áno, tak daj prosím like na stránku:

    http://www.facebook.com/WeWantMacCosmeticsInSlovakia

    Ak poznáš nejaké kamarátky (slovenky), ktoré by MAC tiež na Slovensku chceli, tak to pošli ďalej. Máme šancu uspieť, ak nás bude dosť!

    P.S.: A prosím, neber to ako reklamu, ale ako pozvanie, naša stránka sa len rozbieha :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Pozývam ťa na giveaway o knihu :)
    http://fashion-paradis.blogspot.sk/2012/08/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  11. grazie mille per il tuo commento sul mio blog!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Můžu s jisotou říct, že jsem příšerná spotřebitelka, bo používám pro mě to nejnutnější a ještě jak si vzpomenu (teda tím myslím samozřejmě tělové krémy a takové), ale takové prasátko, abych se nesprchovala zas nejsem =D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som si uz zvykla pouzivat telove mlieko pravidelne, ale byvali dni napr. v zime, ked som rozmyslala, ci neskocim radsej hned do pyzamy, namiesto, aby som sa zdrzovala kremovaniM:)))

      Odstrániť
  13. Tesi ma Vasa pozornost a dakujem Vam za komentariky, kočky!

    Thanks a lot for your comment!

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)