štvrtok 2. augusta 2012

Favourite time

Už to tak bude, že je za nami ďalší mesiac. Aj keď s júnovými tipmi som meškala takmer pol mesiaca, našla som niečo, čo ma zaujalo v júli.
Podľa  obrázku už asi viete, že to bude:
MAVALA DRY
AUSSIE TAKE THE HEAT CONDITIONER
NYC  TURBO DRY TOP COAT
ŠKRABKA NA PäTY.

To však nebude všetko, lebo tento mesiac mám aj niečo, čo ma neočarilo. 
Najprv rozoberiem to, čo ma zaujalo:

MAVALA DRY prípravok na rýchle zaschnutie laku. Nanáša sa na nechty asi minútu po nalakovaní. MAVALA DRY vysušuje lak na nechtoch v priebehu niekoľkých sekúnd a zároveň zabraňuje olupovaniu a rozmazaniu laku. Dodáva nechtom zdravý lesk a zvyšuje ochranu manikúry.
Mne vyhovuje, mama zas toľko "paf" z neho nie je. Tá, je najspokojnešia s OPI sušičom. Páči sa mi ľahká aplikácia. Kedže si nechty lakujem pomerne často, nie vždy sa mi chce čakať, kým lak uschne. Väčšinou tento čas využívam pri notebooku. Poznamenala by som len, že jeho účinky môžu závisieť aj od toho, aký je samotný lak. Niektoré totiž schnú rýchlejšie aj samé a podaktoré nezaschnú ani s pomocou urýchľovača.
Zoženiete v parfumériach Fann. Cena je okolo 13 eur, s použitím vernostnej Fann karty máte zľavu 10%.

AUSSIE TAKE THE HEAT CONDITIONER som uchmatla ako posledný za neuveriteľnú cenu 0,99 eura (250 ml ) v Tescu na Kamennom námestí (škoda, že ho už nemajú). Rada by som vyskúšala aj iné výrobky tejto značky napr. povestný 3 MINUTES MIRACLE. Chystám sa na to hneď, ako dominiem moje zásoby, čo mi predpokladám bude chvíľku trvať. Navyše som si spravila "osobný projekt", o ktorom Vám napíšem. 
Kondicionér je určený na teplom poškodené vlasy. Aj keď sa používaniu žehličky a fénu skôr vyhýbam, občas tieto vecičky použijem. Samo o sebe nemám extra kvalitné vlasy, čomu neprispieva ani to, že ich mám jemné. Po jeho použití ich mám pekne hladké, žiadne "chuchvalce". Takmer som Vám zabudla povedať, že strašne pekne vonia. 
Určite sa po ňom poobzerajte na ebay-i. A keď chcete ísť na istotu "chňapnite" po 3 minutes miracle, kde sa dá zohnať aj za 9 libier. Ak máte tip na ešte výhodnejší nákup ozvite sa v komentároch. Určite ho uvíta viacero z Vás!

NYC  TURBO DRY TOP COAT spomenula som Vám ho už tomto príspevku. Myslím, že pracuje na podobnom princípe ako sekundové lepidlo (vyťahuje hydratáciu, alebo čo z laku). Viem znie to zvláštne, ale úplne mi ho pripomína. A kto nečítal príspevok, poviem len toľko, že slúži na urýchľovanie schnutia. Aplikuje sa po 2 minútach po nalakovaní lakom, ktorý chcete usušiť. A ja som zatiaľ spokojná. Uvidíme, aké jeho muchy vyjdu časom na povrch. 
Vyskúšali ste ho už?

