piatok 30. novembra 2012

Empties (November)

Krásny deň baby!
Máme tu posledný deň tohto mesiaca. Predpokladám, že do večera už "nedám" žiaden výrobok. Urýchlim Vám, preto čakanie na tohtomesačné "empties". Konečne sa mi podarilo zraziť číslo spotrebovaných produktov trošku nižšie. A to som si ešte v polovičke mesiaca myslela, že budem mať tak 2 veci:).

štvrtok 29. novembra 2012

Čo to bolo tento mesiac...

Čaute kočky!
Verím, že tento post už netrpezlivo očakávate, kedže ste ho najčastejšie spomínali medzi tým, čo si u mňa radi prečítate. Aj napriek tomu, že sa usilovne snažím vyprázdňovať obaly, pár vecí u mňa pribudlo. K časti sa dostanem dnes, s ostatným Vás budem napínať. Trošku cielene a aj preto, lebo si na ne ešte musím spraviť ujasniť názor.
Objavili ste niečo nové tento mesiac, čo by stálo za zmienku a za "share-ovanie" s ostatnými? Určite dajte vedieť!:)

utorok 27. novembra 2012

Sniežik sa nám chumelí...

Čaute kočky!
Aj keď tomu počasie vonku momentálne nezodpovedá, (čo mi však vonkoncom nevadí), prišiel čas na moje nové vločkové nálepky na nechty. Už sa Vám ich ukázala aj na facebooku TU. Bála som sa, že by som ich niekam založila. A vlastne som sa aj tešila, kedy ich použijem. Takže nech sa páči, kochajte sa:).
Majú však aj jednu nevýhodu. Keď som si obliekala sveter, zachytávali sa mi doň. Najprv som si myslela, že je to vinou nalepených kamienkov. Boli to však hrany nálepiek a to aj napriek tomu, že som ich svedomito pritlačila.:(.

pondelok 26. novembra 2012

Ďalšia šanca! (CLOSED)


Výherca za 1. adventný týždeň je už známy. Zverejnila som ho pred pár minútami na FACEBOOK-u. Kto je lenivý sa tam aj napriek zvedavosti pozrieť, stala sa ňou Janka, ktorá tento týždeň dokonca oslávila narodeniny. Takže jej všetci spolu k výhre poprajme aj "Happy birthday".

Ostané však smútiť nemusíte, pretože potrebujeme poznať aj výhercu za 2. adventný týždeň.
Opäť hráme o jeden výrobok Bioderma podľa vlastného výberu. Preto sa pýtam: "Kto chce súťažiť?"
Podmienky sa od minulého razu nezmenili, zmenila sa len otázka. Opäť : 

1.) Stačí len sledovať môj blog cez GFC alebo BLOGLOVIN alebo FACEBOOK + meno, pod ktorým sledujete a cez čo + vek, (kto ho písal minule, teraz nemusí).
2.) Napíšte aký je Váš TOP produkt (nemusí byť len 1, kľudne sa so svojimi tipmi rozpíšte) + môžete napísať aj prečo.
3.) e-mail, kde vás môžem kontaktovať.

štvrtok 22. novembra 2012

Na bežný deň

Baby moje, tak som prišla na to, že som Vám sem už dávno neprispela nejakým mojim líčením. Sadla som si teda a vytvorila niečo, v čom som mohla ísť aj von, bez toho, aby na mňa niekto pozeral ako na farebného šarkana. V neutrálnych odtieňoch hnedej sa cítim najlepšie:). Začala som jednoduchšie.  Ale výzva je výzva, preto akú farbu chcete vidieť nabudúce? A šetrite ma!:)

streda 21. novembra 2012

Look at the sky

Tmavomodrému ELF-u (DARK NAVY) som zostala verná aj tentokrát. Len dizajn som trošku pozmenila. Pridala som trblietky s lakmi ELF (GOLDEN GODDESS) a ESSENCE (07 BLAIR). Predtým som však "penou z hubky na riad" naťapkala gradient s LOREAL (004), ktorý som ešte posilnila "no name" bielym lakom. Myslela som, že som to s tou bielou prehnala, no nakoniec som prišla na to, že som ešte mohla pridať. Naň som už len naniesla kvapku zlatého trblietavého laku, ktorý som roztrela štetčekom s kvapkou strieborných trblietok. 
Naživo sa "blyštia" viac. Škoda, že niektoré veci sa cez fotku nedajú preniesť.

