piatok 1. februára 2013

Empties (January)

Včera novinky, dnes prázdne krabičky. Ako tak pozorujem, zase som nabehla na starú SPOTREBU (veľkým, lebo mám zase veľa krabičiek), čo je pre mňa svojím spôsobom veľmi uspokojujúce:).
Mnohé výrobky som Vám ukázala priebežne, pár je však takých, ktoré budú mať premiéru a možno zároveň aj derniéru.
Let´s go, girls!:)

Bioderma Sensibio H2O je už klasika, Spomenula som ju tu nespočetnekrát, (no, dobre možno nie až tak moc), každý večer sa s ňou pri odličovaní očí stretávam v kúpeľni. Myslím, že viac k tomu nie je treba dodávať.
Odkazy, kde som sa o nej zmienila nebudem vyhľadávať, stačí kliknúť na "bioderma" na boku bloku, kde nájdete aj príspevky o nej.
Kúpila by som ju znova: ÁNO, je to už moje niekoľkáte balenie. Zatiaľ som nenašla adekvátnu náhradu.

Neutrogena hand cream je ideálny krém na zimu. Ruky chráni a hydratuje.
Spomenula som ho TU.
Kúpila by som ho znova: ÁNO

Carmex (original moisturizing lip balm) ďalší z balzámov, ktoré sú v blogovej (a nielen v nej) veľmi obľúbené. Myslím, že prvýkrát som ich videal u DulceCandy. Zapracovala na moju psychiku, tak, že som proste vedela, že musí byť dobrý. Vynimajúc, že mi v zimnom NYC chránil pery pred chladom a vetrom a dal ich do poriadku mi až tak úžasný neprijde (kúpila som ho tam, mala som len lesk na pery a ten mi v tej "kose" nestačil). A kedže sa tu prejavilo kupovanie viac kusov naraz, keď už som pri zdroji, miniem posledný (jahodový) zo zásoby, ale ďalší sa nechystám kúpiť.
Zmienka o ňom TU
Kúpila by som ho znova: NIE

Dove beauty body milk po x rokoch používania telových mliek Nivea, som plynule prešla na značku Dove.  Nivea proste toľko menila obaly a vône až som tam nenašla nič, čo by mi vyhovovalo. Zato Dove je iná kávička. Som maximálne spokojná.
Zmienku o telových mliekach Dove, nájdete obdobne v označeniach na boku blogu.
Kúpila by som ho znova: ÁNO

C-THRU emerald deodorant mám už 2x. Ďalší momentálne míňam, aj keď neviem prečo akosi nejde stláčať, ten ventil. Resp. ide, ale ťažko. Doteraz sa mi to nestalo, tak neviem, čo je vo veci. Každopádne vôňa mi vyhovuje. Myslím, že som vám ho spomínala pri nedávnych spotrebovaných produktoch.
Kúpila by som ho znova: ÁNO, práve používam ďalšie balenie.

CRAZY RUMORS Perk French Vanilla tieto balzámy som tu spomenula tiež x-krát. Vyhovujú mi. Sú bio. A aj napriek tomu, že vanilka mi na začiatku moc nesadla, celkom som si na ňu zvykla:). CR má úžasný výber príchutí.
Ak si o nich chcete prečítať viac, stačí kliknúť v označeniach na boku blogu na "crazy rumors".
Kúpila by som ho znovu: ÁNO

Bioderma Matriciane Multi-Défense mi veľmi vyhovoval, nemám naň, čo bonznúť.
Celú recenziu nájdete TU
Kúpila by som ho znova: ÁNO

Viola krém na ruky je tu len pre presnú štatistiku spotreby. Normálne ho nekúpite, my sme ho k čomusi dostali grátis. Keby však naň narazíte, netrhajte sa za ním. Fakt za to nestojí. Aj po nakrémovaní som z rúk nemala hydratovaný pocit. Osobne by som si ho nekúpila!
 photo 30-9_zpse5940e59.jpg
Bioderma Sébium purifying foaming gel som používala na odličovanie make-upu. Ani naň nemám, čo zlého povedať. Vhodný je pre zmiešanú/ mastnú pleť.
Viac o ňom TU
Kúpila by som ho znova: ÁNO

AUSSIE take the heat conditioner je to Aussie, čo viac dodať. V poslednej dobe si táto značka získava čoraz viac priaznovcov. Ja sa už čoskoro chystám vyskúšať legendárny 3-minútový zázrak. Tento mi veľmi vyhovoval, o to viac, že ma vyšiel na 99 centov:). Vlasy som po ňom mala hebké, lesklé, nevysušené. Preto by som prípadne rada vyskúšala aj niečo z objemovej rady:). Krásne vonia.
Zmienila som sa o ňom TU.
Kúpila by som ho znova: ÁNO

