piatok 28. septembra 2012

Dark matte mani

Jedna z Vás sa pri jednom z minulých príspevkov s matnou manikúrou (Link 1 a Link 2) vyjadrila, že by rada videla túto variantu aj s tmavým lakom. Tak tu je!
Myslím, že Vás nejakými ďalšími opismi a popismi nemusím zaťažovať. Len my napíšte, čí sa Vám viac páči svetlá pastelová varianta alebo táto tmavá nočná. 
Myslím, že záleží hlavne na nálade, či máte chuť na na romantiku alebo niečo viac "hard":).
Pri tejto to však celé tak nejak lepšie vynikne:). Čo poviete? Samozrejme nejdem nikoho ovplyvňovať.
Krásny víkend!

štvrtok 27. septembra 2012

HAIR CARE

Už som Vám avizovala príspevok o mojej vlasovej starostlivosti. Keby niekto nevedel, mám jemné dlhé vlasy. A kedže každá túžime po nikdy nekončiacom objeme, (ale zas aby sme nedopadli ako keby nás "skopala" elektrina), nelíšim sa, preto vyhľadávam zvyčajne produkty najmä na objem. Za poslednú dobu som objavila niekoľko dobrých produktov, ale moja duša rada pátra a tak pri nich nekončím, ale skúšam stále niečo nové.

Ako ste na tom Vy? Vraciate sa k svojim stáliciam alebo svojich šamp(i)ónov stále hľadáte? (samozrejme sa ráta aj styling). Čo je u Vás top, nikdy nesklame? Podeľte sa, myslím, že si tipy môžeme vymeniť navzájom s ostatnými babami v komentároch!:). Každá chceme krásne vlasy! Či už ide o lesk, objem, hebkosť, voňavosť, aby sme ich po umytí dokázali aj rozčesať,.....
Na čo si pri vlasoch najviac potrpíte?

streda 26. septembra 2012

September´s TOP!

Za tento mesiac som priľnula k:
Sprchovému gélu ADIDAS cool mint. Páči sa mi na ňom hneď niekoľko vecí: je natoľko tekutý, že Vám z fľašky pekne vytečie, ale zas nie natoľko, aby Vám vytiekla na jeden raz štvrtina celého objemu. Konzistencia je príjemná gélová. Vôňa mi lahodí (nie som dobrý "odhadovač" vôní, ale v tejto by mohol byť grep a niečo strašne príjemné svieže, čo mi nabudzuje zmysly.). Nevysušuje pokožku (je hydratačný) a vydrží dlhšie než klasické sprcháče (u mňa priemerne mesiac). Hladina je asi po mesiaci, pri spotrebe 2 ľudí. Nám sa vôňa tak zapáčila, že doma máme ďalší, ktorého vôňa čaká na odhalenie po minutí tohto.

utorok 25. septembra 2012

Weather

Dúfam, že nám také počasie, aké sme si mohli užiť dnes, ešte pár dní vydrží. Človek má hneď lepšiu náladu. Je to taký kompromis pre tých, čo nemusia tie strašné horúčavy a zároveň malá kompenzácia tým, ktorým odchádza ich obľúbené ročné obdobie. (Ten pravý čas vytiahnuť "zvršky", na ktoré je v lete priteplo a v zime sú pritenké, prikrátke, ...no veď viete:) ).

pondelok 24. septembra 2012

Meet Mrs. Mouse!


hello krásky!
Na toto tričko ma zlanárila mama. Najprv som ho odmietala s tým, že už jedno s "pani Mouse-ovou" mám (link). A nebudem v sebe podporovať infantilného ducha. Aj keď na druhú stranu kreslené postavičky na topoch sú stále "in". Závisí teda už len na vašom "ja", či im poviete "áno" alebo "nie".
Takto môžete odpútať pozornosť od strohého uniformného smerovania "sáčka", ktoré s riflovinou nikdy nesklame. 
Alebo sa mýlim?

nedeľa 16. septembra 2012

Ballerina

Pre porovnanie s Allegoriou (Chanel) tu máme Ballerinu (Chanel). Keby Vám tieto dva laky postavím vedľa seba bez toho, aby na nich boli nápisy, možno by ste mali problém rozoznať, že sa nejedná o dva totožné. BALLERINA je opisovaná tiež ako krémový lak, ale rozhodne výraznejším ružovým podtónom oproti ALLEGORII, (ktorú som Vám ukázala minule TU). 
Keď mám pravdu povedať BALLERINA má výrazne nižšiu kryciu schopnosť. Dokonca ani po 3 vrstvách nemám extra pocit, že by som na nechtoch nejaký lak mala. (no dobre nebudem zas toľko krivdiť). Na fotke to tentokrát vyzerá lepšie. Závisí to aj od svetla. Pretože síce je krémový, pripadá mi na nechtoch paradoxne menej ružovší ako Allegoria. 
A možno to bude jeho vekom,...(že obledol) alebo, žeby závisťou?.