utorok 20. novembra 2012

Tipy na darčeky

 ZDROJ: 30daysoffashionandbeauty.co.nz / allschola.sk / ikea.com / slevomat.cz / surany.olx.sk / magaziny.cz
Pohodlne sa usaďte, príde nálož tipov na darčekov. Snažila som sa vybrať pre každého niečo, aj keď v konečnom dôsledku som prišla na to, že je dosť žensky zameraný. Podľa mňa sa darčeky pre baby vyberajú oveľa ľahšie. Zabudla som Vám povedať, aby ste si k tomuto postu uvarili aspoň kávu alebo čaj:).

Viem, že vždy je lepšie, keď tipy sprevádzajú aj obrázky. Tentoraz som ich pre inšpiráciu stiahla z netu, ale pod každým nájdete aj ich zdroj. Vonkoncom to však neznamená, že práve na tejto adrese je najlepšia cena. Hľadanie už nechám na Vás!

pondelok 19. novembra 2012

Vianoce prichádzajú... (CLOSED)

Je to tak. Už za týždeň nám začne 1.adventný týždeň. A pretože to tu spolu ťaháme už nejaký rok, rozhodla som sa tie tohtoročné aktívne osláviť s Vami. Napriek tomu, že všetky skromne tvrdíme, že Vianoce nie sú o darčekoch, sú tieto takým príjemným spestrením. Preto jedna z Vás dostane výrobok od Biodermy podľa vlastného výberu.  

1.) Stačí len sledovať môj blog cez GFC alebo BLOGLOVIN alebo FACEBOOK + meno, pod ktorým sledujete a cez čo.
2.) Napíšte ako ste sa na môj blog dostali / dozvedeli, či ste naň narazili náhodou, cez odkaz na nejakom blogu (akom) + Váš vek. V rámci zlepšovania mi napíšte aj, čo sa Vám tu páči alebo, čo Vám je "proti srsti". A samozrejme môžte pripojiť aj, čo by ste tu uvítali.
3.) e-mail, kde vás môžem kontaktovať.

nedeľa 18. novembra 2012

Layering

Včerajší deň sme prežili pre niekoho kultúrnym, pre niekoho čas "zabíjajúcim" spôsobom. Behaním po obchodoch. Ale aby ste si nemysleli, spravili sme si aj prechádzku po čerstvom vzduchu. Išli sme viac-menej na istotu: kúpiť džíny a pozrieť opasok. Ja som samozrejme neotáľala a oči mi lietali kade-tade, či niečo nezbadám. V Promode som narazila na džínovú košeľu, po ktorej som začala v pár týždňov dozadu pokukovať. Problém bol len v tom, že bola jediná a ja som si nebola istá veľkosťou. Tak som ju tam radšej nechala, že sa pozriem inde. Nejaká vyššia moc však chcela, že v čase, keď sme vychádzali, padla z ľavej časti vchodovej konštrukcie asi metrová kovová tyč. Ešteže sme meškali pár sekúnd a šli ľavou stranou inak by nás zasiahla. Mohla byť z toho hotová dráma.

Hviezdy nám neboli naklonené ani, keď sme sa chceli ísť najesť. Na pizzu by sme čakali pol hodinu, čo sa nám nechcelo. Nakoniec sme však skonštatovali, že sme si ju kľudne mohli dať. Namiesto toho sme zvolili cestoviny so 4 druhmi syra a šalát Toscana. A ako dezert, aby sme nepribrali Panna cottu pekne rovným dielom na polovičku:).

sobota 17. novembra 2012

ROMANCE with DARK NAVY

Aby ste na mňa nezabudli, prednastavila som vám aspoň tento post. Snažila som sa nahradiť nálepky na nechty, bodkovačom. Výsledok? Nepodaril sa mi síce podľa predstáv, ale pri troške fantázie Vám tie zhluknuté bodky pripomínajú kvietka a ten zvyšok je tam už len ako kulisa.
Na toto "veľdielo" som vyhrabala ELF Dark Navy,  starý lak z AVON-u z línie " Nailwear with  Flexishield technology" odtieň Romance a na stred kvietka strieborný "no name".
A kedže sa mi nápad celkom páči, len prevedenie nie je "tip top", určite ho vyskúšam ešte s inými farbami a verím, že v lepšej kvalite.

