utorok 4. decembra 2012

Diego dalla palma útočí!

Po tom, čo som dostala mail s ponukou vyskúšať kozmetiku Diego dalla palma, som hneď nabehla na "google", čože je to zač. Prekvapilo ma, že som na ňu narazila aj na stránke Tesca (UK), aj Mark and Spencer-a, predsa len je trošku drahšia. Ale vyzerala dobre. A už aj zo zvedavosti som na ňu kývla. Dlho sa nič nedialo, až mi konečne prišiel balíček. Na kvalitu produktov som bola celkom zvedavá (aj na make-up (tester), o ktorom sa zmienili v maily, keď ma z parfums.sk kontaktovali a ktorý nakoniec nedorazil. Aj keď možno ani nemám, čo ľutovať:).
Každý produkt má svoju krabičku, čo pri výrobkoch vo vyššej cenovej hladine nie je nič neobvyklé a dokonca sa s tým stretnete aj pri Pupe. Pre bezpečné doručenie boli produkty v krabici zabalené do bublinkovej fólie. Po ich vyslobodení z nej už na rad prišlo vzrušenie, aké odtiene sa vnútri skrývajú.
Začnem tieňom s ultra-mikronizovanými pigmentami, vďaka čomu majú hodvábnu textúru. Bola som zvedavá, aký odtieň mi poslali a v duchu som rozmýšľala, či všetkým babám poslali rovnaký alebo každej iný. Po otvorení prišlo trošku sklamanie v podobe hrdzavého metalického odtieňa nazvaného Frost Copper (č.#20). Trochu skepticky som si ho teda naniesla na viečko. Pozitívne je, že pri naberaní a nanášaní, tieň nepráši, má dobrú pigmentáciu aj výdrž (samozrejme, že som testovala jednoznačne s bázou pod očné tiene). V krabičke nájdete aj aplikátor (ja som zvyknutá na štetce, takže tento som netestovala) a zrkadielko. Plast na mňa síce nepôsobí draho, ale celkom jednoduchý dizajn výrobku sa mi celkom páči. Tento odtieň ma priviedol k záveru, že keď ho nanesiem s citom, až taký agresívny na mne nebude. Ale ešte lepšie bude, ak ho nanesiem len ako taký "akcent".
p.s. Reálny odtieň sa mi nedarilo vyfotiť, na fotkách vyzerá skôr ako broskyňový, pritom v skutočnosti je skôr bronzový-oranžový s jemným žlto-zlatým odleskami. Záleží s akou farbou ich spárite. S tmavšou pôsobia výraznejšie ako takto samotné...To isté platí aj pri svetelných podmienkach...
Za 22 eur dostanete 2,8 g produktu. Vybrať si môžete z niekoľkých odtieňov TU.
Photobucket
Photobucket
Na očiach mám tieň FROST COPPER a riasenku PRIMA VISIONE.
Photobucket
Photobucket
Fotené večer pri umelom svetle:

Kedže na perách neobľubujem malinovo-červené odtiene, farba lesku na pery ma nenadchla. Lesk sa nanáša štečekovým aplikátorom, čím je aplikácia celkom presná. Nelepí. Príjemne vonia a hydratuje. Obsahuje prírodné zvláčňujúce oleje - pre efekt plných, mäkkých a vláčnych pier. Zaručuje priľnavosť. Je plný trblietok. V jemnučkej vrstve mi odtieň #16 Glitzy Pomgranate na perách nevadí. Ale všeobecne  mám radšej neutrálnejšie farby. Pery nevysušuje a mám z neho príjemný pocit vláčnych pier, aj plnších pier. Takže to, čo sľubuje aj plní. 
Za 19,90 eura dostanete 8 ml lesku. Nebudem vám klamať, keď Vám poviem, že by som do neho toľko "nevrazila". Aj keď viem si predstaviť, že niekto z neho bude unesený:). Možno, keby sa mi do rúk dostane iný odtieň, bola by som aj ja;)
Viac farieb a info TU.
Photobucket
Photobucket
Fotené pri rôznych svetlených podmienkach a rôznych "silách" nanesenia:
Photobucket
Vľavo tieň, vpravo lesk:
Photobucket
Asi najväčším sklamaním pre mňa bola riasenka Prima visione(objem, predĺženie, vytočenie). Farba: čiernaLatexová kefka má vcelku rovnomerne dlhé štetiny až na jeden rad (toto som sa Vám snažila odfotiť na jednom obrázku). Kratšie majú medzi sebou väčšie medzery, naberú viac farby, majú riasy zvýrazniť a dodať im lepší tvar. Dlhšie zase predĺžiť a natočiť. Tekutejšia krémová textúra sa dobre nanáša. Ale na to, aby ste videli aký-taký výsledok musíte vrstviť. Pre mňa bola aplikácia touto riasenkou drina. Nanášala som, nanášala a nevidela žiaden efekt. Určite by som po nej nesiahla ráno, keď sa niekam ponáhľam a pravdepodobne ani keby sa neponáhľam. A to z jednoduchého dôvodu: jeden ťah napr. L´oreal Milion lashes  má zďaleka väčší efekt ako 10 minút "babrania" sa s touto. Jedine, že by ste boli natoľko obdarené dlhými hustými mihalnicami, že ich potrebujete len zľahka ofarbiť. Alebo, ak obľubujete prirodzený "look". Na "ratingu" jej nepridalo ani to, že keď si nedáte pozor, riasy si zlepíte dokopy. Ale je to skôr o technike nanášania. Na vylepšenie dojmu dodám, že Vám zvýrazní hornú líniu rias a dodá celkom pekný distingvovaný vzhľad:).
Zhodnotila by som to asi tak, že za túto cenu zoženiete aj lepšie. A lepší efekt spravia aj lacnejšie. Ak by to niekoho zaujímalo, dobre sa odličuje, (ale miniem o jeden tampón naviac:) ).
Obsahuje vitamíny E a C, ktoré dodávajú riasam elasticitu a chránia ich, olej zo sladkých mandlí, špeciálne pigmenty pre väčšiu intenzitu farby, vosky a ochranné polyméry pre ultra-flexibilné riasy bez vysúšania.
Pre lepšiu aplikáciu postupujte nasledovne:
"Ak chcete získať vynikajúci výsledok, umiestnite aplikátor na začiatok rias na strane s kratšími štetinkami, obtiahnite po prírodnej línií rias a potom použite stranu s dlhšími štetinkami. Docielite tak maximálneho efektu zhustenia, natočenia a predĺženia bez hrudiek a zlepenia": www.parfums.sk.
Za 24 eur dostanete 10 ml produktu.