streda 12. septembra 2012

Allegoria

Farba laku mi pripomína "dokonalosť" gélových nechtov. Žiadne zažltnuté nechty, len čistá krémová biela s jemnou kvapkou ružovej (prirovnaním asi 3 kvapky na celú fľaštičku). "Ružovie"  sa mi len vo fľaštičke. Ideálna na deň, kedy nemáte náladu na nič "crazy", ani na nudu. Pretože s týmto odtieňom máte o dokonalú manikúru postarané. 
V umelom svetle (na obrázku) mi presvitajú aj biele špičky mojich vlastných nechtov ( aj napriek 3 vrstvám).  Nepotrpím si na to. Len občas:P. Skôr ma to zamrzí pri sýtejších (napr. červených) odtieňoch.

pondelok 10. septembra 2012

Powder pink

Okolnosti ma v sobotu priviedli do Blavy. Pobehala som obchody (vyhliadla si topánky;), najedla sa, prebehla IKEA-ou a vrátila sa po  topánky:). Povedala som si, že keď tam budú aj po pár hodinách od nášho posledného stretnutia, tak je to osud. Jednoduché zdôvodnenie:).
A aj keď som behala v lodičkách, v zálohe som mala aj "for ever" balerínky. Samozrejme som ich využila aj pri behaní po obchodoch. Ono to nie je len tak, behať v "heels-och", ale človek si v nich na druhú stranu pripadá ženskejšie. 
Čo vyhráva u Vás pohodlnosť alebo "pre krásu sa musí trpieť"?

piatok 7. septembra 2012

Matte mani II.

Moje srdce sa zbláznilo za ESSIE lakmi. Páči sa mi nielen balenie, ale naviac možnosť výberu zo skvelých odtieňov. Možno aj preto sa tu za poslednú dobu, laky tejto značky vystriedali už niekoľkokrát.
Myslela som, že matný "top coat" sa bude na ružovom podklade vynímať lepšie. Fialová mu však pristane viac (TU). Už som ho dokonca v tejto kombinácií vyskúšala na maminom šedom Rimmel-i. Nemohla sa na ruky vynadívať. Pripomínali jej oblohu:). Matný "top coat" zvýrazní trblietky, ktoré by na lesklom povrchu na prvý pohľad zanikali.
Vyskúšali ste už?

štvrtok 6. septembra 2012

August Favorites

Včera ste sa mali možnosť dočítať o tom, čo sa mi podarilo počas augusta "zlikvidovať". V tomto príspevku sa Vám zase rozpíšem, čo ma počas minulého mesiaca zaujalo.
Budem rada, ak zase vy, na oplátku napíšete, čo "bodovalo" u Vás. Uvítam aj názory na spomínané výrobky, ak ste ich už mali možnosť vyskúšať. Vždy si rada vypočujem, čo komu sadlo a čo nie. A verím tomu, že to pri rozhodovaní pomôže nejednej z nás;).

streda 5. septembra 2012

Empties (August)

Pokračujeme spotrebovanými produktami. 
Musím sa pochváliť, že som ani nečakala, koľko toho dominiem. Mám zo seba dobrý pocit.:)
Niekedy s klesajúcou hladinou kozmetického produktu zažívam až euforické pocity, buď preto, lebo som sa danej veci nasýtila, alebo preto, lebo sa teším, že vyskúšam niečo nové. Málokedy sa stane, že mám po sebe dve rovnaké balenia. Zvyčajne aj pri obľúbenom produkte mávam pauzu s nejakým iným, kým sa vrátim do starých koľají. 

utorok 4. septembra 2012

Recipe: Citrónový krém

Snáď mi odpustíte jedlo v takejto podvečerno-večernej hodine ( a ešte k tomu sladké), ale myslím, že k vyhodnoteniu súťaže sa takýto dezert celkom hodí.
Tie, ktoré ste sa zúčastnili, ste už určite zvedavé, na koho sa usmialo šťastie. "Random" si vybral číslo 20, pod ktorým sa skrýva komentár od Ninky (Veroniky:) ). Ja gratulujem a v duchu dúfam, že parfém bude voňať podľa predstáv. Určite mi daj vedieť;).