streda 26. septembra 2012

September´s TOP!

Za tento mesiac som priľnula k:
Sprchovému gélu ADIDAS cool mint. Páči sa mi na ňom hneď niekoľko vecí: je natoľko tekutý, že Vám z fľašky pekne vytečie, ale zas nie natoľko, aby Vám vytiekla na jeden raz štvrtina celého objemu. Konzistencia je príjemná gélová. Vôňa mi lahodí (nie som dobrý "odhadovač" vôní, ale v tejto by mohol byť grep a niečo strašne príjemné svieže, čo mi nabudzuje zmysly.). Nevysušuje pokožku (je hydratačný) a vydrží dlhšie než klasické sprcháče (u mňa priemerne mesiac). Hladina je asi po mesiaci, pri spotrebe 2 ľudí. Nám sa vôňa tak zapáčila, že doma máme ďalší, ktorého vôňa čaká na odhalenie po minutí tohto.


DERMACOL Aroma rituals harmonizing body lotion Belgian chocolate je opäť niečo, čo zaútočí na vaše čuchové zmysly. Už pri privonaní začnete priasť od slasti. Túto Vám poskytne vôňa čokolády a pomaranča. Isto oceníte aj hydratačné, zvláčňujúce a zjemňujúce účinky tohto krému. Vôňu je z pokožky  cítiť, aj keď nie dlho. Pomarančový olej obsiahnutý vo výrobku má osviežiť myseľ, rozveseliť, odstrániť napätie a harmonizovať dušu. Síce nie som "čokoholik" a sladkosti nie sú mojou každodennou záležitosťou, na večernú sprchu sa však teším, pretože po nej príde krémovanie s NÍM. V obchode ho nájdete vo väčšom balení, dokonca si k nemu môžte prikúpiť aj sprchový gél. Tento náš bol pribalený k nejakému časopisu. Najpv ho "zhrabla" mama, ale nakoniec mi ho podarovala. A ja som rada, lebo mám po ňom pokožku hebkú ako po Ziaji:). Fakt vyskúšajte a keď ho uvidíte v obchode určite ovoňajte!
Myslím, že za poslednú dobu sa dosť často objavil aj na blogoch, kde mal pozitívne recenzie. Neviem prečo, ale nelákalo ma si ho na základe nich kúpiť. Ale teraz po vyskúšaní Vám ho môžem odporúčať. 
Komu by nevoňal tento, predáva sa ešte v ďalších 2 variantách: s pistáciami a s kvetinovou vôňou
(pokiaľ sa nemýlim).

Vyskúšali ste jeden alebo druhý? Objavili ste za tento mesiac niečo nové?

Ja som pár produktov minula, preto ich museli nahradiť ďalšie a jeden z nových má u mňa veľmi dobrý "rating". Dúfam, že sa mi podarí čoskoro o ňom napísať. Napadlo ma, že by som aktualizovala, čo patrí do môjho make-upovej dennej rutiny a čo používam na vlasy. Ale najprv sa musím rozkývať, lebo niekedy už niečo v hlave napísané mám, ale nafotiť k tomu sprievodný materiál a napísať pár slov je zase niečo iné:).

Zároveň sa nám blíži vyhodnotenie, koľko produktov som za tento mesiac minula. Rozmýšľala som nad tým, že by ste mohli skúsiť uhádnuť počet vyprázdnených nádobiek za tento mesiac. Možno by sa tomu, kto by bol najbližšie ušla aj nejaká odmena. Čo vy na to? (Ak súhlasíte, sem s tipmi!)

Teším sa na vaše komentáre a prajem Vám krásny deň!

