nedeľa 6. januára 2013

My Christmas tree

Po dlhšej odmlke som opäť tu. Mala som takú menšiu blogovú dovolenku. Chýbala som Vám? haha ... Nech už je odpoveď akákoľvek, chcela som Vám odhaliť môj vianočný stromček. Veľa z nás/vás ho doma ešte má a aj keď zajtra končia prázdniny a dovolenky (niektorí už zarezávali v práci aj tento týždeň), stále pripomína, že tu boli Vianoce. 

Podklad pre môj výtvor PUPA č.104. Je to taký lapaj. V umelom svetle na Vás robí dojem elegána (akoby ste mali gélovky), pri fotení odhalil svoj žltý podtón. A počas prvého dňa cez deň som z neho bola sklamaná. Žltosť sa ešte viac prehĺbila. Teda, pripadala som si akoby som mala nechty pretreté nejakým zažltnutým lakom. Ale len pri detailnom zameraní, inak s ním vaše nechty budú pôsobiť upravene. Urobil na mňa dokonca väčší dojem ako Chanel-ovská Ballerina. V podstate by som ho prirovnala k Allegorii. Aspoň na prvý pohľad, ale kedže oba spomínané majú skôr ružový podtón ako "dupe" by som ich neoznačila. Konečne nemusím tie "look a like gélovky" obdivovať len u mamy. Môžem si spraviť svoje vlastné, lak mi určite znova požičia:).

Photobucket
A kedže som už asi medzi poslednými, ktorá svojím úžasným čitateľom nepopriala, krásny šťastný Nový rok, prajem Vám len to naj, nech je vaším spoločníkom zdravie, lebo aj keď je tá trojica zdravie, šťastie a láska možno niekedy už otrepaná, dobre vieme, že bez nej by to nebolo to pravé orechové. Nech Vám nechýba úsmev na tvári, lebo s ním to proste ide lepšie. A aby ste boli po celý rok medzi svoji blízkymi a známymi, ktorí Vás zásobujú láskou.
Splňte si v tomto roku svoje sny a priania:). A dúfam, že sa tu spolu budeme stretávať aj naďalej! Moc sa na to teším!
Krásny večer!

40 komentárov:

  1. Ahoj, prosím ťa, ako dlho na nechtoch tento lak vydrží?
    Fakt robí vzhľad gélových nechtov, a páči sa mi to :)
    Ináč aj tebe všetko len to naj v novom roku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne aj bezne vydrzi lak na nechtoch 5 dni, neviem kolko tebe...ale zacala som pouzivat gelovy nadlak, ktory sa da normalne odlakovat, nevytvrdzuje sa uv lampou, mam ho na nechtoch os stredy a zatial sa nic nepohlo aj kamienky drzia:) a dakujem:)

      Odstrániť
    2. no tak to by aj mne mohol dosť dlho vydržať. A prezradíš aký ten gélový nadlak? :)

      Odstrániť
    3. kupovala som ho v BA v Avione, taky ten stanok, co byva len tak medzi obchodmi, bol pri Hypernove, inak ako citam ten popis tak je to vysoko leskly gelovy povrch, nasla som ho na obrazku TU: http://gelovenechty.weblahko.sk/Ukoncovaci-UV-gel--Gel-lak.html pod bodom 4. ten Top coat, na mojom sa pise, ze nepotrebuje UV lampu, je tam cena 3 eura, ja si uz vobec nepamatam, kolko stal, ale na nete sa da najst na viacerích zdrojoch, moze vyjst aj lacnejsie..aj drahsie..

      Odstrániť
    4. Tu je za 2,90: http://www.nechtovyraj.sk/nechtovyraj/eshop/16-1-PRIPRAVKY-A-TEKUTINY-GEL/15-2-TOP-COAT-PRIMER-LEPIDLA/5/846-BIO-Top-Coat-15ml aj tu: http://www.nechtybratislava.sk/197--top-coat-vrchne-laky

      Odstrániť
    5. Jeej, ďakujem, zlatá si :) Nejako som sa dlhšie nepozerala po takýchto kadejakých blbôstkach na nechty, a úplne mi uniklo, že sú aj také, čo nemusia do lampy :) zas som múdrejšia :D Ešte raz, vďaka :)

      Odstrániť
    6. na tom mojom je len TOP COAT nic viac, ale flasticka vyzera, tak ako na tych, co som ti sem dala, len teraz ako pozeram na nete vidim, ze su rozne..

      Odstrániť
    7. áno máš pravdu, sú dva druhy. Ten trošku dohneda je vraj BIO a ten číry je asi neBIO :)

      Odstrániť
  2. jejko, to je zlaté :-) mne sa to páči aj s tou farbou laku :-) a tá mini piďi guľa... :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. rozmyslala som aj nad bielym podkladom, ale zdal sa mi dost ostry..

      Odstrániť
  3. super připomenutí Vánoc :) ty nehtíky jsou moc pěkné :) ale mě nikdy nevydrží dlouho a sama si je udělat nedokážu, jsem nešika :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jéééééé :) nehtíky jsou překrásné :) i Tobě do tohoto roku všechno nejlepší :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. veľmi pekná krémová farba a ten stromček :) noo, zas vydarené, čo ti poviem :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. No tak to je úžasné...:) Nemůžu se vynadívat.A ano, mně tedy tvoje příspěvky chyběly :)Taky přeji všechno nejlepší v tomto roce.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. mne si teda chybala :) bola som dnes nakuknut, ci si nieco nove nepridala, lebo tu bolo podozrivo dlho ticho a nic... az teraz som zbadala na fb novy prispevok :) krasny napad. jednoduche a mile. ale uz aj ja mam pekne nechtiky :) uz som sa realizovala s gelikmi ;)
    ale kedze je uz po vianociach, tak stromcek uz od teba "neodkukam" - necham si to na buduci rok :) ale musim si zohnat biele kamienky a vyskusat tie cerveno-biele, co si robila predtym. to bol luxus :)
    prajem ti veeela peknych prispevkov, napadov, postrehov... akehokolvek druhu po cely rok. budem sa na ne tesit! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ty si take zlaticko, vzdy ma vies potesit:), tak aspon budes mat napad v predstihu na tohtorocne vianoce:) a moc dakujem!:)

      Odstrániť
  8. Tak to je hodně originální! :) Moc hezký :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásnučké nechtíky:) a šťastný nový rok kočka!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ty sa stále zlepšuješ! Tieto sú úplne dokonalé, strašne sa mi páčia :) Aj ten lak musím pozrieť, ten efekt sa mi páči. Aj tebe všetko len to dobré do nového roku! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. juuuuj, tak to dakujem, hned mi srdiecko poskocilo a aj tebe!:)

      Odstrániť
  11. That is so darn cute!! Just love it!!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. No jasně, že jsi chýbala :) Stromeček je úžasný :)))

    Krásný nový rok přeji!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. zláááátéééé, ale stromček by som si ja asi na necht nedala :) ale je to aj tak veľmi pekná manikúra :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a mne nevadi:))), pocuvaj a ty si si zmenila nick, co?:)

      Odstrániť
  14. Kočky, všetkým Vam dakujem za úžasné komentáre a želania!

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Jee, to je krásné, to se ti fakt povedlo:)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)