ŠKRABKA NA PäTY sa objavila v arzenáli mojej mamy. Vlastne som Vám ju zabudla predstaviť už v tipoch na minulý mesiac. S krémom Cien na nohy sa navzájom dopĺňajú. K cene 1,49 eura nie je, čo dodať.
Čo používate teraz v lete na nožky vy, aby boli v reprezentatívnej kondícií? Máte škrabku na nohy alebo ju ani nepotrebujete?
Photobucket

Už dávnejšie som si po nápore ZIAJI na nete kúpila Odličovač očí ZIAJA. Volila som jemnú, nie dvojfázovú variantu (s dvojfázovými nemám moc dobré skúsenosti, možno sa to časom pokúsim zmeniť, zatiaľ, ten čas nenastal). Prečo som si ho vlastne kúpila? Lebo som mala dojem, že Bioderme akoby dochádzali sily. To čo kedysi zvládla ľavou zadnou, jej robilo zrazu veľké problémy. Navyše som mala dojem, že mojim očiam začína vadiť. Ale po vyskúšaní tohto odličovača ju aj naďalej používam. Predošlé problémy zapadli do zabudnutia. Navyše som získala tip na Dermacol-ový odličovač (nepoužíva ho náhodou niekto, kto by "poreferoval", či sa oplatí?). Ale späť k tomuto. Riasenku nedokáže odlíčiť ani po dlhšej dobe  (moja trpezlivosť má tiež svoje hranice) a báza Urban decay mu tiež robí problémy. Toť vše! Preto u mňa dostáva "nedostatočnú"!

NIVEA double effect mi tiež nesplnila očakávania. To, či mám hladšie podpazušie dlhšiu dobu, ako sľubuje posúdiť neviem. Používam epilátor (predpokladám, že doba je rovnaká, či už s ním alebo bez neho. Nekupovala som ho z tohto dôvodu, ale preto, že príjemne voňal. Aj táto vôňa mi bola časom na obtiaž). Zato mi tento anti-perspirant "spríjemnil" chvíle po vypratí čierneho trička. Do práčky šlo celo-čierne. Z práčky s bielymi podpazušiami. Antiperspirant sa totiž v práčke aktivoval studenou vodou a obelel. Stálo ma to niekoľkonásobne prepratie v rukách, kým som z neho tú bielu dostala. Možno má niekto inú skúsenosť, u mňa svoju šancu už prepásol.

Aké sú vaše prepadáky mesiaca? Máte vôbec nejaké?


Photobucket
Aké sú vaše obľúbené výrobky za tento mesiac? Baví vás táto "rubrika"?

p.s. Tak sa mi do tohto príspevku nechcelo a nakoniec som ho celkom rýchlo zvládla:D. Až som sama prekvapená. Dúfam, že sa Vám dobre čítal. 
Potešilo ma, keby ste do komentárov prípadne napísali, čo by chceli na blogu, (aby sa Vám dobre čítal).
Čo Vám tu chýba. Proste čokoľvek, čo Vás napadne!

34 komentárov:

  1. Souhlasím s tím odličovačem, je to naprostá tragédie. Dodělám ho, ale už ho nikdy nechci vidět. Navíc kromě toho, že nic neumí, tak ještě štípe v očích.

    Aussie bych ráda vyzkoušela, bohužel u nás ta možnost není, takže se vrhnu na jinou vlasovou kosmetiku, na kterou mám zálusk. Nicméně taky musím dodělat mé železné zásoby.

    Niveu používám taky, tuto konkrétně mám koupenou, ale ještě jsem ji nezačala používat. Krásně voní, ale zřejmě jsem našla lepší alternativu, která ještě není v našich drogériích, nebo jsem ji zatím v žádné neviděla.

    Ostatně bude určitě v článečku :)

    Tady ty tipy na kosmetiku mám moc ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. wau, dakujem za uzasne dlhy komentar! No ja som ho vytesnila na okraj pouzivania, tak uz ani neviem ci stipal ci nie, kedze neodlicoval.
      Aussie uz nie je ani u nas, ked som ho mala moznost kupit u nas tak som si ho ani nevsimla...ale na ebayi ho zozenies lahko..
      A prezradis tu lepsiu alternativu, som zvedava..:D.

      Odstrániť
  2. o prepadákoch som písala skôr :) a chystám part 2. No a ten kondicionér by som chcela i ja skúsiť :/ len ho nemôžem nájsť

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Propadák žádný nemám :) Mně tu nic nechybí, možná jen nějaké tpc videjko :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. oblíbené? 60 lak od Rimmel London, krém na ruce od ziajy a řasenka one by one :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten krem som chcela vyskusat, zial nablizku ho nikde nepredavaju a ked som bola v BA, tak som si ho zabudla zobrat...