Ziaja uhorkový pleťový tonik toľko som o ňom čítala, až som si povedala, že za tú cenu ho teda vyskúšam. Hm, možno to nebol až tak dobrý nápad. Jedine tak na dočistenie zbytkov make-upu. Ale inak. Sám by mojej pleti moc nevyhovoval. Až tak mi nevadil, kedže som po ňom používala Dr.Kitzingera, ale keď som to nechala len naňho, pleť sa vzpierala. Nestačil na ňu. Navyše som mala jemne sťahujúci pocit, čo sa však pri niečom s uhorkami, dá očakávať. Cena: 2,79 eura za 200 ml. Zmenšenie pórov som nepozorovala a žiaľ, ani ten rozjasňujúci efekt, ktorý sľubuje.
Ofiaciálny popis: Jemný,  alkohol neobsahujúci tonik pre denné použitie na tvár a krk. Obsahuje výťažok z dužiny uhorky a Provitamín B5 (D-Panthenol). Jemne čistí pokožku a uzatvára rozšírené póry. Upokojuje, vyhladzuje a zľahka rozjasňuje pokožku.
Kúpila by som ho znova: NIE

Benefit High beam úprimne som rada, že som mohla tento nekonečný rozjasňovač vyskúšať. Nekonečný, lebo Vám vydrží veky. Mne časom troška zhustol. Líčeniu však dodal pekny glanc.
Otázkou pre mňa ostáva, či by som si ho kúpila znova. Asi skôr nie, to nekonečné balenie, môže časom niekoho začať nudiť. Na ebayi som však videla menšie, akoby vzorkové balenia, ktorý by mohli byť ideálnym vyriešením tohto problému.
Zmienka o ňom TU
Kúpila by som ho znovu: NIE, nie preto, že by nebol dobrý, ale je nekonečný:). Na začiatku ma troška štval, lebo po "ťapkaní" na tvár som si niekedy spravila fľaky. Možno mi viac vyhovujú práškové rozjasňovače:)

Clinique liquid facial soap mild jeden z 3 krokov Clinique. Pri ňom som objavila ako mi dokonale vyhovuje odličovanie mydlom. Ušetrí to čas, energiu aj vatové tampóny. Čo viac si priať? Predsa čistú pleť. A tú s ním mať môžete. Samozrejme za predpokladu, že Vám sadne.
Som však zvedavá, či sa k nám dostane aj 3 fľaška tohto mydla. Ešte to nemám celkom overené, či nemám po ňom viac čiernych bodiek. Každopádne Vám o tom určite poreferujem.
Spomenula som ho TU
Kúpila by som ho znova: ÁNO, doma máme načaté už ďalšie balenie.

Mne už neostáva nič iné ako zhodnotiť, že tento mesiac, to bolo zase 13 výrobkov. Aké prekvapivé, však:).
A koľko ste toho minuli tento mesiac vy?

Keby mám zhodnotiť, čo som si z kozmetiky tento mesiac kúpila, nech pátram ako pátram je to len čierny lak Rimmel (včera):) a takmer som zabudla na 2 odlakovače Lilien, o ktorých som kdesi na FB čítala, že sú dobré. Tak som zvedavá. No inak mám čisté konto:).

Ako ste na tom tento mesiac vy? Spotreba vs. New in? Zaujalo Vás niečo z mojej dnešnej ponuky?

Prajem Vám ten najúžasnejší víkend!

31 komentárov:

  1. ja som sa už už chystala spraviť taký článok a čo som urobila? vyhodila prázdne obaly :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ked si precitam tvoje empties, tak mam vzdy pocit, ze ja nic neminam :) na ten odlicovac od Biodermy sa uz chystam. hned ako miniem ten z Yves Rocher. co sa tyka Nivea - nemam rada tuto znacku. pripadaju mi, ze len tak skusaju, co by este nove vymysleli a vsetko je take "len aby bolo". ale mozno niekomu vyhovuje. napriklad antiperspiranty Nivea mi znicili zopar triciek. tak som ich uplne prestala pouzivat. pouzivam vyhradne len Dove a aj to len ten Original s modry vrchnakom. mam s nim stale pocit ako cerstvo osprchovana. telove mlieko pouzivam len v lete. v zime mi to vadi. cudne, ze? mala by som ho pouzivat aj v zime, ja viem.
    hm, normalne si ma teraz donutila ist do kupelne a skontrolovat, co som minula... a NIC. fakt.
    ale zato mam nove veci - po cca 16-tich rokoch som si znova kupila parfum od Laura Biagiotti ROMA tak sa teraz z nej strasne vytesujem. je uzasna. a este som skusila CK one Summer. uz dlho som chcela vyskusat tuto vonu. je taka prijemna, letna. uz aby bolo leto :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak tento mesiac som ani ja nechapala, ze kde som toho tolko minula, mozno keby si zalozis krabicu, do ktorej si budes odkladat prazdne veci, nieco sa spotrebovaneho sa predsa len najde...o Nivea spreji som tiez pisala, rovnaky problem, zanechal mi biele skvrny pod pazuchami, po vyprati to bolo este viac vidno, studena voda tu bielu farbu akurat aktivovala...a s tymi telovymi mliekami v zime, osobne vnimam suchsiu pokozku v zime, vysusuje ju ten mraz, takze ano mala by si sa kremovat aj v zime:), uvidis, ze budes mat prijemnu pokozku, ale na druhu stranu ta chapem, priatel zase neznasa nakremovane ruky, ale ked uz ich ma moc suche, da si povedat..
      veru uz nech je leto, ja sa vytesujem aj z toho (pre mna nielen akoby) jarneho vzduchu:)