30 komentárov:

  1. Evie tak tentokrat sa mozme 100% zhodnut!:) K sprchovemu gelu - je to ten najlepsi sprchovy gel aky som kedy mala! Akurat sa mi dominal ruzovy adidas s pilingovymi casticami ktory bol super a prave vcera som otvorila tento,uz ho mam niekolky krat a stale je u mna naj:) A co sa tyka kremu mam ho tiez a vsetko co si o nom napisala mozem len odsuhlasit:) tesim sa na nove clanky,o ktorych si pisala a napad s hadanim je urcite skvely!:) Prajem krasny den:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem aj tebe, a 100% zhoda? to sa nestava často:)))

      Odstrániť
  2. presne ten sprcháč mám aj ja a som veľmi spokojná môžem s tebou len súhlasiť:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. K tomu sprcháči jsem nedávno čuchala v drogerce. Hned jsem chytla slinu a musela jsem si koupit malou čokoládičku:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak ty si to poňala ešte lepšie:), načo voňať, keď môžeš dopriat chuťovým bunkám:D

      Odstrániť
  4. Ten Aroma Ritual jsem chtěla vyzkoušet, ale hodněkrát jsem četla, že je vůně až moc umělá, to mě odradilo... Navíc co kdyby mě takhle na noc začaly z toho honit chutě :-D A myslím, že jsi vypotřebovala... hmmm, 6 věcí! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no pokiaľ váhaš, stáčí zbehnúť do obchodu a ovoňať, za to nič nedáš:)...ja som mala už dávnejšie niečo čokoládové alebo jahodové( vážne si nepamatám) a tam to bolo horšie, toto by som zhodnotila ako príjemné a neškodné!:)

      Odstrániť
  5. Sprcháč som mala, a bol vážne super :)a ak sa mi bude páčiť vôňa toho krému tak si ho zadovážim :) http://thebestsunriseofmylife.blogspot.sk/2012/09/naramkova-giveaway.html#more

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten Dermacol jsem v pondělí v drogerce očuchávala snad hodinu. :D Až mi dojdou veškerá tělová patlátka (kterými se v koupelně snad topíme), rozhodně po něm sáhnu, ta vůně je neuvěřitelně hříšná! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. u nás mali dokonca aj darčekovú sadu, sprcháč a telové mlieko, ale keď som pozrela na ceny samostatne, tak to v tom balení vyšlo drahšie...

      Odstrániť
  7. No na ten Dermacol čtu jen chválu a navíc jsou docela levné, tak si asi nějaký také koupím =)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tahle kolekce od dermacolu je stejně celá hrozně moc voňavá, byla jsem v drogérce a za boha jsem se nemohla rozhodnout, které mléko si vyberu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veď môžeš postupne skúsiť všetky..aj keď tento stav poznám...., že s ktorým vlastne začať:D

      Odstrániť
  9. Adidas sprchové gely mám nejradši, hlavně ten s peelingovými zrníčky! :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je ten ružový? lebo o ňom píšu už viaceré a neviem, ktorý to je...my sme teraz dlho od Adidasu žiaden nemali, tak nemám prehľad:)

      Odstrániť
  10. To Dermacol mléko mě hoodne zaujalo, rozhodně ho zajdu ocuchat :))
    A vypotrebovanych výrobků tipuju devět!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Mám ten sprchový gél a je naozaj skvelý. už teraz viem, že by som si ho kúpila znovu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Dermacol Aroma Ritual je velmi povedená celá řada!

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. viem, ze ta kvetinová bola tiež celkom fajn, ale na pistáciovu si nepamätám. Asi budem museť ist do obchodu oňuchať tiež:)

      Odstrániť
  13. Tento novy adidas mam ale ruzovy a tiez som s nim spokojna :) aod dermacolu som este nemala sprchac... Asi to treba napravit

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak potom napis, aky bol sprchác, ja som ho zatial nemala:)

      Odstrániť
  14. Já teda sprcháče nijak moc neřeším, ale tenhle mě zaujal tak nějak těma barvama, reklamou a tak nějak celkově tím balením a všim okolo. ;) ...ale zatím jsem ho ještě nezkusila! :)
    Podobně je to u krému, ale na ty koukám trochu jinak, ty už mě "baví". A i když zrovna na tenhle jsem koukala už mnohokrát, vždycky jsem skončila u levňoučké, ale voňavoučké Balei. :D ...a zatím tomu asi nebude jinak. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vidis na tu reklamu som aj celkom zabudla:))))
      No pokial mas v kremoch stalicu, nie je dovod menit, baleacke kremy som sice vonala, ale akosi som tej ich voni neprepadla, skoda:(, ked to tak citam na blogoch ako vsetkym vonaju:/

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)