piatok 30. novembra 2012

Empties (November)

Krásny deň baby!
Máme tu posledný deň tohto mesiaca. Predpokladám, že do večera už "nedám" žiaden výrobok. Urýchlim Vám, preto čakanie na tohtomesačné "empties". Konečne sa mi podarilo zraziť číslo spotrebovaných produktov trošku nižšie. A to som si ešte v polovičke mesiaca myslela, že budem mať tak 2 veci:).

1. Ešte do včera som si myslela, že ceruzka na obočie od Gosh-u so mnou oslávi aj Nový rok. Bola síce už dosť pri konci, ale po tom, čo som si myslela, že sa s ňou rozlúčim už kdesi v januári (tohto roka) som predpokladala, že ešte 2 mesiace vydrží:). Osudné zhodnotenie, že ju treba zastrúhať, viedlo k tomu, že zvyšok tuhy vypadol celkom. Vydržala so mnou neuveriteľných pár rokov a slúžila mi veľmi dobre. Aj keď som si vybrala namiesto hnedo-šedého odtieňa, (ktorý som chcela) hnedý. Mama však mala šedo-hnedú a už do nej opätovne investovala. Naposledy som Vám ju spomenula napr. v tomto poste.

2. V tom istom poste som Vám spomenula aj korektor Elf. Nezaprela som sa a minula ho úplne do dna. Vyškrabkávala som ho so šparátkom. Zhodnotila by som, že kryje určite viac ako paletka korektorov od rovnakej značky, ale s pleťou nesplynie a môže pôsobiť aj "cakey". Na rýchlu úpravu je však celkom fajn. To, či by som si ho dala do kabelky, by som si rozmyslela, kedže na vrchnáčiku je aj strúhadlo, tým nie je zapečpečené, že všetko nebude od korektora. Na opačnom konci je zase štetček na lepšie zapracovanie, ktorý som moc nepouživala.

3. Zmienka o krémoch na ruky L´occitane padla už TU. S odstupom času ich vidím ako vodnatejšie, vydržia tak mesiac (aspoň mne) a ruky mám síce hladké, ale skôr len na povrchu. Oveľa viac sa mi momentálne pozdáva krém, ktorý som Vám spomenula včera. Kto sem chodí, vie, že všetko rozrezávam alebo otváram, aby som to minula až do úplneho dňa. Po tom, čo som rozrezala verziu "Verbena" a oba konce do seba zarazila s tým, že zvyšok miniem na druhý deň, som na ten druhý deň s prekvapením zistila, že už nemám, čo minúť. Krém sa prosto do druhého dňa vyparil/ odparil. Síce pekne voňajú, zrovna tento aj pokožku rúk rozjasňuje, ale v neakciovej cene mi za to rozhodne nestoja. Navyše mám problém s tým, že keď prídem do L´occitane-u, tak mi tam všetky smrdia. Jediný raz, kedy mi výrobky voňali bol vtedy, keď sme kupovali tieto krémy. Vhodné sú, ak nemáte radi pocit mastných rúk a často si ich krémujete aj počas dňa. Veľkosť do kabelky.

4. Rúž Miss sporty "Strip tease" som porovnávala aj s ďalšími "nude" odtieňmi  v tomto poste. Nedávno som ho spomenula aj TU. Neplánujem si ho kupovať znova. Lepšie zhodnotenie nájdete v prvom odkaze.

5. Riasenka L´oreal 4D Lash architect 4D má kompletnú recenziu TU. Ako inak nesklamala. A myslím, že mi vydržala aj celkom dlho. Dokonca mi neopadávala pod oči. Nedávno som však skúsila inú značku a aspoň pri skúšaní v obchode ma celkom nadchla. Akonáhle sa bude dať, máte tu od mňa recenziu:).

6. Najbledší tieň na oči z paletky L´oreal som používala posledných niekoľko mesiacov takmer denne. Klasický univerzálny tieň. Myslím, že nie je, čo dodávať:). Viac TU (recenzia z mojich blogových začiatkov) a TU.

7. Posledným produktom je Bioderma Sébium mat (tónovací krém). Som celkom rada, že už je po ňom, aj keď som si naň už aj celkom zvykla. Mali ste to aj vy niekedy tak, že nejaký produkt nebol až taký dokonalý, ale zvykli ste si naň a keď ste ho spotrebovali, tak Vám za ním bolo aj ľúto? Používala som ho pod minerálny make-up. Predtým som však pleť musela nakrémovať, aby sa mi lepšie roztieral. Po nanesení ho zase treba rýchlo roztrieť a ani to Vám nezaručí, že nevytvorí fľaky. Plusom je, že pleť nedráždil a prakticky bola po ňom celkom spokojná a neleskla sa, ani zbytočne nemastila. Neplánujem však doňho opätovne investovať.

Tak to by sme na dnešný piatkový deň mali všetko! Verím, že sa tešíte, že konečne začína víkend. Do nedele ešte máte šancu zúčastniť sa 2.kola súťaže o výrobok Bioderma. Stačí splniť podmienky a napísať komentár pod tento post.

p.s. Koľko výrobkov ste tento mesiac "dali" vy?

Prajem Vám krásny odpočinkový víkend!

13 komentárov:

  1. Pěkné skóre. Já mám dojem, že jsem tento měsíc vypotřebovala jenom nějaký vzorky a miniatury, jinak nic... :/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem tenhle měsíc dala asi 5 věcí, peeling, šampón, kondicionér, sprcháč a micelárku od Biodermy-vždycky mi hrozně rychle zmizí!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mi hovor:), sa mi zda, ze kedysi mi vydrzala nekonecne a teraz...?

      Odstrániť
  3. a ja som čakala, že čo za kozmetický produkt je to kurča :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je vtáčik!:), nabudúce radšej nepoužijem rekvizity, nech zbytočne nemätiem:)

      Odstrániť
  4. Já snad "nedala" ani jeden, nemám tak velkou spotřebu :-)

    Hezký víkend!

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tento mesiac som si aj ja odkladala :) ten krém je najlepší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ďakujem za pozvanie, "čeknem":)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)