      Odstrániť
  3. Já jsem na tom se spotřebou mnohem hůře. Včera jsem psala článek na toto téma, tak se můžeš kouknout, pokud chceš.

    http://mojekosmetika.blogspot.cz/2013/01/spotrebovano-listopad-leden.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To nekonečné balení highbeamu by mi asi taky vadilo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak tak...toto je nieco, coho asi nikdy nebudem schopna...aj skusam, ale furt to vsetko povyhadzujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. treba si niekde bokom zalozit krabicu, alebo sacok a vzdy po spotrebovani to hodit tam:)

      Odstrániť
  6. Já mám za leden spotřebu docela velkou, ale na druhou stranu nákupy dvojnásobné :-D Je to zlé!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Bioderma, Neutrogena krem na ruce a telove mleko Dove - jsou take takove moje srdcovky, na ktere nedam dopustit a opravdu za Biodermu tezko hledat nahradu.:) Ikdyz ji obcas opustim a zkusim neco noveho, vzdy se k ni vratim, protoze je nejlepsi:) JInak vuni C-Thru esmerald jsem sveho casu take velmi milovala, a porad se mi libi. Jen jak to tak byva, nejvice jsem ji pouzivala v jednom obdobi sveho zivota a tak ji mam porad spojenou s nim a jednim klukem. Nejak si nemuzu pomoc, kdyz si k ni pricichnu, tak je to hrozna melancholie a vzpominky a tak vsechno:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ved aj ja obcas skusim nieco, ci to nie je lepsie akko Bioderma, ale potom sa k nej zase vratim:)...a C-Thru mam hadam uz od strednej, najprv to zacalo parfemom, potom som narazila na sadu s deo, ale priznam sa, ze som vonu momentalne odsunula na vedlajsiu kolaj, zda sa mi vyrazna, ale priatel si ma zase podla nej vybavuje. Ja mam zase pre zmenu spojeny modry deo Adidas s jednou dovolenkou, takze ta uplne chapem!

      Odstrániť
  8. čistiace mydlo mám tiež veľmi rada, čistenie pleti je s ním oveľa rýchlejšie a expresnejšie :) ja používam od Loccitanu z rady Archangelika, ale časom, sa chystám aj na toto od Clinique.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Fíha, každý si vychvaľuje tú Biodermu, tak ja si ju teda musím kúpiť tiež! :)

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nic z toho nemám a ani jsem o něčem ani neslyšela :D

    http://zivotkosmetiky.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Páni, toho je! V prosinci jsem v rámci úklidu všechna prázdná balení vyhodila, a že jich bylo... Příště to neudělám a napíšu článek. Budu toho ale asi mít tak desetinu co Ty. :-)
    Moc povedený článek.

    allthatgems.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Biodermu a krém od Nivei mám taky a taky je budu mít brzy vypotřebované:) jinak balzámů mám tolik, že je nemůžu snad nikdy dopotřebovat:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ja neviem, kde robím chybu, ale teda toto by som nedala! keď miniem dve veci som šťastná. nechápem, ako si to dokázala :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Vzdy ked nieco miniem spomeniem si na tieto tvoje kazdomesacne clanky :)) ale aj tak si obaly neodlozim :D

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Tak nějak se stalo, že mi pomaličku dochází všechno najednou..:D Šampon, maska na vlasy, odlakovač a odličovací mléko...Jinak, tělové mléko od Dove jsem si taky oblíbila i když trošku jiný a balzám od Carmexu jsem měla taky a v podstatě byl super (měla jsem jak ten v tubě, tak i v kelímku, obyč i višňový), ale vadí mi ta chuť..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mas pravdu, pre niekoho moze byt ten mentol dost vyrazny..mne moc "nerezala" ani ta vazelinova konzistencia?

      Odstrániť
  16. Taky za micelárku od Biodermy zatím nemůžu najít náhradu... I když mi na ní nějaké drobnosti vadí, odličuje fakt dobře.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. woow :D naozaj toho dosť míňaš....ja sa občas cítim previnilo pre veľkú spotrebu...to neznamená že je to zlé...ale mám dokonca aj taký krém na ruky, ktorý sa bojím používať kvôli tomu že sa minie, lebo teraz ho už nevyrábajú :) možno týmto je tých mojich minutých vecí menej :))

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)