      Odstrániť
  5. škrabku na päty používam, ja mám tu od Essence, dnes mi ju uchmatla mama, že vraj je lepšia ako tá jej :D ......... urýchľovače schnutia nemám, ale uvažujem o tom už dlhšie, že si nejaký kúpim........ a čo sa týka toho odličovača od Ziaji, tak ja ho mám, je to môj jediný výrobok tejto značky, ale som s ním spokojna, mne v pohode odlíči všetko z očí, riasenku, vodeodolnú linku, ceruzku tiene, proste všetko a už ho mám možno tretí mesiac a ešte stále sa mi neminul :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fiha, tak to ma prekvapuje, ze sa ti tak pomaly mina, ...ale kazdy mame ine tempo...a mozno mas vodeoodolnu verziu, nie? lebo u viacerych som videla skor tu variantu...

      Odstrániť
  6. mavala produkty mam velmi rada..:) super clanok inak :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. kiez by bol aussie u nas o5 dostupny.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no toho asi uz nedockame..., ale rozhodne by som nebola proti..

      Odstrániť
  8. Škrabku na päty som nikdy nepoužívala - akosi som ju nepotrebovala, no pochválim sa, dva týždne dozadu som bola 1.krát na pedikúre :DD doteraz som mala aj celkom takú panickú hrôzu z pedikúry, neviem síce prečo, ale budem chodievať pravidelne.
    Antiperspirant mám rada od Vichy (so zeleným vrchnáčikom), má skutočne príjemnú vôňu (čistoty), alebo potom Rexonu s aloe vera takú zelenú...
    A podľa mňa píš, to čo Ťa baví, to sa dobre číta :DD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som tiez este nebola, ale zatial ani neplanujem..:)

      Odstrániť
  9. Já musím hlavně pochválit hlavní fotku na blogu! :D Je super:) a odličovač očí a škrabku na paty potřebuju nutně:/:D
    Já mám ráda na blogám makeupy,péče o pleť a inspirace!:)

    http://sisis-world-everything.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Great products :)

    http://anna-and-klaudia.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ten nyc moze byt fajn :) to by sa mi zislo

    OdpovedaťOdstrániť
  12. joo, to zas jo:D ale že by se mi do toho chtělo:D super článek :) právě mi dochází deodorant a půjdu si koupit nový, tak aspoň vím jaký nekupovat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Mavala Dry mě zaujal...ani nevím, jestli je u nás k sehnání, budu se muset podívat:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no to ti neviem povedat...viem, ze sortiment FANN v CZ a SR sa trosku lisi..

      Odstrániť
  14. tieto článočky vždy potešia :) po tej ziaje asi siahnem najbližšie, lebo micelárka mi dochádza, tak snáď splní moje očakávania

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak potom daj vediet, lebo ja som vobec neni spokojna, mozno ta dvojfazova verzia je lepsia..

      Odstrániť
  15. Můj oblíbenec je momentálně matující krém od Garnier a propadák asi řasenka od Burjois... Článek se mi líbí hlavně propadáky aspoň vím, co nemám kupovat :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som tusim este od Bourjouis riasenku ani nemala, ale nejaku by som aj celkom rada vyskusala....., este uvidim..

      Odstrániť
  16. Hi, very nice pace, congratulations, happy weekend, kisses

    OdpovedaťOdstrániť
  17. som prekvapena z toho nyc top coatu mozno skusim po prepadaku od essence a ich gel look top coatom :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. k Essencáku som sa nedostala, takže porovnať neviem.., hádam sa ti osvedčí tak ako mne..

      Odstrániť
  18. tak to je pekný bastard ten antiperspirant!

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Já mám celkem šťastnou ruku, co se kosmetiky týče. Sice ne vždycky... ale většinou jo. Ten kondicionér vypadá strašně pěkně, už jen podle obalu! To se teda taky porozhlídnu u nás v Tescu, i když silně pochybuju, že ho budou mít.

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)