streda 5. decembra 2012

Face & Blush Powder / Clarins

Poznáte to, keď sa Vám niektoré dizajny obalov kozmetických značiek prudko spájajú len s tou konkrétnou značkou? Mne sa práve zlaté obaly spájali so značkou YSL. Pár rokov dozadu totiž mama narazila na rúž, ktorý sa stal jej neoddeliteľnou súčasťou a aj dodnes sa ním pre istotu zásobuje. Veď, čo keby...
A potom som jedného dňa videla Clarins. V duchu som si povedala, že sa asi inšpirovali YSL. Nech už je pravda, kde chce, zlatá pôsobí luxusne. K honosnému dojmu sa pridá ešte červené zamatové vrecúško, to len pre istotu, aby ste si obal v kabelke nedoškrábali a zbytočne "nedocapkali". No, vlastne to funguje obojstranne, aspoň máte istotu, že sa v kabelke neotvorí. Pri ich bezpečných uzatváraniach by som sa však čudovala, keby k tomu príde.

Ešte sa na chvíľku vrátim k tomu rúžu YSL. Viete, čo je na ňom úžasné??? Nepotrebujete zrkadlo. Jeho obal vám ho poskytne. vrchnáčik si podržíte pred perami a druhou polovičkou sa šikovne narúžujete, bez toho, na okoloidúcich vzbudovali úsmevy:).
Túto vlastnosť má aj obal Face & Blush Powder-u z limitovanej edície Clarins-u. Aby ste si vedeli predstaviť, ako dokonalé to je, pridávam Vám sem aj fotku! Túto jeho vlastnosť však pravdepodobne nebudete potrebovať, kedže vnútri má plnohodnotné zrkadielko.
Vľavo odraz, vpravo obrázok:)
Photobucket
Súčasťou balenia však nie je štetček, čo mne až toľko neprekáža, kedže som zvyknutá na štetce a zvyčajne sa nalíčim ráno a počas dňa už make-up nejako neriešim:).

Jeho univerzálnosť tkvie v tom, že je to lícenka, bronzer aj púder v jednom. Skladá sa zo 4 spolu ladiacich farieb. 
Pokiaľ štetcom naberiete všetky farby, "ľahkou" rukou nanesiete na celú tvár, púdrik Vám rozžiari pleť. Ako mihnutím čarovného prútika dostanete do tváre "lepšiu" farbu. Celkovo budete pôsobiť sviežo, čo si isto všimne hlavne vaše okolie:). 
Použiť ho môžete ako lícenku, v prípade, že naberiete farbu len z ružového prúžku. A to je kameň úrazu. Kedže je moc tenký, naberá sa z neho ťažko, ak vôbec, pretože sa zvyčajne sa naberie aj zo susednej farby. 
Ako bronzer na pleti pôsobí veľmi prirodzene a hlavne pre bleduľky je ako "vyšitý". Minule som, kdesi našla, že bleduľkám ide skôr broskyňkový "bronzer" a tento na pleti vyzerá presne tak. Žiadna hnedá, aby ste vyzerali ako s fľakmi namiesto líc. Pocit rozmaznávania pocítite hneď pri prvom nanesení. 
Textúra je zamatovo hebká, pekne splynie a pôsobí prirodzene. Po privoňaní Vás príjemne naladí na celý deň. Vôňa je klasická púdrovo-kvetinová, typická pre Clarins výrobky. Bude Vašim spoločníkom po celý deň.
Za mňa môžem odporúčať všetkými desiatimi. Aj keď tá cena je predsa len CENA:/.
Hmotnosť 10g, cena je vyššia, cca. 38 eur, nekupovala som ho teraz, ale už dávnejšie. Napriek tomu, že je to limitovaná edícia, ešte som ho v mnohých obchodoch videla.
Keby ho doma nemám, robila by som oči na "Ježiška." Asi tak ako ich robím teraz kvôli Skin Illusion;).
Photobucket
Photobucket
Prvé 4 farby sú vzorky jednotlivých odtieňov, posledný vznikol zmiešaním všetkých:
Photobucket
Photobucket
Aký dojem máte z neho Vy? Vyskúšali ste niečo od Clarinsu? Máte radi produkty, ktoré v sebe skrývajú napr. ako pri tomto bronzer, lícenku a púder? Alebo skôr preferujete každé samostatne?

Ešte by som Vás chcela poprosiť o láskavosť. Baby, budem veľmi vďačná, ak vyjadríte svoj názor na to, či by Vám môj blog chýbal. Dotazníku nájdete na boku. Úprimne.

Stále máte šancu zúčastniť sa "Bioderma giveaway" TU. Tento týždeň máte dvojitú šancu, pretože hráme aj na FACEBOOK-u.

Prajem Vám krásny večer!

15 komentárov:

  1. úžasná vecička :) od clarins ešte nemám nič ale páči sa mi ako to vyriešili - 4 v 1...preferujem práve takýto typ :))
    a určite by nám tvoj blog chýbal :) nad rušením ani len neuvažuj

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. akurát, že to je 3v1, či si zarátala aj využitie ako tień na oči?;)

      Odstrániť
  2. Žiaden takýto tri v jednom produkt nemám, ale možno by sa mi zišiel, väčšinou sa mi ráno v rannom zhone nechce používať ani len lícenku (nieto ešte bronzer), takže by niečo takéto mohlo byť ideálnym riešením :D

    Dada z Oh, my nails!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Slintala jsem nad tim uz od rendy :D Je fakt krasny! Akorat vidim inspiraci spis u Burberry nez u YSL...ale ja zas takovej odbornik na tyhle nobl znacky nejsem:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D a keby vieš ako krásne vonia:), no ja zas toľko nemám "čeknutý" Burberry, moc sa s ním nestretávam, ale je to možne:)

      Odstrániť
  4. Vyzera lakavo ci uz obal alebo samotny produkt no ta cena je fakt vysoka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. dnes som nad ním vo fannku slintala a o tých nových limitkách sa nebudem radšej ani zmieňovať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jooj, ja som este tie novinky naživo nevidela...našťastie:D

      Odstrániť
  6. Mám dojem, že poslední dobou se s Clarins roztrhl pytel :) Já od téhle značky nic nemám a ani se nechystám, protože ta cena... :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no neviem, ja už mám pár zásob dlhšie, len niečo som ešte nevyskúšala a o niešom ešte nepísala...

      Odstrániť
  7. Od Clainsu nic nevlastním, ale tohle je úžasné! Tvářenka, pudr a bronzer v jednom? Skvělé! Moc závidím:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Chci, potřebuji, musím mít!!! :-) Clarins je super, i když pleťovka mi až tak nevyhovuje.

    Velká vánoční GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)