utorok 6. novembra 2012

Zig-zag

Červené nechty z minulého "lakového" postu ma stále bavia. Pozrieť si ich môžete  na: http://mysweetstrawberries.blogspot.sk/2012/10/sun-downer.html.  Sun Downer-u od RIMMEL-u som sa nechcela vzdať, ale nechcela som Vás ani nudiť tými istými. Vymyslela som si "cik-cakové".

Základ tvoril spomínaný červený lak. Ak by ste si ich chceli spraviť, určite si vyberte lak, ktorý veľmi dobre schne. V opačnom prípade by ste si mohli pri odlepovaní "cik-cak-ovej" nálepky odlepiť aj lak. A pri takej "piplačke" by to vedelo naštvať. Po veľmi dobrom uschnutí základu, si pomocou "cik-cak-ových" nožníc z lepiacej pásky vystrihnite prúžky a nalepte podľa chuti. Nepolepené prúžky zafarbite zvolenou farbou. Ja som použila čiernu akrylovú. Nedávno som čosi skúšala s lakom, ale pri odlepovaní,sa mi trhala aj lepiaca páska. Ale pokiaľ nebudete vymaľovať zbytočne veľa a hlavne po páske, ide to aj s ním. Malý pokus som mala už dávno, v tomto poste: http://mysweetstrawberries.blogspot.sk/2011/03/black-gold.html.

p.s. Trvácnejšie budú asi predsa len s tým lakom a nie akrylovou farbou:).
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Prajem Vám krásny večer a teším sa na vaše ohlasy!

28 komentárov:

  1. pekne nechtiky... ja si nerada lakujem nechty, pretoze sa mi lak hned olupe a je to skarede :( ale kedze som u teba videla tie "marble" nechtiky, tak som skusila nieco podobne. zaklad mam staroruzovu a do toho velmi syty krvavo cerveny lak - bodky, ktore som potiahla drievkom do tvaru listku/srdiecka. celkom pekne to vyzera a sama sa cudujem, ale vydrzali cely den a vyzera, ze este aj zajtra to s nimi dobojujem :D dakujem za skvele tipy. vyskusam aj cik cak :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a pouzivas aj nadlak? predlzi zivotnost aj ked len o trosku:)

      Odstrániť
  2. Perfektné! ja by som na to asi nemala nervy, ale tebe sa to veľmi podarilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wow táto farebná kombinácia vyzerá ako stvorená pre halloween :D

    pozývam ťa na môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vies, ze aj mne taka pripada a pritom je ten lak cerveny, ale tu v kombinacii s ciernou akosi zoranzovel:D

      Odstrániť
  4. a tajomstvo je odhalené :) pekné, s oranžovou by to boli fajn helloweenske nechtíky :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som musela ist k tebe na blog, aby som, ze co bolo to tajomstvo:))), aj mne take pripadaju:), pritom zaklad je cervena, ale s ciernou sa tvari ako oranzova:D, tak som to podporila este rekvizitou:D

      Odstrániť
  5. Hezké, líbí se mi, že každý nehet je jiný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. pěkný, jsi docela hračička :) jak si s tím pěkně vyhraješ ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja som sa s týmto kedysi vždy srala :D teraz už vidím, že ak si niekedy ešte v budúcnosti budem robievať nechty, tak to bude pohodlnejšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Dakujem Vam za krasne komentare, ste super!!!

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)