štvrtok 15. novembra 2012

Wonder length mascara (purple) / Clarins

Clarins sa bude mať hlavnú úlohu aj v tomto poste. Vo včerajšom som Vám spomínala, že sme pri pulte narazili aj na poradkyňu Clarins-u. Navyše nám nenápadne spomenula, že pri nákupe 2 produktov dostaneme darček. Rozmýšľali sme teda, čo z toho, čo nás zaujalo s nami ešte odíde. Pozerali sme riasenky ( kedže mama s tou predošlou od Clarinsu bola spokojná), keď nám pani ponúkla vyskúšať fialovú Wonder length. Mama neváhala, skúšala, rozhodovala sa...až nakoniec povedala, že si ju teda berieme. Poznáte to, keď sa po vyrieknutí týchto slov, obsluha skloní a hľadá v zásuvkách. (Ja som raz až mala pocit, že jej ponúknem, že jej pomôžem hľadať. Druhýkrát som už videla, že sa na mňa po 5 minútach hľadania otočí s tým, že nemá. Nakoniec to, čo hľadala našla.) No a v tomto prípade nám oznámila, že je žiaľ "out of stock". Myslím, že to bola nejaká limitka. Zapátrala som teda na ebay-i. Našla som ju za neskutočnú cenu 3 libry + 3.99 za poštovné. Paráda, nie?

streda 14. novembra 2012

Skin Illusion / Clarins

Veľmi sa teším z toho, že moja mama konečne podľahla a kúpila si niečo na zjednotenie a dodanie farby tváre. Vbehli sme do parfumérky a kedže sme si v poslednej dobe celkom obľúbili Clarins a mama nechcela vyslovene make-up, ale niečo na zjednotenie, rozhodovala sa medzi kompaktným púdrom a sypkým púdrom s minerálmi a rastlinnými výťažkami. Sympatickejši jej bol zrovna Skin Illusion. Mali sme šťastie, že pri pulte bola aj poradkyňa tejto značky. Možno aj preto sme neodišli s jedným produktom.

pondelok 12. novembra 2012

Crazy stars

Som strašne zvedavá ako sa Vám budú pozdávať tieto nechty. Nazvala som ich "crazy stars", pretože majú bláznivé farby:). Maľovala som ich akrylovými farbami, len pri tej neónovo ružovej som si pomohla lakom. Podklad bol "no name" lak. A za tú jemnú rozmazanosť môže to, že sa mi triasli ruky.
V nasledujúcich dňoch sa snáď prinútim napísať recenzie na pár produktov.
A vy sa zatiaľ majte pekne a nezabudnite "Keep smile":).

utorok 6. novembra 2012

Zig-zag

Červené nechty z minulého "lakového" postu ma stále bavia. Pozrieť si ich môžete  na: http://mysweetstrawberries.blogspot.sk/2012/10/sun-downer.html.  Sun Downer-u od RIMMEL-u som sa nechcela vzdať, ale nechcela som Vás ani nudiť tými istými. Vymyslela som si "cik-cakové".

pondelok 5. novembra 2012

October ( Empties)

Máme tu ďalší z príspevkov spotrebovaných produktov. Tentokrát za október. Rozmýšľala som, či v nej pokračovať alebo ju rozpustiť dostratena, ale ozvala sa jedna z Vás, že sa jej rubrika páči. Keď sa nájde aspoň jedna, prečo nepokračovať.
Napodiv sa počet produktov spotrebovaných za tento mesiac nejako výrazne neznížil. Na začiatku mesiaca som si mylne myslela, že "naškrábem" ledva 2-3 produkty. A nakoniec sami vidíte.