pondelok 30. apríla 2012

Modrá je dobrá

Aj keď už možno očakávate zoznam obľúbených výrobkov za tento mesiac, sklamem Vás. Nič neočakávané, veď aj v apríli to s tými príspevkami nebolo moc slávne. Ale radšej žiadne ako o ničom:D. 
Ale teraz o inom, nedávno som zavítala do predajne šperkov. Predavačka mala úžasnú TMAVOMODRÚ linku, do ktorej som sa hneď zapozerala. Zahájila som hneď pátranie. Najbližšie som sa dostala do Fannu-u, kde mali GOSH a BOURJOIS, ale nebola som si moc istá nanášaním a v podstate ani odtieňom. Nezobrala som teda ani jednu. Priateľa som zavliekla do DM-ky a po dvoch okruhoch snorenia, či je tam niečo podľa mojich predstáv som s úlovkom (úlovkami, ale o tom až niekedy nabudúce) odchádzala hrdo k pokladni. 

štvrtok 26. apríla 2012

MAC Studio fix fluid +...

 Návšteva MAC-u bola takým mojím malým snom. Bola som očarená výberom farieb, možností aj samotnými make-up artistmi. Aj keď v Ríme som bola nimi trošku sklamaná. Keď už sme pri tom, navštívili ste už predajňu MAC? Dojmy, pocity? Všetko ma zaujíma! A k tomu aj tipy, čo nedáte od tejto značky z ruky!

štvrtok 19. apríla 2012

All fired up

Po tom, čo som v Dm-ke objavila nové odtiene lakov Sally Hansen, rozmýšľala som, aký odtieň by som si vybrala. Nemala som chuť na bláznivé "crazy" odtiene, ani na "nude", ktorých je široká škála. Akosi intuitívne som pokukávala po niečom "hot". Ružové odtiene ma nechytili, zato si moje srdce získali hneď dva odtiene červenej. Nevedela som sa rozhodnúť, ktorý je lepší. Pri našej prvej "oťukávačke" som ich však nechala pekne v bezpečí predajne. Pri ďalšej návšteve, kedy si mama navyberala zo spomínaných telových odtieňov som si povedala, že dva ČERVENÉ sa pri nich stratia. Trošku odvážna myšlienka, kedže žiarili do diaľky.

pondelok 16. apríla 2012

Dark

Krásky krásny večer!
V tomto duchu sa ponesie aj líčenie, ktoré som vytvorila špeciálne na túto príležitosť. (Trošku kecám;).)
Myslím, že by s ním pekne ukázali umelé mihalnice. A kedže mi zrovna dnes jedny neuveriteľne rýchlo prišli (sama som tou rýchlosťou prekvapená), máte sa na čo tešiť. Dúfam, že všetko dopadne tak ako má a výsledok bude na jednotku s hviezdičkou!

streda 11. apríla 2012

Minnie´s nails

Pamätáte sa ešte na kreslenú postavičku Minnie? Veď kto by nepoznal Mickey Mouse-a. Niekedy som sa smiala, že Minnie je jeho manželka, kedže majú rovnaké "priezvisko":). Viem, že to nie je argument.
Na akú kreslenú postavičku spomínate s úsmevom, resp. ktorej patrilo vaše detstvo?

utorok 10. apríla 2012

DIY Sushi

Asi pred týždňom som dostala "veľkú" myšlienku, že si "sushi" spravíme doma. Samozrejme to dopadlo tak, že som ho robila ja:). Nepoužila som čerstvé ryby, lebo v mojich končinách by to bol dosť veľký problém a nechcela som ani riskovať spokojnosť môjho žalúdka. Inšpirovala som sa "náplňami" zo sushi, na ktorom sme boli až raz:D. Vtedy som sa smiala na praženici na ryži. A čo by to bolo sushi bez údeného lososa. Na doplnenie vitamínov poslúžila uhorková a mrkvová náplň.

štvrtok 5. apríla 2012

PYN

 Ak sa čudujete, kde som prišla na taký názov príspevku, hneď Vám to objasním. Na očí som použila farby:

  • Purple - fialovú,
  • Yellow - žltú,
  • Navy - modrú.

streda 4. apríla 2012

Marcové lahôdky

Medzi lahôdky tohto mesiaca sa prebojovali legendárne 3 kroky od Clinique, lesk na pery od Bourjois a púder od MAC.

utorok 3. apríla 2012

"Gradient" s Mavalou

Keď som na nete našla nechty podobné týmto v duchu som zajasala a rozmýšľala, či mám nejaký šedý lak, ktorý by sa dal použiť. O nejakú dobu neskôr som vo Fann-e natrafila na celkom vhodného kandidáta. Ale ako to už býva, trošku zapadol prachom. Až nedávno som si naň spomenula.  V reále sa mi však táto kombinácia moc nepáčila, možno to bude len o zvyku.
Aj vám sa stáva, že niečo hľadáte a keď na to natrafíte, kúpite si to a donesiete domov, tak to odložíte? Paradoxne, napriek tomu, že ste to dlho hľadali a chceli ste to?

nedeľa 1. apríla 2012

JOICO

Už pár dní mám pripravenú recenziu na šampón a kondicionér od značky Joico.
Teda pripravená bola zatiaľ len v mojej hlave.
Konečne sa dostala písomnú podobu.
V prvom rade otázka na Vás, či už máte nejakú skúsenosť s touto značkou, alebo ste o nej aspoň počuli.
Jeden čas bola Joico-mánia na youtube. Do povedomia sa mi vtedy dostala rada K-PAK určená hlavne na rekonštrukciu poškodených, chemicky a tepelne zničených vlasov.
Aj keď moje vlasy na tom neboli až tak zle, zaujala ma a keď som ich zbadala nebolo cesty späť. Bohužiaľ mali len kondicionér a preto som šampón vybrala z inej rady tejto značky.