Názory na riasenku si môžete prečítať aj u:
Lučiak
Ninky
Petush
biancaprincipessy

a kompletnú recenziu rovnakých produktov v iných odtieňoch u:
Missbeautyaddict
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Rozhodne som rada, že som mohla túto (pôvodom milánsku) značku vyskúšať. Doteraz som o nej vôbec nepočula. A to existuje už od roku 1970. Očakávania však (u mňa) napodiv neprekonala:/. 

Oslovila vás táto značka? Poznáte ju? Skúsili ste? Chcete? 

Ďakujem stránke www.parfums.sk za zaslanie produktov za účelom zrecenzovania

17 komentárov:

  1. pekná recenzia, síce sa divím, že nie si spokojná s riasenkou, ale to je jasné, že nie každý má rovnaké mihalnice... ja aj keď sa snažím, tak mi ich dokopy nelepí :)
    a vďaka za odkaz :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to sa teš;), tak podla mna ty mas pekne aj same o sebe mihalnice...:)

      Odstrániť
  2. Tiene vyzeraju pekne ale na ociach su dost slabe, lesk je krasny a riasenku mam tiez - vobec s nou nie som spokojna...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. už som doplnila jednu fotku, kde su fotene vecer pri umelom svetle...

      Odstrániť
  3. no teda a mne sa práveže páči efekt riasenky na mihalniciach...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. sranda, ako ta riasenka kazdemu sadne uplne inak :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja som pozerala:), ale myslim, že zavisí aj na tom, či dotyčny preferuje skôr gumovú alebo klasicku kefku a aky ma zaklad:)

      Odstrániť
  5. O této značce slyším také poprvé...Vypadá docela zajímavě, až na tu řasenku. Nejdřív jsem viděla fotky a hned jsem si říkala, že to asi nee...Pak jsem četla tvojí recenzi a jen jsem se ve svém prvním dojmu utvrdila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. O téhle značce čtu teď poprvé. A docela ráda bych ji sama vyzkoušela, protože přeci jen každému vyhovuje něco jiného. Ale takhle na oko se mi líbí třeba ten lesk. Řasenka mě moc nezaujala protože kartáčky tohohle typu nemusím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som o nej vtedy tiez pocula po prvykrat a podla obrázkov z netu som myslela, ze proste nemoze byt zla, ale sklamala ma..:/
      p.s. Tieto kefky nemusim ani ja, tak sme na tom rovnako;)

      Odstrániť
  7. Efekt tý řasenky je vážně nic moc... Naopak ten lesk se mi hodně líbí, jak barva, tak dokonce i balení, ale za ty prachy si nechám zajít chuť...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. oki az na tu mascaru :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Asi jsem divná, ale mně řasenka hodně vyhovuje, používám ji každý den (recenze je u mě na blogu ;). Lesk i stín vypadá krásně.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. preco, by si mala byť divna, veď je prirodzene, ze nie každému sadne všetko. Myslím, ze zavisi aj na tom, ci mas rada takéto kefky a akym zakladom disponujes...:)

      Odstrániť
  10. ja tou riasenkou tiez nejaka nadsena nie som http://beautybybellatrix.blogspot.sk/2012/12/prima-visione.html

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)